<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Rådgiver 2

Referanser

En av Byggfaktas mediaselgere sa at jeg burde se på mulighetene for å utnytte Byggfakta sin prosjektinformasjon, noe jeg valgte å kjøpe inn i midten av september i 2019. På 5 måneder har dette gitt meg mersalg på over en million 

Bygningsingeniøren Tommy Eriksson - Unilite
(om produktet Byggfakta SMART) 

Alle referanser

4Service

“Jeg jobber som salgsansvarlig og bruker basen mye. Syns den er blitt enklere enn det den var tidligere. Har fått en mye bedre oversikt, kan følge med på byggestart og jeg er ute i rett tid. Det er viktig for oss og gir oss et stort konkurransefortrinn.”
- Grete Sagbakken, salgsansvarlig

Om Prosjektdatabasen

Aiwell AS 

”Slik jeg oppfatter Produktfakta er at dette er et markedsverktøy som når ut til veldig mange kunder, og spesielt relevante kunder, med sin store database. Aiwell ønsker å nå konsulenter, driftspersonell, beslutningstagere, byggherrer, m.f, for å markedsføre våre produkter. Dette oppfatter jeg vi oppnår med Produktfakta. I tillegg er det et fint supplement (en utvidelse) til vår egen hjemmeside hvor potensielle kunder kan finne våre produkter ved søk.
- Tore Johnsen, Markedssjef - Aiwell AS

Om Produktfakta

Aluhak Drift AS

“Det blir enklere å finne frem til riktig person, og når det blir enklere slipper man å ringe mye, fordi man allerede har funnet det man trenger. Gir oss bedre oversikt over markedet, og vi får muligheten til å være tidligere ute enn konkurrenter.”
- Torgeir Strand

Om Prosjektdatabasen

Areal Arkitekter Tynkkynen

“Det har blitt lettere å vite hva som skal bygges og hvor.
Enkel tilgang i databasen til å finne ut hvem som holder på med hvilket prosjekt, ellers har det vært vanskelig tidligere.”
- Ørjan Tynkkynen

Om Prosjektdatabasen

Askøy-Bergen Elektro AS

“Med prosjektbasen har det kort og greit blitt generelt enklere å finne frem. Gir oss et stort konkurransefortrinn, og vi er veldig fornøyd med den.”
- Svein Vikøren

Om Prosjektdatabasen

Aura Electric AS

“Vi er tre stykker som bruker tjenesten, og det har gjort det lettere å finne frem til informasjonen vi trenger. Vi får bedre informasjon og et godt overblikk, og tilgang til informasjon før andre, og kan regne på disse jobbene.”
- Per Rapstad

Om Prosjektdatabasen

Bare 3 AS

“Det gjør det lettere for oss, at Byggfakta allerede har gjort jobben med å innhente kontaktinformasjon. Det er den enkleste måten å finne aktuell informasjon på og gir oss et bedre fortrinn enn de som ikke bruker basen.”
- Espen Nøkleby Rustentuen

Om Prosjektdatabasen

BAS Maskinutleie

“Hele vårt salgsapparat benytter seg av prosjektbasen og det gjør at vi får fulgt bedre med. Det er mer rettet mot det vi driver med nå.
Litt mer “skarpere” informasjon enn det vi har hatt tilgang til før.”
- Jens Kenneth Hermansen

Om Prosjektdatabasen

Berggårds Amundsen & Co

“Våre selgere og salgssjefer bruker prosjektbasen daglig. Dette gir oss en mye bedre oversikt over markedet, selgerne våre er blitt mye flinkere og jeg kan rett og slett ikke få skrytt nok av dette. Måten vi innhenter kontaktopplysninger på er blitt mye bedre og det går ikke å jobbe med salg uten basen. Det beste er timingen når rollen blir fordelt! Virker som alt blir oppdatert hele tiden.”
- Allan Haugane

Om Prosjektdatabasen

Betongforsegling AS

“Det er to personer i bedriften som benytter seg av databasen. Vi har fått mulighet til å søke opp faktiske relevante prosjekter og sier oss veldig fornøyd med det. Fått bedre oversikt i den forstand at vi aktivt kan se etter ledige prosjekter på grunn av den enkle tilgangen i databasen. Vi har fått en mye bredere oversikt over prosjekt markedet.”
- Magnus Christiansen

Om Prosjektdatabasen

BME Johnsen AS

“Pr. dags dato er det 3-4 personer som bruker basen i bedriften. Mye kommer av seg selv og vi har bedre oversikt. Har fått en bedre oversikt på måten at vi får tilgang til så mange prosjekter som vi ellers kanskje ikke hadde hatt. Basen generer flere jobber for oss.”
- Kim Ambjørnsen

