<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
håndverker 2

Få detaljert kjennskap til  byggeprosjekter 

Som håndverker er det viktig å være oppdatert på hva som skjer i ditt satsingsområde, slik at du kan vært først ute med tilbud på oppdragene. Vårt dyktige reserachteam samler løpende inn informasjon om byggebransjen, og registrerer dette i prosjektdatabasen, og slik blir du informert om hva som skjer i ditt område. Vi kjenner både det private og det offentlige markedet – og slik kan du finne ditt neste satsingsprosjekt.

Les mer om vår prosjektdatabase her

Uavhengig av entrepriseform vil det være stort behov for spisskompetansen en håndverker kan tilby. Vi har kjennskap til 90 % av markedet, og med informasjon fra vår prosjektdatabase vil du være oppdatert på relevante prosjekter og fremdriften i disse prosjektene. Med andre ord er du alltid oppdatert, og du vet nøyaktig når du skal utregne tilbud.

 

 

 

 

 

Spar både tid og penger

Utarbeid tilbud på de rette prosjektene

Utregning av tilbud er en av de mest kostbare prosessene i byggebransjen. Vinner du ikke, er det kjedelige penger å tape. Gjennom oss kan du få tilgang til detaljert kunnskap om hvert enkelt prosjekt, noe som vil gi deg et solid grunnlag før du skal utarbeide tilbud. Da kan du enkelt velge ut hvilke prosjekter som er aktuelle for deg, og som du skal satse på.

Uavhengig av din rolle som håndverker tilbyr vi deg en unik mulighet for å kunne velge ut de rette prosjektene for deg og din virksomhet. Det betyr jo at du kan minimere tidsbruken på å lage tilbud du ikke vinner.

håndverker column ny

Øk oppmerksomheten rundt din bedrift

Informasjonen vi tilbyr kan hjelpe deg med å komme i kontakt med rett person på byggeprosjektet, til rett tid. I vår prosjektdatabase oppdaterer vi fortløpende alle detaljer i prosjektet – alt fra kontaktperson til budsjett, entrepriseform og materialvalg. Dermed sørger vi for at du vet nøyaktig når og hvem du skal kontakte for å bli vurdert for oppdraget.

Løsninger tilpasset håndverkere:

  • Få detaljert informasjon om relevante byggeprosjekter

  • Få et solid grunnlag å lage tilbud fra

  • Få muligheten til å være i forkant i ditt lokalområde

  •  Få den rette informasjonen for å kunne kontakte rett kontaktperson til rett tid

håndverker column 3
grow-your-business-salgsmodul2

Grow Your Business

Du som kunde har allerede tilgang til
Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med Grow Your Business i tillegg kan du jobbe strukturert og strategisk med data om markedet ditt, som gjør at du kan ta de riktige avgjørelsene for virksomheten din.

SE_BF_grow-your-business-logo

Les mer om Grow Your Business

 

Våre løsninger tilpasset dine behov

Fyll ut skjemaet og få en demo med en av våres spesialister. La oss vise deg hvordan du kan bruke vår informasjon til å finne flere prosjekter.

Kom først til offentlige anbud og få tilgang til prosjekter med private byggherrer. Se også hvordan du kan bruke våre tjenester til å sette sammen riktig team på riktig jobb.

Les mer om prosjektdatabasen her