<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
kontoret_smal-1

Kundereferanser

Her kan du lese hva noen av våre kunder sier og vårt bidrag til deres suksess

Kunne du tenkt deg å være referanse?
Skjermbilde 2023-02-09 082410
Referansekunde

Hunton Fiber AS 

Hør prosjektselger Thomas Berntsen fra Hunton Fiber fortelle om fordelene han opplever med å benytte seg av Byggfakta sine tjenester. 

Les hva våre kunder sier om oss

4Service

Jeg jobber som salgsansvarlig og bruker basen mye. Syns den er blitt enklere enn det den var tidligere. Har fått en mye bedre oversikt, kan følge med på byggestart og jeg er ute i rett tid. Det er viktig for oss og gir oss et stort konkurransefortrinn.

Grete Sagbakken, salgsansvarlig

Aiwell AS 

Produktfakta
Slik jeg oppfatter Produktfakta er at dette er et markedsverktøy som når ut til veldig mange kunder, og spesielt relevante kunder, med sin store database. Aiwell ønsker å nå konsulenter, driftspersonell, beslutningstagere, byggherrer, m.f, for å markedsføre våre produkter. Dette oppfatter jeg vi oppnår med Produktfakta. I tillegg er det et fint supplement (en utvidelse) til vår egen hjemmeside hvor potensielle kunder kan finne våre produkter ved søk.

Tore Johnsen, markedssjef

Aluhak Drift AS

Prosjektdatabasen SMART 
Det blir enklere å finne frem til riktig person, og når det blir enklere slipper man å ringe mye, fordi man allerede har funnet det man trenger. Gir oss bedre oversikt over markedet, og vi får muligheten til å være tidligere ute enn konkurrenter.

Torgeir Strand

Askøy-Bergen Elektro AS

Prosjektdatabasen SMART
Med prosjektbasen har det kort og greit blitt generelt enklere å finne frem. Gir oss et stort konkurransefortrinn, og vi er veldig fornøyd med den

Svein Vikøren

Aura Electric AS

Prosjektdatabasen SMART 
Vi er tre stykker som bruker tjenesten, og det har gjort det lettere å finne frem til informasjonen vi trenger. Vi får bedre informasjon og et godt overblikk, og tilgang til informasjon før andre, og kan regne på disse jobbene.

Per Rapstad

Bare 3 AS

Prosjektdatabasen SMART 
Det gjør det lettere for oss, at Byggfakta allerede har gjort jobben med å innhente kontaktinformasjon. Det er den enkleste måten å finne aktuell informasjon på og gir oss et bedre fortrinn enn de som ikke bruker basen.  

Espen Nøkleby Rustentuen

BAS Maskinutleie

Prosjektdatabasen SMART 
Hele vårt salgsapparat benytter seg av prosjektbasen og det gjør at vi får fulgt bedre med. Det er mer rettet mot det vi driver med nå. Litt mer “skarpere” informasjon enn det vi har hatt tilgang til før.

Jens Kenneth Hermansen

Berggård Amundsen & Co

Prosjektdatabasen SMART 
Våre selgere og salgssjefer bruker prosjektbasen daglig. Dette gir oss en mye bedre oversikt over markedet, selgerne våre er blitt mye flinkere og jeg kan rett og slett ikke få skrytt nok av dette. Måten vi innhenter kontaktopplysninger på er blitt mye bedre og det går ikke å jobbe med salg uten basen. Det beste er timingen når rollen blir fordelt! Virker som alt blir oppdatert hele tiden.

Allan Haugane

Betongforsegling AS

Prosjektdatabasen SMART 
Det er to personer i bedriften som benytter seg av databasen. Vi har fått mulighet til å søke opp faktiske relevante prosjekter og sier oss veldig fornøyd med det. Fått bedre oversikt i den forstand at vi aktivt kan se etter ledige prosjekter på grunn av den enkle tilgangen i databasen. Vi har fått en mye bredere oversikt over prosjekt markedet.

Magnus Christiansen

BME Johnsen AS

Prosjektdatabasen SMART 
Pr. dags dato er det 3-4 personer som bruker basen i bedriften. Mye kommer av seg selv og vi har bedre oversikt. Har fått en bedre oversikt på måten at vi får tilgang til så mange prosjekter som vi ellers kanskje ikke hadde hatt. Basen generer flere jobber for oss.

