<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO
Smilende kvinne

Markedsfør deg i byggebransjen

I byggebransjen er det hard kamp om oppgavene, og derfor er det spesielt viktig å tiltrekke oppmerksomhet til din bedrift, dine produkter, tjenester eller materialer.

Vi har flere løsninger som vil hjelpe deg og din bedrift! 

La oss se på løsningene sammen

Hvorfor det er så viktig 

Markedsføring er viktig for at en bedrift skal bli kjent i markedet, og for at bedriften skal lykkes. Markedsføring kan bestå av mange forskjellige aktiviteter som alle tar sikte på et felles mål. Og det er å skape bevissthet om bedriften og produktegenskaper, for så å kunne markedsføre produkter eller tjenester.
 

 

 

 

 

 

Markedsunder-
søkelse

Ønsker du å få bedre oversikt på hvordan markedet ser ut, eller hvordan markedet ser på virksomheten din og hva du tilbyr? Er det ting du lurer på i ditt marked, kunder, konkurrenter som du ønsker svar på? Hvilke er dine kunder, hvor finner du de, og når er riktig tidspunkt for deg å kontakte dem? Hvem er den riktige beslutningstakeren for ditt produkt/tjeneste?

Via våre markedsundersøkelser får du svar på dette.

 

Møtekartlegging og tilbudsforespørsler

Har du ikke tid til å gjøre jobben selv? Effektiviser tiden og la oss stå for kartleggingen!

Vi ringer ditt marked og kartlegger om de for eksempel ønsker dine produkter og løsninger, om du kan sende tilbud, aksept for påmelding av nyhetsbrev eller om de vil ha et møte med deg. Våre tjenester er din løsning!

Digitale og postale budskap

God markedsføring handler om å treffe de riktige personene til riktig tid, med relevant budskap. Vår undersøkelsesavdeling overvåker kontinuerlig kommende og igangsatte byggeprosjekter, og sørger for en løpende registrering av de forskjellige aktørene på prosjektene.

Byggfakta har grunnlaget for å målrette dine utsendelser av salgsbrev, postkort og produktmateriale. Vi tar gjerne på oss jobben med hele ditt administrative arbeid - utforming av materiell, trykking, håndtering og distribusjon.

"Det er bare å ringe kontakten som vi får i vår leadsmail og avtale videre gang i tilbudsutarbeidelsen"

Kristaps Roze - System Tak AS

Laptop med grafer LiveStat

 

LiveStat

Du som kunde har allerede tilgang til Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med LiveStat i tillegg bryter du raskt ned den informasjonen og får frem den statistikken du trenger for ha steinkontroll på ditt marked.

SE_BF_Livestat_Logo

Les mer om LiveStat

 

Håndverkere håndhilser

Vi kjenner den profesjonelle byggebransjen

Vi vet hvem som bygger, hvor det bygges, når det bygges og hva som bygges, og vi kjenner allerede alle kontaktene. Vi kan velge din målgruppe veldig nøyaktig basert på aktører, typer prosjekter, trinn i byggeprosjektet og mye mer.

Markedsføring er viktig

 

For å oppnå de ønskede resultatene med markedsføring i byggebransjen er det viktig at du vurderer planen og dine mål for markedsføringsarbeidet.

 

Ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene

Byggfakta logo RGB white

 

 

Bli kontaktet av oss, så forteller vi om 
 mulighetene for å nå dine kunder, før  konkurrentene.