<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Referanser

TK Plater AS

I flere år har TK Plater benyttet seg av Produktfakta for å nå ut til nye kunder de ellers ikke hadde nådd ut til. Siden 2010 har TK Plater arbeidet med å tilby produkter for beskyttelse av overflater i bygge- og/eller rehabiliteringsperioden.

TK plater

TK Plater startet sin reise med en visjon om å tilby produkter som beskytter overflater i bygg- og rehabiliteringsprosjekter. Produktet de startet med, har en lav vekt samtidig som det gir god beskyttelse. Produktet er en 3mm plastplate med innvendige ribber som er spesielt godt egnet for å beskytte gulv. Over tid utvidet de sitt produktsortiment med både 2mm og en 3mm plate med høyere egenvekt.

"I 2010 startet TK Plater å tilby produkter for å beskytte overflater i bygge- og/eller rehabiliteringsperioden. De satset på å importere disse produktene etter at de hadde sett effekten over lengre tid fra offshore og skipsindustrien. Et tilsvarende produkt fantes ikke innenfor byggebransjen og vi mente at dette måtte være noe som også kunne brukes her også."

Fra skepsis til vekst 

"Vi ble kontaktet av Produktfakta for mange år siden i forbindelse med annonsesalg. Til å begynne med var vi litt tvilende til effekten, men vi hadde stor suksess med dem og fikk en relativt stor tilvekst av nye kunder på relativt kort tid. Jeg tror ikke vi hadde hatt den suksessen i dag uten disse annonsene. Siden Byggfakta også er en del av det hele så får vi mye informasjon om nye og eksisterende prosjekter." 

Innlegg SoMe (4)

"I begynnelsen var det veldig tregt å komme inn hos flere kunder fordi man anså at fiberplater var det eneste produktet som ga tilfredsstillende beskyttelse. Det første året leverte vi ca. 3.000m² og vi brukte Trygves garasje som lager. Etter hvert økte interessen for disse 3 produktene og flere begynte også å benytte platene for å beskytte vegger etc. i utsatte områder. Dette satte oss på tanken å utvide produktspekteret til også å omfatte beskyttelse av hjørner og dørkarmer.

For et par år siden kom vi over et produkt med vannløselig lim på baksiden. Produktet vi fattet interesse for, og som er produsert i Sveits, heter Allprotect. Den har en robust overflate som gir en utmerket anti-skli-effekt samtidig som den beskytter underlaget. Produktet er slitesterkt og enkelt å fjerne, og eventuelt gjenværende lim kan enkelt vaskes bort med lunkent såpevann. TK Plater utvidet deretter sitt sortiment med Allprotect Flex, som er bøyelig og godt egnet for dørkarmer og dørblader, samt for trapper. De har også introdusert Allprotect White for glassbeskyttelse. Produktfakta/Byggfakta har vært inngangsporten til flere nye kunder og prosjekter."

Les mer om hvordan Produktfakta kan hjelpe din bedrift med å nå akkurat din målgruppe her!

Innlegg SoMe (5)

- Ketil Bro, Daglig Leder/ Partner - TK Plater

 

Kort sagt - dette sier TK Plater om ProduktfaktaInnlegg SoMe (7)-1

Les mer om TK Plater på deres hjemmeside, Facebook, eller bedriftsprofil.

 

Vil du høre om dine muligheter med Produktfakta?

Vi oppretter din bedriftsprofil med produkter, løsninger og dokumentasjon spisset mot prosjektmarkedet
 
- Du får dine produkter og løsninger synlige for blant annet
beslutningstakere og tiltakshavere! 

 

Byggfakta me