<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
SE_BF_SmartBlue

smart-logo-lille

Finn byggprosjektene som styrker din bedrift

Effektiviser arbeidet ditt med SMART

SMART er markedets mest brukervennlige og detaljerte prosjektplattform. Verktøyet hjelper deg med å effektivisere og forme ditt daglig arbeid med anbud og tilbud. SMART er spesialtilpasset for deg, uansett om du er byggherre, entreprenør, leverandør, rådgiver, håndverker eller noe annet innen byggebransjen. 

Med SMART kan du blant annet

  • Overvåke interessante prosjekter, bedrifter eller søk
  • Få informasjon om prosjekter, aktører, prosjektstadie og materialevalg 
  • Følge dine viktigste samarbeidspartnere 
  • Føre notater om relevante prosjekter, bedrifter og kontakter
  • Få påminnelse om aktiviteter i utvalgte prosjekter via e-post
  • Bygge din pipeline

Book din demo i dag

-

Vi samarbeider med flere tusen bedrifter i byggebransjen.

20000

ikke igangsatte prosjekter

1500

oppdaterte prosjekter i uken

500

nye prosjekter i uken

90

av prosjektmarkedet

3-enheder-hoej2

Slik finner du de
beste byggeprojektene

Med SMART får du tilgang til Nordens største prosjektplattform der du finner informasjon om alle offentlige anskaffelser og anbud, samt byggeprosjekter med private oppdragsgivere i Norge. Verktøyet effektiviserer ditt daglige arbeid med anbud og tilbud. 

Du får tilgang til kunnskap og data om akkurat ditt marked så du finner riktig byggeprosjekt å arbeide med. Vi skreddersyr din overvåkningsliste utifra dine preferanser og behov. Det kan blant annet være geografi, typer av prosjekt eller materiale, budsjett, prosjektstadie og mer. 

Les mer om hvordan vi samler innformasjon

Det gjør at du kan jobbe proaktivt og strategiskt med ditt marked så du styrker din posisjon i en tøff bransje og samtidig unngår å miste forretningsmuligheter til dine konkurrenter. SMART hjelper deg med å håndtere både din egen og dine ansattes tid og lar deg skape en sterk salgspipeline. 

Hør mer om mulighetene dine med SMART

6 grunner til å velge SMART

alleprosjekter

Brukervennlig design

SMART bygger på den nyeste teknikken i et brukervennlig design som gjør det enkelt for deg å finne viktige leads og samarbeidspartnere. Du kan alltid ha SMART, siden systemet fungerer på alle enheter - inklusivt mobil. 

kart

Finn de beste prosjektene for deg

Du får tilgang til din egen bedriftsprofil, der du kan søke etter byggeprosjekter som passer dine behov, kompetanser og ressurser. Det gjør at all irrelevant informasjon sorteres bort, som gjør det enkelt for deg å bruke tiden din på riktige prosjekter. 

prosjektstadier

Prosjektstadier gir deg timing

Vi viser deg i hvilket stadie byggeprosjektene er, slik at du ikke behøver å legge tid på et prosjekt før det er relevant for deg. Du slipper å sløse bort tid, og kan fokusere på noe annet så lenge. 

omrader-1

Tilpasset bedriftsrangering

Med kun noen få klikk kan du få et overblikk over dine viktigste samarbeidspartnere. Med intelligente filtre kan du skape din egen personlig rangering av bedrifter med størst potensiale i ditt markedet. Det betyr at du kan se listen (i rangering) over de bedriftene som har flest prosjekter som matcher med din bedrift. 

feature04-notifikationer

Skreddersydde varslinger

Få informasjon og oppdateringer om prosjekter direkte i mailinnboksen, slik at du kan handle raskt. Du kan også få beskjed om nye prosjekter som er relevante for din bedrift. 

feature06-crm

Effektive CRM-funksjoner

Med SMART får du effektive CRM-funksjoner som er spesielt utviklet for aktører i byggebransjen. Funksjonene gjør det enda enklere for deg å holde styr på leads og samarbeidspartnere. Dette sparer deg for verdifull tid i ditt daglige arbeid. 

Få svar på dine spørsmål nedenfor

Hva koster SMART?

Vi priser våre tjenester etter en skreddersydd modell. Vi lager individuelle løsninger basert på din bedrifts ønsker og behov, hvor prisen er basert på antall geografiske områder du ønsker å overvåke, hvor mange kategorier av byggeprosjekter som er interessante og hvor mange brukere du har i bedriften. 

Hva er forskjellen på Byggfakta og andre aktører på markedet?

Det som er unikt med Byggfaktas overvåkning er at vi følger både det offentlige og private markedet, samt følger opp byggeprosessen både før og etter selve anskaffelsen. 

Hvor kommer all informasjonen fra?

Våre undersøkere utfører en kartlegging av hele Norges prosjektmarked. Det er en pågående undersøkelse for å få finne ut hvem som bygger hva, hvor og når. Hver eneste uke gjør undersøkerene tusenvis av prosjektoppdateringer i databasen som blant annet baseres på telefonintervjuer med bransjens beslutningstakere. 

Les mer om informasjonsinnsamlingen her

Vi har gjort (for)arbeidet for deg

På Byggfakta skaper vi betydelige konkurransefortrinn og verdi for våre kunder. Det gjør vi blant annet gjennom å gi deg markedets beste prosjektinnformasjon - slik at du vet hva som skjer på ditt marked. Blant annet får man tilgang på tilbud og anbud - lenge før de offentliggjøres. Vi har også gjort det enkelt for deg å identifisere og følge opp de prosjektene og aktørene som er viktige for din bedrift. 

Vår prosjektinformasjon hentes inn daglig av vår erfarne undersøkelsesavdeling og baseres på intervjuer med beslutningstakere og prosjektledere i hele Norge. Vi overvåker all profesjonell bygging og følger alle prosjekter nøye, slik at vi kan gi deg detaljert informasjon av høy kvalitet.  Pr dags dato inneholder vår prosjektdatabase SMART informasjon om mer enn 20 000 aktive byggeprosjekter og du kan få tilgang til de alle.

Book en gjennomgang av SMART

Det blir enklere å finne frem til riktig person, og når det blir enklere slipper man å ringe mye, fordi man allerede har funnet det man trenger. Gir oss bedre oversikt over markedet, og vi får muligheten til å være tidligere ute enn konkurrenter.

– Torgeir Strand
Daglig leder, Aluhak Drift AS

torgeirstrand

Fyll ut skjemaet og få din gjennomgang av SMART i dag

Bestill en uforpliktende gjennomgang, så viser vi deg hvordan prosjektdatabasen SMART kan løfte din bedrift til nye høyder.