<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO
Ledige-stillinger

Ledige stillinger 

Vi søker stadig etter nye kollegaer, og spesielt innen salg og kundeservice. Her vil du finne en oversikt over alle våre ledige stillinger.

 

Nye ledige stillinger

Vi søker engasjert og ambisiøs HR Business Partner & Office Manager for Byggfakta Norge

Byggfakta Group er på en spennende vekstreise hvor vi hele tiden er i utvikling for å forbli både kundens og de ansattes selvsagte valg i bransjen. Vi er ambisiøse i alt vi gjør og utvider hele tiden til nye regioner, samt segmenter for å styrke vår posisjon som det ledende programvare- og informasjonsselskapet innen bygg, eiendom og helsevesen.

Det nordiske HR-teamet er under oppbygging og vi vil sammen støtte Norge, Sverige, Danmark og Finland med strategisk og operativt HR-arbeid. Til vårt team vil vi også rekruttere en Group Employer Branding-spesialist som vil bidra til å bygge konsernets Employer Brand.

 

Etter rekordåret 2021, rigger vi oss for videre vekst i 2022. Vil du bli med oss på en spennende reise som Salgsrådgiver i Byggfakta?

Året 2021 ble et rekordår for Byggfakta. Dette året ble vi også notert på Stockholmsbørsen. Vår kraftige vekst vil fortsette i 2022, dette gjør at vi har store rekrutteringsbehov til de ulike teamene hos oss. Nå ser vi etter Salgsrådgivere til Prosjekt og Produkt. Vil du være med på en spennende reise med oss?

 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Har du det lille ekstra?

Send gjerne en åpen søknad til cathrine.nygard@byggfakta.no 

Ledige-stillinger-2