Kim Ambjørnsen

BLS Norge AS

Prosjektdatabasen SMART og Produktfakta
Både for Purus og Unidrain har vi brukt Byggfakta på ulike nivåer. Det viktigste har vært å kunne overvåke markedet på de markedssegmenter som vi er mest interessert i. Vi får gode og relevante kontakter som gir oss muligheter til å komme inn i planleggingen på et tidlig tidspunkt. Utover dette er Byggfakta en god markedskanal hvor vi gjør oss kjent med målgruppen gjennom produktdatabasen Produktfakta.  

Jarle Ørnebo, markedssjef

Borge Rør AS

Produktfakta
Vi orienterer oss om hvem som er totalentreprenør og får varsler om hva som rører seg i markedea

Ole Kristian Andreassen

Bjerke Rør AS

Prosjektdatabasen SMART
Det er tre personer i bedriften som benytter seg av databasen. Siden vi bruker databasen flittig og på ukentlig basis, så har vi fått god oversikt over prosjekter og kontaktpersoner. Vi har fått lettere tilgang til å kontakte entreprenører tidlig og lettere å se hvem som sitter på prosjektene.

Robert Amorim Handeland

Byggmakker CF AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi er flere som bruker basen, i flere av butikkene, og det gjør at det er enklere å finne frem. Basen er gull verdt! Man kan velge ut den informasjonen som er relevant og viktig, snevre inn og målplassere søkene. Vi bruker den aktivt 

Torbjørn Kristiansen

Cimberio AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi er tre stykker som bruker tjenesten, og innhenting av kontaktopplysninger er blitt mye enklere, og arbeidet går raskere. Det gir oss full kontroll over markedet og vi vet hvem og hva som skjer, og de gjør arbeidet mer effektivt.

Sture Ombler

C3C Engineering AS

Prosjektdatabasen SMART
Jeg syns det er en lettvint måte å innhente opplysninger og det gir meg mer detaljert informasjon om hvert prosjekt. Har fått en bedre oversikt på markedet ved bruk av basen. Det gir oss tilgang til å huke tak i prosjekter som passer til tjenesten vi leverer, og da kunne f.eks. konkurrere ut firmaer som kun leverer små betongblokker, da vi leverer store.

Freddy Nyseth

Dørteknikk AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi er to stykker som bruker basen, det effektiviserer jobben vår, og vi kommer i kontakt med riktig person tidligere enn om vi ikke hadde brukt basen. Vi har fått en bedre oversikt i markedet fordi vi kan snevre inn søket og finne frem til det som er relevant for oss. Konkurransefortrinnet er at vi kan være tidlig ute, og være på på markedet.

Kurt Olsen

Ekeberg Eiendom Holding AS 

CityMark
Vi er positiv overrasket og veldig fornøyd med samarbeidet og gjennomføringen til CityMark, det har ledet til mange flere leads enn forventet og det er også gode leads som er enkle å ta tak i etter ett godt gjennomført tlf. intervju av CityMark. Vi sitter igjen med en god følelse etter samarbeidet og kan med god samvittighet anbefale dette videre til andre.

Rasmus Rygg, eiendomsforvalter

Eltrode AS

Prosjektdatabasen SMART
Det er totalt 5 stk som bruker databasen i firmaet. Det har gitt mulighet til å tilby prosjekter tidligere, og føler på mye bedre tid kontra før. Vi er en relativt liten bedrift så har vært svært viktig å kunne få oversikt over forskjellige regioner i Norge tidlig prosjekt. Gir oss oversikt ofte et halvt år før prosjektet starter, som gir oss som liten bedrift et stort konkurransefortrinn.

Freddie Hauge

Enviropac

Prosjektdatabasen SMART
Vi er fornøyde med databasen generelt, da det gir oss lettere tilgang til å innhente kontaktopplysninger. Det har vært enklere å finne prosjekter som er planlagt langt frem i tid.  

Mari Trønnes, markedssjef 

Expo-Nova Møbelgalleri AS

Prosjektdatabasen SMART
Prosjektbasen har gitt oss god oversikt, og er veldig lett tilgjengelig for oss å finne informasjon i. Føler vi har bedre oversikt enn andre ved bruk av basen.

