<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Ledige-stillinger

Ledige stillinger 

Vi søker stadig etter nye kollegaer, og spesielt innen salg og kundeservice. Her vil du finne en oversikt over alle våre ledige stillinger.

 

Nye ledige stillinger

Vil du jobbe med relasjonsbygging innen næringseiendom og utleiemarkedet? 

Byggfakta søker Key Account Manager til vårt forretningsområde Property! Du vil ha ansvar for salg til nye kunder og utvikling av eksisterende kunder. En spennende jobb med store utviklingsmuligheter - er du den vi søker etter?

Er du vår nye IT-Support Technician?

Byggfakta Group søker en todelt IT-support technician som kan jobbe med våre interne brukere, men og tilby remote support til våre nordiske selskap. Du vil jobbe på Verket i Moss, og være en sentral del i Byggfakta. 

Vi søker dyktige kolleger innen kommunikasjon og research til vårt forretningsområde Property

Vi ser etter deg som er dyktig på research og kommunikasjon, og som kan bli med i et nytt team i Moss. Dette betyr at du vil jobbe med å ringe leietakere i næringseiendommer for å mate vår informasjonsdatabase med ny, spennende informasjon om det kommersielle leietakermarkedet. Er du en del av vårt nye team?

Vi søker en ambisiøs og ansvarsfull Teamleader / Salgssjef til spennende bedrift i Moss

For at våre kunder skal oppleve oss som en viktig samarbeidspartner, leverer vi en bredde av tjenester som få eller ingen andre i markedet kan tilby. I rollen som Salgssjef blir du ekspert på våre tjenester, og har et tydelig ansvar med å etablere nye kundeforhold for Byggfakta.

Vi søker Salgsrådgiver Digital, vil du bli del av teamet vårt i Moss?

Ser du at du kan gjøre en god jobb med å tilby Byggfakta's eksisterende kunder digitale løsninger slik at de blir i stand til å identifisere/fange opp sine potensielle kunder? Da er dette en spennende og utfordrende stilling for deg! Den krever at du samarbeider godt på tvers av team. Du bør ha gode kommunikasjonsevner, trives i salgssituasjoner og at du jobber strukturert og effektivt for å nå målene dine.

 

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Har du det lille ekstra?

Send gjerne en åpen søknad til wenche.andersen@byggfakta.no 

Ledige-stillinger-2