<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
AP-PRO-hero

Analytics PRO

Med Analytics PRO kan dere raskt og effektivt forvandle de besøkende på nettsiden til relevante leads for salgsavdelingen.

AnalyticsPro

Analytics Pro logo - RGB

Visste du at bare 2 % av de besøkende legger igjen kontaktinformasjonen sin?
Det vil si - akkurat nå går dere glipp av 98 % av de besøkende, og disse har dere allerede brukt tid og penger på å få til nettsiden.

Heldigvis finnes det en løsning! 

 

Analytics PRO

Med Analytics PRO får dere avgjørende kunnskap om de 98 % av de besøkende på nettsiden som ikke legger igjen kontaktinformasjon. Dere kan se hvilke virksomheter som besøker nettsiden, hvordan de fant dere, hva de er interessert i, samt hvilke byggeprosjekter de jobber med akkurat nå.

 

Jeg ønsker å vite mer om Analytics PRO
cta-analytics-pro-overvaager

Et salgs- og markedsføringsverktøy

Med Analytics PRO får dere avgjørende kunnskap, og dere kan forvandle de besøkende til relevante kundeemner for salgsavdelingen, og markedsansvarlig får viktig kunnskap om hvor effektive kampanjene er og ROI.

Det er en av mange fordeler du får med Analytics PRO!

 

analytics-pro-marketing

Kom før konkurrentene

Salg handler om timing. Alle studier viser at jo tidligere dere tar kontakt med en potensiell kunde, desto større er sjansen for at dere får gjennomført et salg.

Få tilgang til dine leads før konkurrenten i det hele tatt aner at de eksisterer, og øk dine sjanser til å close et salg.

 

analytics-pro-companies

Skap høyere verdi med kampanjene

Med Analytics PRO får ditt salgsteam direkte tilgang til leads av høy kvalitet. Disse kan prioriteres i forhold til deres målgrupper og produkter. På den måten får dere enda mer ut av markedsføringen.

 

analytics-pro

Få innsikt i kvaliteten av deres leads

Se hvilke kilder som genererer trafikk til deres nettside, og vurder kvaliteten av de besøkende. Få full innsikt i hvordan marketing understøtter ditt salg, ved å identifisere relasjonen mellom dine besøkende og de byggeprosjekter de jobber med akkurat nå.

 

Vil du vite hvordan Analytics PRO
kan hjelpe deres bedrift?
cta-analytics-pro-moede-lav

 

Få flere leads - Prøv Analytics PRO 

Du har allerede brukt tid og penger på å skaffe besøkende til nettsiden. Vil du vite hvem de besøkende er?

Det tar kun få minutter å installere Analytics PRO. 

Kontakt oss i dag, så setter vi Analytics PRO på nettsiden deres. Du får deretter en mail med en trackingkode. Så snart du har satt inn koden, kan vi starte å matche dine besøkende, som du kan konvertere til leads for din salgsavdeling. 

Få gratis demo av Analytics PRO