<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Rådgiver 2

Kom tidlig inn i prosjektet

Som rådgiver i byggebransjen vil du ha behov for innsyn i prosjektene så tidlig som mulig. I vår prosjektdatabase vil du få tilgang til prosjekter allerede fra idéstadiet, og med tilgang til informasjon i god tid kan du få oversikt over alt som skal planlegges - og komme konkurrentene i forkjøpet. 

Les mer om vår prosjektdatabase her

Våre researchere henter inn informasjon om hvem som bygger, hva som bygges og hvor det bygges. Vi gjennomfører daglige intervjuer med tiltakshavere, arkitekter, entreprenører m.m. i hele landet, og følger prosjektet fra idé til ferdigstillelse.
Med våre løsninger kan du til enhver tid holde deg oppdatert på anbud som er interessante for din bedrift. Dette gjør det mulig for deg å kontakte potensielle samarbeidspartnere samme morgen som anbudet tikker inn.

 

 

 

 

 

 

 

Er du rådgiver i byggebransjen?

Et godt team skaper resultater

Uavhengig av hvilken rådgiverrolle du skal ha gjelder det å komme først til de gode oppgavene. På den måten får du sikret deg riktige samarbeidspartnere å danne et team med, for et best mulig sluttresultat.

Vi gir deg beskjed om anbudene tidlig i prosessen så du kan planlegge og reagere raskt før anbudet blir offentliggjort. 

opera-1

Følg byggeprosjektene tett

Utover de offentlige byggesakene, får du også informasjon om planlagte prosjekter som ikke er offentliggjort enda. Det gjelder både private og offentlige prosjekter. Vi følger prosjektet fra idéfasen til ferdigstillelse, og med ukentlige oppdateringer av prosjektene vil du kunne følge byggeprosjektene tett.

Du vil også kunne følge med på prosjekter dine konkurrenter er involvert i, slik at du kan opparbeide deg konkurransefordeler ved neste anbud.

Lær mer om prosjektdatabasen

 

bygning_1

Verdifull informasjon om prosjekter med private byggherrer

Mer enn 60% av det profesjonelle prosjektmarkedet er prosjekter med private tiltakshavere. Det er derfor viktig å ha tilgang til informasjon om denne delen av markedet. Det vil du få hos oss!

Med våre løsninger får du både informasjon om offentlige prosjekter, og verdifull informasjon om private tiltakshavere. Dette gjør at du får et godt overblikk over bransjen og kan planlegge hvem du ønsker å jobbe med.

Våre løsninger er
tilpasset rådgivere:

  • Informasjon om prosjekter i tidlig fase, anbud og rammeavtaler

  • Prosjekter fra private byggherrer

  • Skreddersydd e-postvarsling med oppdateringer på ditt segment

AdobeStock_270531436
grow-your-business-salgsmodul2

Grow Your Business

Du som kunde har allerede tilgang til
Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med Grow Your Business i tillegg kan du jobbe strukturert og strategisk med data om markedet ditt, som gjør at du kan ta de riktige avgjørelsene for virksomheten din.

SE_BF_grow-your-business-logo

Les mer om Grow Your Business

 

Våre løsninger tilpasset dine behov

Fyll ut skjemaet og få en demo med en av våres spesialister. La oss vise deg hvordan du kan bruke vår informasjon til å finne flere prosjekter.

Kom først til offentlige anbud og få tilgang til prosjekter med private byggherrer. Se også hvordan du kan bruke våre tjenester til å sette sammen riktig team på riktig jobb.

Kontakt oss i dag!

SMARTbyggfakta logo - Hvit

 

Få en uforpliktende
gjennomgang av prosjektdatabasen i dag!