<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Rapport-underside

Rapporter

Våre rapporter gir deg innsikt og forståelse i det nordiske byggemarkedet som hjelper til med å optimere lønnsomhet og til å ta kloke beslutninger.

Mockup_spread Pipeline Q1
Rapporter

Pipeline Q1 2024

I denne rapporten kan du utforske igangsettingene i Q1 2024 og hendelser så langt i Q2, med analyser av tidligere år for bedre forståelse av bransjens trender og behov. Du får innsikt i de viktigste utviklingene i prosjektmarkedet for Q1 2024, inkludert prosjekter, markedsutviklinger og utfordringer bransjen står overfor.

Last ned rapport gratis

 

Tidligere rapporter

 

Mockup_spread digi

Byggentreprenørens reise mot digitalisering

I samarbeid med Next One Technology gjort en omfattende undersøkelse som kaster lys over digitaliseringens innvirkning på den norske byggesektoren og hvordan entreprenører på alle nivåer av digital modenhet kan dra nytte av digitale verktøy for å forbedre sine arbeidsprosesser, øke produktiviteten og styrke kundeforhold.

Last ned rapport gratis

 

 

Mockup_spread-Mar-04-2024-09-50-37-8191-AM

Slik ble 2023

Gjennom å forstå hva som har skjedd i 2023, kan du bedre forutse fremtidige trender og behov i bransjen. Enten du er entreprenør, eiendomsutvikler, arkitekt, ingeniør eller en annen aktør kan du bruke innsikten for å styrke dine strategier og beslutninger.

Last ned rapport gratis

 

Mockup_spread

Slik blir 2024

Selv om det er mye usikkerhet, ser vi at det er viktig å være forberedt på endringene som kommer. Vi viser markedstrender, entrepriseformer, prosjektstørrelser og aktører for å gi deg den innsikten du trenger for å ta riktige beslutninger i det kommende året.

Last ned rapport gratis

 

Rapporter 2024

column 2 håndverker

Hvor henter vi informasjonen fra?

Våre researchere henter inn informasjon om hvem som bygger, hva som bygges, hvor og når det bygges. Vi gjennomfører daglige intervjuer med byggherrer, arkitekter, konsulenter, entreprenører m.m. i hele landet for å oppdatere alle byggeprosjekter – i alle faser av byggearbeidet. Vi kan skreddersy informasjon i Norge, så vel som i Sverige, Danmark og Finland.

Våre 17 erfarne researchere går grundig til verks når de daglig henter inn informasjon om nye byggeprojekter, de oppdaterer mer enn 20 000 aktive prosjekter som allerede er registrerte i prosjektbasen. Avdelingen undersøker leads fra for eksempel medier, offentlige dokumenter, budsjetter m.m. - og gjennomfører hver uke over 2.000 telefonintervjuer med byggherrer og beslutningstakere. Resultatet gir oss oppdatert informasjon om nettopp de byggeprosjekter og kunderelasjoner du har valgt ut.

Du får overblikk over de bedriftene som deltar i byggeprosjektene og informeres om viktige frister. Som for eksempel hvilke rådgivere, totalentrepriseteam og entreprenører som er valgt/prekvalifisert. Du kan følge aktivitetene hos de bedriftene du samarbeider med – og de du ønsker som samarbeidspartnere i fremtiden. Enda viktigere: Alle relevante kontaktpersoner og beslutningstakere blir registrert så dine selgere alltid har kontroll på hvem som skal kontaktes i hvilken forbindelse.

Byggfakta SMART

Nytteverdien for deg og bransjen

Vi markedsfører dine byggeprosjekter helt gratis. Ved å informere oss kan du være sikker på at hele bransjen kan ta del av informasjonen og i en tidlig fase kan planlegge for å medvirke på akkurat ditt prosjekt. Gi oss derfor informasjon om ditt prosjekt så tidlig som mulig, aller helst før skissestadiet. Jo før jo bedre.

Som informasjonsgiver eller entreprenør/konsulent tilknyttet et byggeprosjekt i vår database, har du nå mulighet til å søke nye kontakter som er interessert i å levere til de prosjektene som du er tilknyttet. Du får bedriftsinformasjon, kontaktopplysninger, link til aktuell hjemmeside, direkte e-post adresse og du kan se bedriftens geografiske beliggenhet.