<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Bransjer - øvrige

Byggebransjen  -  en del av din målgruppe

Vår prosjektdatabase kan benyttes av svært mange ulike bransjer. Uavhengig av om du jobber i en kommune, er eiendomsmegler, advokat, privat tiltakshaver eller noe helt annet så er det verdifullt å kunne utvikle sin bedrift ved bruk av informasjon om byggebransjen, på detaljnivå. Slik vil du kunne komme din konkurrent i forkjøpet.

Lær om dine muligheter

 

Hold deg oppdatert på relevante byggeprosjekter

Med våre løsninger får du detaljert informasjon om mer enn 13 000 aktive byggeprosjekter. Du får blant annet tilgang til alle offentlige anbud samt byggeprosjekter med private tiltakshavere.

Du kan til enhver tid holde deg oppdatert om:

  • Hva blir bygget
  • Hvem bygger
  • Hvor blir det bygget
  • Når bygges det

Utover dette får du detaljer om alt fra prosjektstadie til geografisk plassering, involverte aktører og budsjett. På denne måten får du oversikt, som gjør det mulig for deg å kontakte de riktige personene på et relevant prosjekt, på det riktige tidspunktet.

Hold dig opdateret om relevante byggeprojekter med Byggefaktas Projektdatabase
Selekter projekter ud fra Byggefaktas løsninger

Bruk ressurser på de rette prosjektene

Ved å bruke våre løsninger kan du selektere prosjektene ut fra flere kriterier, som for eksempel geografisk plassering, antall m², budsjett, bygningstype m.m. Det betyr at du kun blir presentert for prosjekter som er relevante for deg og din bedrift. Dette gjør det enklere for deg å velge ut prosjekter du skal jobbe videre med, og på den måten sparer du både tid og ressurser i utvelgelses- og anbudsfasen.

Lær mer om projektdatabasen

Informationer om offentlige projekter og projekter med private bygherrer

Offentlige prosjekter, og prosjekter med private tiltakshavere

Over 67 % av det profesjonelle prosjektmarkedet består av prosjekter med private tiltakshavere. Derfor er det viktig å ha tilgang til kunnskap om denne delen av markedet. Med våre løsninger får du, i tillegg til informasjon om offentlige prosjekter, verdifull kunnskap om prosjekter med private tiltakshavere. Du har derfor en komplett dekning uansett om du måtte ønske å jobbe med offentlige eller private prosjekter – eller kanskje begge deler.

Få en kostnadsfri gjennomgang av prosjektdatabasen 

Finn din bransje, og se hvordan du kan benytte våre løsninger

Nedenfor finner du noen eksempler på hvordan ulike bransjer kan benytte seg av våre løsninger.

Kommune:

Som kommune kan dere bruke våre løsninger til flere formål. Det kan blant annet være jobbsentre som skal finne arbeidsplasser til arbeidsledige. Det kan foregå på to måter: ved å finne byggeprosjekter/virksomheter som kan skape arbeidsplasser for ledige håndverkere, eller ved å benytte vår informasjon i forbindelse med virksomhetsservice.

Kommunene kan også benytte våre løsninger som et planleggingsverktøy på prosjekter hvor kommunen er tiltakshaver.

Eiendomsmegler:

Som eiendomsmegler vil du får god oversikt over private byggeprosjekter. Du kan blant annet se hvilke prosjekter som er i gang i ditt område. Det kan du gjøre tidsnok slik at du kan opprette kontakt med tiltakshaver med tanke på salg eller utleie av kontorer, lager eller boliger.

Advokat:

Jobber du som advokat kan du benytte våre løsninger til å finne byggeprosjekter som er under planlegging, eller som blir oppført. Du kan også få overblikk over hvilke byggherrer som har flest prosjekter nå, og i fremtiden.

Som advokat kan du allerede nå opprette kontakt med byggherren for å tilby dine juridiske tjenester. Informasjonen vår er relevant for deg uavhengig av om du har fokus på eiendom eller entrepriser.

Gratis gjennomgang

Ta kontakt med oss, og vi kan tilby deg en gratis gjennomgang av prosjektdatabasen, slik at du får et innblikk i alle mulighetene SMART vil gi deg.

Få en gratis gjennomgang i dag

business people group with  headphones giving support in  help desk office to customers, manager giving training and education instructions

Finner du ikke din bransje?

Vi er klare for å hjelpe deg med utgangspunkt i din bransje og dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Byggefakta er klar til rådgive dig ud fra din branche

Kom tidlig inn i prosjektet

Ønsker du ytterligere informasjon om våre løsninger, og om hvilke som vil være best for deg og din bedrift?

Fyll ut skjemaet, og en av våre dyktige konsulenter hjelper deg.