<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Telemarketing - markedsanalyse og mødebooking

Snakker du med rett person til riktig tid?

Vi kjenner den profesjonelle byggebransjen bedre enn de fleste. Vi vet hvem som bygger, hvor det bygges, hva som bygges og vi kjenner allerede alle kontaktene.   

Ta kontakt for å se hva dine muligheter er    

Nå din målgruppe

 

  • Telemarketing gir deg muligheten til å engasjere potensielle kunder personlig, noe som er avgjørende for å bygge sterke forbindelser og tillit.

  • Med telemarketing kan du nå kundene dine direkte og umiddelbart. 

  • Adresser kundenes spørsmål og bekymringer i sanntid. Telemarketing lar deg tilpasse tilbudene dine basert på individuelle behov. 

  • I byggebransjen er tillit og relasjoner avgjørende. Telemarketing gir deg verktøyene du trenger for å overbevise potensielle kunder om å velge deg for deres prosjekter.

Derfor er Telemarketing relevant for byggebransjen

Telemarketing
4-1

Derfor skal du markedsføre deg i byggebransjen

I byggebransjen er det en hard kamp om oppgavene, og derfor er det spesielt viktig å gjøre dem oppmerksomme på din bedrift, produkter, løsninger eller tjenester.

Vi vil gjerne hjelpe deg med å nå dine mål, og har flere løsninger for din bedrift.

En behovsanalyse er noe vi gjør for deg som kunde. Den avdekker hva som er viktig for å nå de du ønsker å samarbeide med. Etter at vi sammen har kommet frem til ditt behov, kan vi tilby deg en eller flere løsninger: 

2-1

Møtekartlegging

Ønsker du å møte dine kunder fysisk, men ikke tid til å ringe de selv? Vi tar salgsprosessen profesjonelt for din bedrift. Vi vil avdekke om de ønsker dine produkter og løsninger, og om de er interessert i et tilbud eller et møte.

Produktlansering/markedsføring

Har du nye produkter du vil markedsføre, eller bygge din egen merkevare? Det kan vi hjelpe til med.

3-1

Tilbudsforespørsel

Trenger du hjelp med innsalget? Vi setter oss inn i hva din bedrift ønsker å formidle og tilby, og sørger for at du kommer i en salgsposisjon hvor du treffer de du vil nå på riktig tidspunkt. Vi kartlegger produktene dine mot riktig målgruppe, og ringer de for å avdekke et behov. Da får vi undersøkt hvor stor interessen er for ditt produkt eller løsning. 

Løpende utsendelser

Hver gang det blir tilsatt en aktør på et prosjekt, sendes det automatisk ut et nyhetsbrev. Her får alle riktig informasjon til rett tid.

Kort oppsummert: Du får fortløpende leads på mail, ukentlige rapporter og en oversiktlig sluttrapport - i tillegg til en tett dialog med din agent

Markedsundersøkelse

Vårt team sender ut en digital markedsundersøkelse. Den blir bygget opp slik du som kunde ønsker, etter hva som er viktig hos en potensiell samarbeidspartner. Vi bruker blant annet det norske programmet Questback for å sende sømløse spørreundersøkelser til potensielle kunder. 

Når du får tilbake svaret på undersøkelsen, vil den inneholde en visuell og oversiktelig rapport. Dette vil være ditt sluttprodukt.

Vi følger selvfølgelig alle reglene innenfor GDPR - og du skal alltid føle deg ivaretatt fra start til slutt som kunde hos oss.

Få en gratis konsultasjon

Byggfakta - Trygve Sørli-08708

Dine fordeler som kunde

Våre agenter skaper en relasjon med kunder som kan være utfordrende å få tak i. Vi ser klare fordeler med å bruke telefonen til leadsgenerering:

  • En telefonsamtale gir en mer personlig og interaktiv tilnærming.
  • En telefonsamtale hjelper deg med å nå ut til kunder.
  • Når en agent holder kontakten med en kunde, blir det også enklere å ha de nødvendige oppfølgingene.
  • Våre agenter kommer med kvalifiserte potensielle kunder som vil øke salget.

Våre ansatte er opplært i hvordan de kan nærme seg kunder med deres tonefall, riktig holdning og kunnskap om selskapet. De vil representere din bedrift på en meget profesjonell måte.

Network

 

 

Noen av våre samarbeidspartnere

 
logo_norconsult_black_700x146 standard_Mediebank_Hunton_logo_horisontal_CMYK-01_web
veidekke referanse SafeDeck logo
last ned (1)

 

images

 

 

Profesjonelle tjenester i byggebransjen


"Vi er godt fornøyde med alt Byggfakta har gjort for oss, og at vi får spredd navnet vårt."
Per Erik Ødegård, Copy Cat Ski


"Vi har ofte veldig mye å gjøre. Vi var veldig fornøyde med både hun som ringte og det som kom inn!"
Øyvind Grefslie, Jatak Are Brug

"Vi er KJEMPEfornøyd med innsatsen til Byggfakta. Det er positivt at ordet om Matrix blir spredd!"
Rune Engeseth, Matrix Insurance

"Jeg trenger dere for å hjelpe meg med å nå mine potensielle kunder. Er fornøyd med leadsene jeg får og oppfølgingen jeg får gjort."
Ronny Svensson, Nor-Shunt

 

 

Vi  har mer enn 50 års erfaring med å samle informasjon fra aktører i byggebransjen. Vi følger alle byggeprosjekter tett gjennom alle byggefaser, fra de tidlige planene til prosjektet settes i gang. Hver eneste uke gjennomfører vår spesialiserte undersøksavdeling ca. 2000 telefonintervjuer i uken. De ringer aktører i byggebransjen, og oppdaterer de aktive byggeprosjektene i vår prosjektdatabase.

Kort sagt, vi kjenner byggebransjen og alle kontaktene bedre enn noen andre. Samtidig er vi spesialister på å samle informasjon, og kan identifisere akkurat din målgruppe og de rette kontaktpersonene.

Vi tilbyr flere løsninger innen behovsanalyse: møtekartlegging, tilbudsforespørsel og produktlansering - som fører til leadsgenerering. Kontakt oss i dag og hør mer om mulighetene for en skreddersydd løsning for din bedrift.

Skal vi ta et møte?

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan bruke våre løsninger til å markedsføre din virksomhet, eller har du andre spørsmål om markedsføring til byggebransjen? Ring oss på telefon +47 69 91 24 00. Eller fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Styrk din markedsføring med våre løsninger.