Kjetil Swensen

Fiber Capital

Prosjektdatabasen SMART
Vi er fem personer som bruker SMART, og for oss har det blitt mer oversiktlig og systematisk. Man ser sammenheng mellom prosjekt og hvem som er engasjert, og hva oppdragsgivere driver med. Vi får status på alt som skjer! 

Torbjørn Nordal

Fisher Norge AS

Prosjektdatabasen SMART
Det geniale er at prosjektene kommer inn fortløpende, samt lagringsmuligheter i prosjektdatabasen SMART. Da kan man gå tilbake på søk, og jobbe videre. Får hele tiden ny informasjon om hva som skjer i markedet, og har muligheten til å komme til viktig informasjon før andre i markedet.

Renate Storsul

Foamrox AS

Prosjektdatabasen SMART
Hos oss er det tre personer som bruker prosjektdatabasen SMART. Det er enkelt å finne riktig kontaktperson raskt. Basen er ofte oppdatert, som kommer godt med når man vil komme tidlig inn i prosjekter. Vi føler på god oversikt. Den er veldig nyttig. Spesielt når man kommer fort i kontakt med riktige aktører

Glenn Alexander Jakobsen

Foss Fabrikker AS

Prosjektdatabasen SMART
Jobben med å finne kontaktpersoner er blitt enklere fordi med vårt oppsett i SMART, ligger all informasjon tilgjengelig om hvem som er relevant for oss. Vi har fått mye større oversikt, og god lagringsprosess som man kan gå tilbake til! Her kan vi hente opp forespørsler osv.. Vi ser endringer og kan følge opp prosjektet frem i tid. Uten basen hadde vi ikke hatt sjans til å finne frem til all den informasjonen vi sitter på i dag.

Simen Vikskjold

Front Bygg Rogaland AS

Prosjektdatabasen SMART
Kontaktopplysningene ligger veldig lett tilgjengelig som gjør det lettere å finne riktig person og prosjekter. Ved å få ukentlige oppdateringer fra databasen får vi en bedre oversikt i markedet. Føler vi har et konkurransefortrinn, mer enn de som ikke har databasen tilgjengelig.

Tor Mange Berg

Funksjonsutstyr AS

Prosjektdatabasen SMART
Veldig lett tilgjengelig og oversiktlig. Generelt meget fornøyd med basen og det har blitt gjort en god jobb oppunder basen. Det er generelt meget god totaloversikt over firma og prosjekter i basen. Setter spesielt pris på kartet som viser hvor prosjektene befinner seg. Også bra generell informasjon som blir ofte oppdatert. Vi finner raskt prosjekter og riktig kontaktperson gjennom basen.

Frode Henriksveen

Geberit AS

Prosjektdatabasen SMART
Det er fem personer som bruker prosjektdatabasen pr. dags dato. Vi kommer tidligere i kontakt med aktører i prosjekter, noe som gjør en stor forskjell. Ved hjelp av basen slipper vi ofte å søke oss frem selv til riktig informasjon, da alt er gjort klart i basen. Enkelt og oversiktlig.

Geir

Grohe

Prosjektdatabasen SMART
Salesmanager, selgere og de som jobber med ARK rl bruker prosjektdatabasen, og vi har uten tvil fått bedre oversikt, og bruker den for alt det er verdt. Siden alle har sitt eget budsjett, kommer de fremtidige prosjektene i basen godt med. 

Bjørn Erik Kjøle, prosjektsjef

Jysk AS

Prosjektdatabasen SMART
Hos oss er det et helt team som bruker basen, men brukes nok mest av meg. Har brukt Bisnode, Mercell og media tidligere, men det er mye enklere nå og med bra informasjon. Får mer informasjon nå om ulike prosjekter og det gir oss muligheter, som igjen gjør at det blir enklere å komme inn på de.

Ronen Bahar

Lexow Låsservice AS

Prosjektdatabasen SMART
Vår prosjektavdeling med to forskjellige fagfelt bruker basen. Vi har fått en bedre oversikt i markedet, og spesielt i Østfold. Vi trodde vi hadde kontroll før, men den er mye bedre nå! Føler vi har et konkurransefortrinn, hvert fall på de entreprenørene vi ikke har vært borti tidligere.

