<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO
Arkitekter

Arkitekt

Som arkitekt i byggebransjen kan du få tilgang til informasjon i god tid. Vi dekker hele markedet for offentlig og private næringsliv. Kom tidlig inn i prosjektet slik at du kommer konkurrentene i forkjøpet.

Uansett om du er liten og lokal eller om du jobber for et landsdekkende stort selskap, handler det til syvende og sist om å ha kontroll på markedet.

Hold deg oppdatert!

 

Les mer om vår prosjektdatabase her

Kom tidlig inn i prosjektet!

Vår tette overvåking av alle byggeprosjekter, samt forventede og utlyste anbud gjør at mange arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører, håndverkere og leverandører av byggematerialer velger Byggfakta SMART. Du kan allerede på et tidlig tidspunkt målrette salgsarbeidet og gå etter de beste prosjektene.

 

 

 

 

 

 

live-statistik-dashboard

 

LiveStat

Du som kunde har allerede tilgang til
Norges største og mest gjennomprøvde prosjektdatabase, og du vet hva som skal bygges, hvor det bygges, når det bygges og hvem som bygger. Med LiveStat i tillegg bryter du raskt ned den informasjonen og får frem den statistikken du trenger for ha steinkontroll på ditt marked.

SE_BF_Livestat_Logo

Les mer om LiveStat

 

Våre løsninger tilpasset dine behov

Ønsker du ytterligere informasjon om våres løsninger og om hvilke som vil være best for deg og din bedrift? Ta kontakt og en av våre dyktige konsulenter hjelper deg.

SMARTbyggfakta logo - Hvit

 

Få en gratis demo!