<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
AdobeStock_520652458_hvit_web-1

Verdiskapende markedsføringsløsninger

Byggfakta tilbyr ulike markedsføringsløsninger for din bedrift. Vi hjelper deg med å nå ut til ditt marked, og skaper de gode relasjonene.

Bestill en demo

Hvorfor bør du bruke oss?

Våre markedsføringsløsninger er nyttige for deg som skal markedsføre dine tjenester og produkter til beslutningstakere i byggebransjen. Løsningene vi tilbyr kan nå ut til  målgruppen din via ulike kanaler – både offline og online. Ikke minst, også med stor presisjon, på rett sted og til rett tid.
 

 

 

 

 

 

pf_bf

Produktfakta

Produktfakta er en samleside med komplett oversikt over produkter, løsninger, nyheter, dokumentasjon og referanseprosjekter rettet mot proffmarkedet. Vi hjelper beslutningstakere og innkjøpere med å finne relevante produkter og løsninger med tilhørende dokumentasjon til aktuelle prosjekter.

Les mer om Produktfakta

telemarketing_lead_møtebooking_markedsundersøkelse

Telemarketing

Ved hjelp av vår prosjektdatabase fylt med over 19.000 kommende prosjekter kan vi sørge for at vi over telefon når din målgruppe med ditt budskap. Uavhengig om det er leadsgenerering, møtekartlegging eller en enklere markedsundersøkelse, sørger vi for at du og din bedrift kan utvikles seg og at dere får flere oppdrag.

Se alle telemarketingtjenester

markedsføring_e-post_digital_tradisjonell

Digital og tradisjonell

E-post er fortsatt en av de mest effektive markedsføringsløsningene i byggebransjen. Vi tilbyr derfor skreddersydde løsninger for din bedrift for å nå din målgruppe via digitale og fysiske utsendelser. Vi gir deg blant annet muligheten til å distribuere produktkataloger, salgsbrev, produktlanseringer eller fremheve dine referanseprosjekter, direkte til målgruppens innboks og postkasse.

markedsundersøkelse_leadgenerering_møtebooking

Markedsundersøkelser

Få en oversikt over hvordan markedet ser ut for produktene du tilbyr - eller planlegger å tilby. Vi hjelper deg med å identifisere utfordringer som konkurrenter, potensielle kunder, beslutningstakere og mye mer.

Vår markedsundersøkelse er omfattende og avsluttes alltid med en dybderapport med alle svarene, som gir deg en tydelig handlingsplan.

Laptop med grafer LiveStat

Analytics PRO
En kundefavoritt

Trenger du bedre oversikt over hvem som besøker nettsiden din er? Analytics PRO er for deg som ønsker å identifisere hvilket firma som besøker siden din, hvilket byggeprosjekt de er aktive i og hvilket produkt på nettstedet ditt de er interessert i.

Vi tilbyr et brukervennlig verktøy som du kan benytte til å gjøre om trafikk på nettsiden fra besøkende til spennende muligheter for bedriften din.

Les mer om Analytics PRO

 

Er det vanskelig å vite hva du trenger?

Vi har hjulpet hundrevis av bedrifter med å finne den rette markedsføringsløsningen. La oss gjøre det samme for deg!

Hør om mulighetene dine!


1x1_enheter_nyheter-1

Vi samarbeider og med disse mediekanalene!

Du har sikkert kommet over våre digitale kanaler der vi til sammen har over 100.000 lesere hver måned. Behovet for å være mer synlig i digitale kanaler har økt drastisk i byggebransjen, derfor har vi også sørget for å tilby deg skreddersydde forslag som passer ditt formål og budsjett.

Byggfakta Nyheter

Med en dokumentert lesergruppe på 40.000 lesere på print og nett, er Byggfakta Nyheter det største frittstående fagmagasinet innen bygg og anlegg i Fagpressens base.


Se priser

VVS-aktuelt

VVS-aktuelt henvender seg til hele VA- og VVS-bransjen gjennom daglige nyhetsoppdateringer av sanitær, ventilasjon/inneklima, varme og energi, byggautomasjon, vann og avløp samt unik informasjon fra Byggfakta sin prosjektdatabase.

Se priser

Markedsføring er viktig

For å oppnå ønskede resultater med markedsføring er det viktig å vurdere planen og målene du har satt for markedsføringsarbeidet.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan bruke våre løsninger til å markedsføre din bedrift? Fyll ut skjemaet, og få en gratis konsultasjon!

Få en gratis konsultasjon!