Eirin Woldsæter

Liftroller

Prosjektdatabasen SMART
SMART har vist seg å være en svært nyttig ressurs for vår virksomhet ved å gi oss rask og effektiv tilgang til nødvendig prosjektinformasjon. Vi bruker SMART til å holde oss oppdatert på prosjekter, følge med på fremgang og kontakte relevante prosjektledere, noe som har vært avgjørende for vår suksess. Vår forretningsmodell baserer seg i stor grad på informasjonen fra SMART, og dette har bidratt til vår vekst og effektivitet.

Kim Gregersen, Sales Manager Scandinavia

Matrix Insurance AS

Telemarketing
Kjempe fornøyd med innsatsen på TM. Vi har gjort 2-3 avtaler  av de leadsene vi fikk nå i høst. Det er positivt at "ordet" Matrix blir spredd, vi opplever dette som utelukkende positivt.

Rune Engeseth

Meetcon AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi har jobbet målrettet mot byggenæringen og føler at vi nå har bedre oversikt over byggeaktiviteten i Norge. Prosjektdatabasen SMART har gitt oss tilgang på større prosjekter vi tidligere ikke kjente til.

Bjørn Tore Mykland, daglig leder

Les mer her >>

Metrostav Norge AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi føler vi får raskere tilgang til riktig kontaktperson enn tidligere. Ved at vi bruker basen så ofte som vi gjør hjelper det oss å skaffe god oversikt i prosjektmarkedet. Vi føler på et stort konkurransefortrinn. Vi har flere muligheter enn før. Vi bruker blant annet Doffin også, men Byggfakta SMART har informasjon om prosjekter tidligere og oftere enn hva Doffin har.

Ales Richter 

Nonbye AS

CityMark
Vi har benyttet CityMark for å identifisere potensielle kunder og optimalisere våre salgs- og markedsføringsstrategier. Ved å bruke CityMark har vi forbedret treffsikkerheten når det gjelder å nå ut til riktig målgruppe og skaffe oss verdifull kontaktinformasjon som har bidratt til å styrke vår salgsinnsats.

Robert Stenbro, daglig leder

Ler mer her >>

Nord Eiendomstjenester AS

Prosjektdatabasen SMART
Prosjektdatabasen SMART har vist seg å være en verdifull investering for Nord Eiendomstjenester AS. Den har forbedret prosjektovervåking, kommunikasjon, anbudsvinning og vekst. Det er oversiktlig å finne prosjekter og informasjon og har hjulpet oss med å få nye prosjekter. Vi har kun positive opplevelser med prosjektdatabasen SMART og setter stor pris på den gode oppfølgingen fra Byggfakta.

Leon Sørensen

Nor-Shunt AS

Telemarketing
Jeg har fått vært med på 2-3 prosjekter. Ting tar tid p.g.a. produktene mine. Jeg er fornøyd med leadsene jeg får og oppfølgingen!

Ronny Svensson

Norske Porter AS

Produktfakta og Analytics PRO
Analytics PRO gir oss nyttig informasjon om hvilke bedrifter som besøker nettsiden vår og hvilke produkter den aktuelle bedriften ser på. På denne måten får vi svært gode leads som kan føre til gode salg og nye kundeforbindelser.

Per Ludvik Vagle

Prevent Systems AS

Prosjektdatabasen SMART
Prosjektbasen har gitt oss en bedre oversikt på byggeaktiviteten i den delen av landet de har tilgang til.
Får også en bedre oversikt på prosjekter som skal opp og størrelsen på prosjektet.

Erling Mengshoel

Renta AS

Prosjektdatabasen SMART
Prosjektbasen er oversiktlig og utfyllende, og det er et kjekt verktøy for å innhente opplysninger når bedriften er ukjent for oss. Basen gir oss et stort konkurransefortrinn, da vi kommer raskt inn på prosjektene, og er ofte den første som tar kontakt.

Bjarne Kvia Mæland

SafeDeck International AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi benytter prosjektdatabasen aktivt for å få oversikt over planlagte prosjekter. Her ser vi når vi bør henvende oss og hvem som er rett person å kontakte. Dette gjør den innledende kontakten mer presis for begge parter. Prosjektoversikten til prosjektdatabasen er meget stor, godt oppdatert og med de detaljene som er relevante for oss. 

