Byggfakta logo - RGB-orange
Ledige-stillinger

Ledige stillinger 

Vi søker stadig etter nye kollegaer, og spesielt innen salg og kundeservice. Her vil du finne en oversikt over alle våre ledige stillinger.

 

Nye ledige stillinger

Byggfakta har fått større etterspørsel, og vi søker nå etter en Salgsrådgiver til vårt kjerneprodukt!

Vil du være en del av Byggfakta familien?
Du vil ha ansvar for å holde kundemøter, hente inn nye bedriftskunder, utarbeide tilbud og holde i kontraktsforhandlingene. Du må ha gode kommunikasjonsevner og jobbe målbevisst for å nå ditt budsjett. Det er og viktig at du liker å jobbe i team, og forstår vårt felles mål. Velkommen til å søke hos oss!  

Byggfakta vokser videre, og vi søker etter en ny Kunderådgiver til vårt Customer Care team.

Vi kartlegger våre kunders tilfredshet og påser at de får utbytte av å være en samarbeidspartner med oss. Du vil få i oppgave å informere og drive opplæring av kundene våre, slik at de får den hjelpen de trenger og forblir kunder hos oss.
Er du den vi ser etter?

Vil du jobbe med relasjonsbygging innen næringseiendom og utleiemarkedet? 

Byggfakta søker Key Account Manager til vårt forretningsområde Property! Du vil ha ansvar for salg til nye kunder og utvikling av eksisterende kunder. En spennende jobb med store utviklingsmuligheter - er du den vi søker etter?

Vi søker dyktige kolleger innen kommunikasjon og research til vårt forretningsområde Property

Vi ser etter deg som er dyktig på research og kommunikasjon, og som kan bli med i et nytt team i Moss. Dette betyr at du vil jobbe med å ringe leietakere i næringseiendommer for å mate vår informasjonsdatabase med ny, spennende informasjon om det kommersielle leietakermarkedet. Er du en del av vårt nye team?

 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Har du det lille ekstra?

Send gjerne en åpen søknad til wenche.andersen@byggfakta.no 

Ledige-stillinger-2