<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Byggfakta - Trygve Sørli-08805 copy

Ledige stillinger 

Vi søker stadig etter nye kollegaer, og spesielt innen salg og kundeservice. Her vil du finne en oversikt over alle våre ledige stillinger.

 

Byggfakta - Trygve Sørli-08696

Er du vår nye salgsdirektør?

Rollen som Salgsdirektør er en nøkkelposisjon i vår vekstreise. Du er ansvarlig for salgsstrategien og har det overordnede ansvaret for at avdelingen er riktig bemannet, opplært og fulgt opp, slik at vi lykkes med dagens oppdrag og er rigget for fremtidig vekst. Avdelingen består av cirka 30 ansatte fordelt på ulike team med selgere, Account Managers, Key Account Managers, salgsledere og salgsstøtte.

Du vil legge stor vekt på å sikre leveranser opp mot fastsatte forretningsmål samt identifisere og utvikle strukturer og arbeidsrutiner for å fremme vekst. Vi er på en reise for å profesjonalisere og digitalisere vårt arbeid, og søker nå en leder som kan videreføre dette arbeidet trygt og effektivt. Tett samarbeid med markedsavdelingen er essensielt for å oppnå felles mål og maksimere synergier mellom salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Les mer om stillingen her
Byggfakta - Trygve Sørli-08753

Vi søker salgskonsulenter

Som salgskonsulent hos Byggfakta vil telefonen være ditt viktigste verktøy. Du vil arbeide med et bredt spekter av bedrifter, noe som gir varierende og utfordrende arbeidsdager. Dette krever at du er utadvendt, i stand til å forstå ulike bedrifters situasjoner, utfordringer og behov. Din hovedoppgave vil være å selvstendig prospektere og skape innganger til nye, spennende bedrifter samt drive egne avtaler fra A - Å. Høy aktivitetsnivå, gode IT-ferdigheter og en vilje til å møte nye utfordringer er viktig.

Les mer om stillingen her
Byggfakta - Trygve Sørli-08708

Vi søker intervjuer

Er du vant til å arbeide med kundeservice eller administrasjon og klar for en ny utfordring? Er du målrettet og tar ansvar for å levere gode resultater? Da er dette jobben for deg!

Som intervjuer for CityMark vil du jobbe tett sammen med salgsavdelingen. Dine hovedoppgaver vil være å samle inn informasjon om leietakermarkedet for næringsbygg i Norge. Dette innebærer å kontakte bedrifter som leier lokaler, kartlegge deres nåværende situasjon, og registrere denne informasjonen i våre systemer.

Les mer om stillingen her

Har du det lille ekstra? Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. 

Det å jobbe i Byggfakta kan være en spennende mulighet for deg som er interessert i bygg- og anleggsbransjen. Byggfakta er en ledende leverandør av prosjektinformasjon til byggesektoren, samt at vi leverer markedsføringsløsninger for bedrifter og produkter. Med et mangfoldig og dynamisk team der vi er godt blandet i både kjønn og alder er det mulighet for vekst og utviklingsmuligheter innad i selskapet. Ved å jobbe hos Byggfakta vil du være tett på byggebransjen, bidra til suksess for dine kunder og være med på å forme fremtiden innad bransjen.

Du vil også ha glede av å jobbe i et selskap som tar bærekraft på alvor og bidrar positivt i samfunnet. Her er det høyt under taket og et godt arbeidsmiljø. Send gjerne en åpen søknad til post@byggfakta.no