<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Mann med verneutstyr og nettbrett

Referanser

En av Byggfaktas mediaselgere sa at jeg burde se på mulighetene for å utnytte Byggfakta sin prosjektinformasjon, noe jeg valgte å kjøpe inn i midten av september i 2019. På 5 måneder har dette gitt meg mersalg på over en million 

Bygningsingeniøren Tommy Eriksson -Unilite
(om produktet Byggfakta SMART)

SafeDeck logo

SafeDeck Norge AS

Benytter prosjektdatabasen aktivt for å få oversikt over planlagte prosjekter. Her ser vi når vi bør henvende oss og hvem som er rett person å kontakte. Dette gjør den innledende kontakten mer presis for begge parter. Prosjektoversikten til prosjektdatabasen er meget stor, godt oppdatert og med de detaljene som er relevante for oss. 

Frode Nilsen | Salg & Marked

Om prosjektdatabasen

tkpaltr 

TK plater 

”Responsen har i perioder langt overgått det vi hadde forventet og vi har fått igjen for denne investeringen flere ganger. Vi kan for eksempel nevne en kunde i Tromsø som kom med en bestilling på 10.000m² av tildekkingsplatene våre i en samlet leveranse ca. 1 uke etter at han hadde sett nyhetsbrevet. Dette er en kunde vi ellers ville hatt vanskeligheter med å finne. Vi kan også si at den hjelpen og oppfølgingen vi får av Produktfakta er veldig bra. Vi kommer med innspill på hvordan vi ønsker at disse brevene skal se ut og i løpet av veldig kort tid kommer forslaget i retur.
Kort beskrevet, vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Produktfakta”


Ketil Bro, Daglig leder - TK Plater

Om Produktfakta

norske_porter

Norske porter 

Analytics PRO gir oss nyttig informasjon om hvilke bedrifter som besøker nettsiden vår og hvilke produkter den aktuelle bedriften ser på. På denne måten får vi svært gode leads som kan føre til gode salg og nye kundeforbindelser. 

Per Ludvik Vagle - Norske porter

Om Analytics PRO og Produktfakta

 

aiwell_logo

Aiwell

”Slik jeg oppfatter Produktfakta er at dette er et markedsverktøy som når ut til veldig mange kunder, og spesielt relevante kunder, med sin store database. Aiwell ønsker å nå konsulenter, driftspersonell, beslutningstagere, byggherrer, m.f, for å markedsføre våre produkter. Dette oppfatter jeg vi oppnår med Produktfakta. I tillegg er det et fint supplement (en utvidelse) til vår egen hjemmeside hvor potensielle kunder kan finne våre produkter ved søk.

Tore Johnsen, Markedssjef - Aiwell AS

Om  Produktfakta

 

 

Andre referanser

tkpaltr

TK Plater 

TK Plater ble startet i 2010 med det formål å forhandle
midlertidig beskyttelsesplater i plast. De har sett at markedet etterspør andre typer beskyttelse og de har utvidet
produktspekteret til også å omfatte beskyttelse av karmer, hjørner, vegger, vinduer, glassfasader etc.

xella

Xella Norge AS 

Xella International GmbH er en av de ledende virksomheter på byggemateriale- og råvaremarked i Europa. Blant XELLA’s
viktigste produkter er porebetong, kalksandstein og fibergips, og de markedsfører sine produkter under kjente merkenavn: SILKA står for kalksandstein, YTONG/SIPOREX for porebetong og FERMACELL for fibergips.

lavenergi

Lavenergisystemer AS 

Balansert ventilasjon uten å bygge om boligen. LUNOS er et bærekraftig veggmontert ventilasjonssystem uten
plasskrevende kanaler. Enkelt, kompakt og støysvakt.
Markedsledende tysk kvalitet. Til enkeltrom eller hele huset. Balansert ventilasjon – rett i veggen.

saltologo

SALTO Systems 

SALTO Systems har siden 2001 levert moderne teknologi av trådløs og nøkkelfrie elektroniske adgangskontrolløsninger. SALTO drives framover av kontinuerlig forbedring og har
forpliktet seg til å utvikle de mest teknologisk avanserte og
fleksible elektroniske låssystemer, for enhver form for dør og brukerbehov.

norske_porter

Norske Porter AS 

Norske Porter AS er et importselskap som holder til i Larvik, er fem ansatte og i 2021 feirer de 30 år i bransjen. De er godt etablert på markedet og eierne har høy teknisk kompetanse. De er hovedimportør av Novoferm til Norge og importerer også produkter fra blant annet Metacon, Promstahl, BEDO, Tormatic, Flexiforce og RDA.

aiwell_logo

Aiwell AS 

Allerede i 1987 begynte testing av den første prototypen av Aiwell-Stjernen. Målsetningen med AIWELL var å utvikle
produkter til hjelp for å løse de spesielle is problemer som oppstår i vårt klima. Deres produkter er utviklet ved hjelp av OFU-kontrakter hvor store byggherrer og SND betaler ca. 2/3 av kostnadene. Betingelsene er at det ikke finnes tilsvarende produkter på markedet. Derfor er deres produkter
patentbeskyttede og unike.

sweco referanse bilde

Sweco

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen
ingeniør-, miljø- og arkitekturfag.

Grohe logo referanser

Grohe

GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor
komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. Med
hovedkontor i Tyskland, har GROHE til sammen over 6500
ansatte i 150 land.


veidekke referanse

Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører.
Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag,
vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus.


geberit referanser

Geberit

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste
europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

skanska refereranser

Skanska

Skanska er en av landets største og ledende entreprenør og prosjektutvikler, og har vært til stedet i det norske markedet siden 1906. I Skanska Norge jobber det ca 3800 ansatte, og vi har rundt 200 pågående prosjekter over hele landet til enhver tid.

vikingbad referanse

Vikingbad

VikingBad AS holder til i Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av synlige VVS-produkter, samt utendørs massasjebad. Vi har et stort utvalg med synlige VVS-produkter til konkurransedyktige priser.NOrconsult referanser

Norconsult

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.
Tarkett referanser-1

Tarkett

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886, og selger i dag gulv- og veggløsninger til både private hjem og store design- og funksjonsløsninger for prosjekter i offentlig miljø. Vårt sortiment er bredt. Tarkett produserer og selger parkett, laminat, linoleum, tepper, sportsgulv, vinylgulv og noe veggmateriale for våtrom. Til gulvene tilbyr vi også kompletterende tilbehør.