<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Entreprenør

Kontroll over ditt marked

Vi gir deg tilgang til informasjon om planlagte prosjekter og anbud innen offentlig og privat næringsliv i alle faser. Du får oppdateringer om både nye og eksisterende prosjekter direkte til deg, ukentlig eller daglig.

Med prosjektdatabasen SMART vil du til enhver tid ha detaljert oversikt over ditt marked.

Les mer om vår prosjektdatabase her

Entreprenør 1 (1)

Anbud

I vår prosjektdatabase får du tilgang til aktive og planlagte anbud fra offentlig og privat næringsliv.

oslo-1

Vekk oppmerksomhet rundt din bedrift

Ved bruk av våre løsninger vil du få muligheten til å finne oppdrag som tilbys i en anbudsprosess. Samtidig øker du sjansen for å vekke oppmerksomhet rundt din bedrift. 

I prosjektdatabasen kan du følge med på både igangsatte og framtidige prosjekter. Du kan overvåke prosjekter for å følge med på utviklingen, og denne kombinasjonen av muligheter vil kunne øke dine konkurransefordeler i fremtidige anbudskonkurranser. 

Les mer om prosjektdatabasen her

 

kran

Vi kjenner alle prosjektdetaljene

Takket være vår dyktige researchavdeling, som daglig samler inn og registrerer informasjon om byggebransjen, kjenner vi prosjektene ned til minste detalj. Vi kan derfor oppdatere deg om samtlige prosjekter som kan passe til din ekspertise. Ukentlig vil du få oppdateringer direkte i din innboks, slik at du vet hva som er nytt.

Vi leverer individualisert informasjon, og det betyr at du kan bruke tiden din der du tjener mest penger. Benytt prosjektdatabasen til å overvåke ditt satsningsområde eller utforsk mulighetene for å utvide din målgruppe. Som kunde og bruker av prosjektdatabasen får du detaljert informasjon som kan være med på å sikre ditt neste oppdrag.

Hva får du ut av våre løsninger?

  • Informasjon om offentlige byggeprosjekter og prosjekter fra privat næring
  • Anbudsinformasjon fra offentlig og privat næring
  • Det beste utgangspunktet til å forberede deg på et anbud
  • Detaljer om samtlige byggeprosjekter som kan passe deg og din virksomhet

 

GettyImages-1214351345 (1)

Våre løsninger tilpasset dine behov

Fyll ut skjemaet og få en demo med en av våres spesialister. La oss vise deg hvordan du kan bruke vår informasjon til å finne flere prosjekter.

Kom først til offentlige anbud og få tilgang til prosjekter med private byggherrer. Se også hvordan du kan bruke våre tjenester til å sette sammen riktig team på riktig jobb.

Kontakt oss i dag!

SMARTbyggfakta logo - Hvit

 

Få en uforpliktende
gjennomgang av prosjektdatabasen i dag!