<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Entreprenør

Med oversikt over markedet

For entreprenører i byggebransjen finnes det mange ulike entrepriseformer. Vi kan hjelpe deg med å få tilgang til informasjon om både offentlige og inviterte anbud i god tid. Vi dekker hele markedet for offentlige og private byggeprosjekter, samt offentlige så vel som inviterte anbud. Med ukentlige oppdateringer om både nye og eksisterende prosjekter, vil du til enhver tid ha detaljert oversikt over ditt marked.

Les mer om vår prosjektdatabase her

Som entreprenør kjenner du til viktigheten av å danne et godt team - for et vellykket sluttresultat. Avtalene må inngås før anbudet kommer, og med vår prosjektdatabase vil du ha tilgang på den nødvendige informasjonen - for de gode samarbeidene, og for oversikt over offentlige og private anbud. 

 

Du vil ha muligheten til å legge inn detaljerte søk, slik at du kan sikre deg konkurransefordeler i kampen om anbudet. 

Det inviterte anbudsmarkedet er vanskelig

Øk sjansen for å bli invitert

Det inviterte anbudsmarkedet utgjør ca. 25 % av alle offentlige byggeprosjekter, og i tillegg består det av nesten alle private byggeprosjekter. Det inviterte anbudsmarkedet kan imidlertid være vanskeligere å komme inn på enn det resterende markedet, da de inviterte entreprenørene ofte er tidligere samarbeidspartnere av tiltakshaver.

I vår prosjektdatabase vil du ha muligheten til å få innblikk i de inviterte anbudene, og kontaktinformasjon til tiltakshaver, slik at du kan lage deg en større mulighet for å bli invitert med i anbudskonkurransen. 

oslo-1

Vekk oppmerksomhet rundt din bedrift

Ved bruk av våre løsninger vil du få muligheten til å finne oppdrag som tilbys i en anbudsinvitasjon. Samtidig øker du sjansen for å vekke oppmerksomhet rundt din bedrift. 

I prosjektdatabasen kan du følge med på både eldre og nye prosjekter, slik at du kan se hvilke anbud og oppdrag dine konkurrenter har vunnet. Du vil ha muligheten til å overvåke prosjekter for å følge med på utviklingen, og denne kombinasjonen av muligheter er vil kunne øke dine konkurransefordeler i fremtidige anbudskonkurranser. 

Les mer om prosjektdatabasen

 

kran

Vi kjenner alle prosjektdetaljene

Takket være vår dyktige researchavdeling, som daglig samler inn og registrerer informasjon om byggebransjen, kjenner vi prosjektene ned til minste detalj. Vi kan derfor oppdatere deg om samtlige prosjekter som kan passe til din ekspertise. Ukentlig vil du få oppdateringer direkte i din innboks, slik at du vet hva som er nytt.

Vi er spesialister i å levere individualisert informasjon, og det betyr at du kan bruke tiden din der du tjener mest penger. Benytt prosjektdatabasen til å overvåke ditt satsningsområde eller utforsk mulighetene for å utvide din målgruppe. Som kunde og bruker av prosjektdatabasen vil du ha tilgang på detaljert informasjon som kan være med på å sikre ditt neste oppdrag.

Hva får du ut av våre løsninger?

  • Informasjon om offentlige byggeprosjekter og prosjekter med private byggherrer
  • Informasjon og offentlige og inviterte anbud
  • Det beste utgangspunktet til å forberede deg på et anbud
  • Detaljer om samtlige byggeprosjekter som kan passe deg og din virksomhet

 

GettyImages-1214351345 (1)
grow-your-business-salgsmodul2

Grow Your Business

Du som kunde har allerede tilgang til
Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med Grow Your Business i tillegg kan du jobbe strukturert og strategisk med data om markedet ditt, som gjør at du kan ta de riktige avgjørelsene for virksomheten din.

SE_BF_grow-your-business-logo

Les mer om Grow Your Business

 

Våre løsninger tilpasset dine behov

Fyll ut skjemaet og få en demo med en av våres spesialister. La oss vise deg hvordan du kan bruke vår informasjon til å finne flere prosjekter.

Kom først til offentlige anbud og få tilgang til prosjekter med private byggherrer. Se også hvordan du kan bruke våre tjenester til å sette sammen riktig team på riktig jobb.

Kontakt oss i dag!

SMARTbyggfakta logo - Hvit

 

Få en uforpliktende
gjennomgang av prosjektdatabasen i dag!