Frode Nilsen

SafetyFirst AS

Prosjektdatabasen SMART
Veldig tidssparende, mer leads, spesifikke gode søk, raske resultater. Gjør at vi kan se flere prosjekter, slipper å ringe rundt, finner prosjekter lettere. 

Bjørn Borvik

Skolt Pukkverk AS

Prosjektdatabasen SMART
Med prosjektdatabasen finner vi kontaktpersoner og prosjekterende på prosjektene. Vi kommer lettere til på prosjekt. Fanger opp ting tidligere på prosjekter som kommer og kan forberede oss til det.  Viktig å være så tidlig ute i prosjekteringsfasen som mulig, og det får vi til bedre med databasen, enn tidligere.

Kjell Arne Leinum

Sono Norge AS

Prosjektdatabasen SMART og Produktfakta
Vi har brukt Byggfaktas tjenester i flere år. Og med den inntjeningen dette gir oss, er vi ikke i tvil om at dette lønner seg, fastslår Thor Arne Løkken i Sono.

Thor Arne Løkken, salgsdirektør

Steni

Analytics PRO og Produktfakta
Vi bruker Analytics Pro av den enkle grunn at vi får leads som vi ellers ikke ville ha fått. I tillegg viser den hvilke produktkategorier de forskjellige kundegruppene søker på vår nettside. Det vil si at vi forvandler de ukjente besøkene på nettsiden til salgskvalifiserte kundeemner og nye mulige kunder. Vi kan tydelig se at det er mye mer oppmerksomhet på våre produktkategorier.

Heidi Narmo, Key Account Manager 

STO Norge AS

Prosjektdatabasen SMART
Vi er om lag 15 stykk som bruker prosjektdatabasen, i hovedsak selgere, men 2-3 sjefer også. Basen blir brukt MYE! Jobben har blitt mye enklere, en helt ny verden. Vi har egentlig alltid hatt kontroll på markedet, men med tilgangen til basen påstår vi at vi har STÅLKONTROLL. Føler vi har et stort konkurransefortrinn, spesielt på store prosjekter. Veldig viktig å komme seg tidlig inn og fint at vi finner kontaktopplysninger på personer i forprosjektering og arkitekter. Basen er alfa omega for oss!

Morten Rua, selger

TK Plater

Produktfakta
Responsen har i perioder langt overgått det vi hadde forventet og vi har fått igjen for denne investeringen flere ganger. Vi kan for eksempel nevne en kunde i Tromsø som kom med en bestilling på 10.000m² av tildekkingsplatene våre i en samlet leveranse ca. 1 uke etter at han hadde sett nyhetsbrevet. Dette er en kunde vi ellers ville hatt vanskeligheter med å finne. Vi kan også si at den hjelpen og oppfølgingen vi får av Produktfakta er veldig bra. Vi kommer med innspill på hvordan vi ønsker at disse nyhetsbrevene skal se ut og i løpet av veldig kort tid kommer forslaget i retur. Kort beskrevet, vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Produktfakta.

Ketil Bro, daglig leder

Les mer her >>

Toma Facility Norge AS

Prosjektdatabasen SMART
Jeg syns det er mye mer oversiktlig og enklere å finne det vi ser etter. Og det gir oss mulighet til å gi tilbud på jobber vi ellers ikke ville hatt tilgang til. Større kundegrupper.

Jonas Jacobs Tonset

U9q Floors AS

Prosjektdatabasen SMART
Prosjektdatabasen gir oss en kjempegod oversikt på  fremdriften og hva som kommer osv. Den har gitt oss et vanvittig konkurransefortrinn, og er ett  perfekt verktøy! Kan ikke få skrytt nok av denne tjenesten!

Espen Gumpen

Østerås Bygg

Telemarketing
Vi har vunnet prosjekter! Dette er veldig positivt for oss, og jeg vil takke for den gode jobben dere gjør!

Maxim Shekochikhin

Vil du vite mer? 

Bestill en gratis gjennomgang så viser vi deg hvordan Byggfakta kan løfte din bedrift til nye høyder.