<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Rapport-underside

Rapporter

Våre rapporter gir deg innsikt og forståelse i det nordiske byggemarkedet som hjelper til med å optimere lønnsomhet og til å ta kloke beslutninger.

Mockup_spread
Rapporter

Nordens største prosjekter!

Byggfakta i Norge kartlegger, sammen med våre søsterselskaper, planlagte og igangsatte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er representert i 22 land og er godt representert i alle de nordiske landene. Byggfakta presenterer nå rapporten «Nordens største prosjekter».
Denne rapporten gir deg en oversikt over totalt tilfang av prosjekter i hele Norden.

Last rapporten ned gratis her

Tidligere rapporter

 

Mockup av messeguiden. Blå forside.
Din guide for en
vellykket messe

Vi på Byggfakta har utarbeidet en omfattende guide som gir deg alt du trenger å vite om messer, særlig innenfor bygg og eiendom. 

Last ned messeguiden gratis

Mockup_spread-1
Bærekraft i byggeprosjekter

Oppdag hvordan byggebransjen tar bærekraft til nye høyder! En fersk rapport fra Byggfakta gir deg et unikt innblikk i utviklingen og fokuset på bærekraft i miljøvennlige prosjekter.

Last ned rapport gratis

Mockup_spread-3
ABC-rapporten

Bli en vinner i tøffe tider: markedsføring og strategier for å lykkes i lavkonjunktur. I en lavkonjunktur handler det generelt sett om evnen til å tilpasse seg den gjeldende situasjonen på den mest effektive måten for å komme ut som en vinner når situasjonen snur – for den vil snu.

Last ned rapport gratis

column 2 håndverker

Hvor henter vi informasjonen fra?

Våre researchere henter inn informasjon om hvem som bygger, hva som bygges, hvor og når det bygges. Vi gjennomfører daglige intervjuer med byggherrer, arkitekter, konsulenter, entreprenører m.m. i hele landet for å oppdatere alle byggeprosjekter – i alle faser av byggearbeidet. Vi kan skreddersy informasjon i Norge, så vel som i Sverige, Danmark og Finland.

Våre 17 erfarne researchere går grundig til verks når de daglig henter inn informasjon om nye byggeprojekter, de oppdaterer mer enn 20 000 aktive prosjekter som allerede er registrerte i prosjektbasen. Avdelingen undersøker leads fra for eksempel medier, offentlige dokumenter, budsjetter m.m. - og gjennomfører hver uke over 2.000 telefonintervjuer med byggherrer og beslutningstakere. Resultatet gir oss oppdatert informasjon om nettopp de byggeprosjekter og kunderelasjoner du har valgt ut.

Du får overblikk over de bedriftene som deltar i byggeprosjektene og informeres om viktige frister. Som for eksempel hvilke rådgivere, totalentrepriseteam og entreprenører som er valgt/prekvalifisert. Du kan følge aktivitetene hos de bedriftene du samarbeider med – og de du ønsker som samarbeidspartnere i fremtiden. Enda viktigere: Alle relevante kontaktpersoner og beslutningstakere blir registrert så dine selgere alltid har kontroll på hvem som skal kontaktes i hvilken forbindelse.

Byggfakta SMART

Nytteverdien for deg og bransjen

Vi markedsfører dine byggeprosjekter helt gratis. Ved å informere oss kan du være sikker på at hele bransjen kan ta del av informasjonen og i en tidlig fase kan planlegge for å medvirke på akkurat ditt prosjekt. Gi oss derfor informasjon om ditt prosjekt så tidlig som mulig, aller helst før skissestadiet. Jo før jo bedre.

Som informasjonsgiver eller entreprenør/konsulent tilknyttet et byggeprosjekt i vår database, har du nå mulighet til å søke nye kontakter som er interessert i å levere til de prosjektene som du er tilknyttet. Du får bedriftsinformasjon, kontaktopplysninger, link til aktuell hjemmeside, direkte e-post adresse og du kan se bedriftens geografiske beliggenhet.