Om Prosjektdatabasen

Bislett Gulv og Vedlikehold AS

“Det er 2 personer som benytter seg av databasen i firmaet vårt, og det er blitt enklere å se prosjekter som kommer og som er påbegynt. Mye lettere å ta direkte kontakt med entreprenører gjennom basen.”
- Ole Kristian Andreassen

Om Prosjektdatabasen

BLS Norge AS

"Både for Purus og Unidrain har vi brukt Byggfakta på ulike nivåer. Det viktigste har vært å kunne overvåke markedet på de markedssegmenter vi er mest interessert. Vi får gode og relevante kontakter som gir oss muligheter til å komme inn i planleggingen på tidlig tidspunkt. Utover dette er Byggfakta en god markedskanal hvor vi gjør oss kjent hos målgruppen, både i fagbladet Byggfakta Nyheter og produktdatabasen Produktfakta"
- Jarle Ørnebo, Marketing Manager

Om Prosjektdatabase, Fagbladet Byggfakta Nyheter og Produktfakta

Bjerke Rør AS

“Det er tre personer i bedriften som benytter seg av databsen.
Siden vi bruker databasen flittig og på ukentlig basis, så har vi fått god oversikt over prosjekter og kontaktpersoner. Vi har fått lettere tilgang til å kontakte entreprenører tidlig og lettere å se hvem som sitter på prosjektene.”
- Robert Amorim Handeland

Om Prosjektdatabasen

Byggmakker CF AS

“Vi er flere som bruker basen, i flere av butikkene, og det gjør at det er enklere å finne frem. Basen er gull verdt! Man kan velge ut den informasjonen som er relevant og viktig, snevre inn og målplassere søkene. Vi bruker den aktivt.”
- Torbjørn Kristiansen

Om Prosjektdatabasen

CC Partner Follo AS

“Det er blitt mye enklere og mer effektivt og innhente kontaktopplysninger med tilgang til basen. Det er vansklig å få en bedre oversikt i markedet uten å bruke Byggfakta og basen. Man får en veldig god kjennskap til hva som skjer, og det gjør det enklere å få tak i rett kontaktperson.”
- Per Erik Ødegård

Om Prosjektdatabasen

Cimberio AS

“Vi er tre stykker som bruker tjenesten, og innhenting av kontaktopplysninger er blitt mye enklere, og arbeidet går raskere. Det gir oss full kontroll over markedet og vi vet hvem og hva som skjer, og de gjør arbeidet mer effektivt.”
- Sture Ombler

Om Prosjektdatabasen

C3C Engineering AS

“Jeg syns det er en lettvint måte å innhente opplysninger og det gir meg mer detaljert informasjon om hvert prosjekt. Har fått en bedre oversikt på markedet ved bruk av basen. Det gir oss tilgang til å huke tak i prosjekter som passer til tjenesten vi leverer, og da kunne f.eks. konkurrere ut firmaer som kun leverer små betongblokker, da vi leverer store.”
- Freddy Nyseth

Om Prosjektdatabasen

Eltrode AS

“Det er totalt 5 stk som bruker databasen i firmaet. Det har gitt mulighet til å tilby prosjekter tidligere, og føler på mye bedre tid kontra før. Vi er en relativt liten bedrift så har vært svært viktig å kunne få oversikt over forskjellige regioner i Norge tidlig prosjekt. Gir oss oversikt ofte et halvt år før prosjektet starter, som gir oss som liten bedrift et stort konkurransefortrinn.”
- Freddie Hauge

Om Prosjektdatabasen

Enviropac 

“Vi er fornøyd med databasen generelt, da det gir oss lettere tilgang til å innhente kontaktopplysninger. Det har vært enklere å finne prosjekter som er planlagt langt frem i tid”.
- Mari Trønnes

Om Prosjektdatabasen

Exentric AS

“Systemet brukes av to stk i bedriften. Gir lettere tilgang for tiltakshaverne over hvem som er hovedentrepenør ol. Vi opplever også flere kunder gjennom basen. Vi opplever at det dukker opp flere prosjekter med smart, enn uten. Vi har større oversikt over prosjekter enn de som ikke bruker SMART.”
- Dag Jonassen

Om Prosjektdatabasen

Expo-Nova Møbelgalleri AS

“Prosjektbasen har gitt oss god oversikt, og er veldig lett tilgjengelig for oss å finne informasjon i. Føler vi har bedre oversikt enn andre ved bruk av basen.”
- Kjetil Swensen

Om Prosjektdatabasen

Fiber Capital

“Vi er fem personer som bruker SMART, og for oss har det blitt mer oversiktelig og systematisk. Man ser sammenheng mellom prosjekt og hvem som er engasjert, og hva oppdragsgivere driver med. Vi får status på alt som skjer!”
- Torbjørn Nordal

Om Prosjektdatabasen

Fischer Norge AS

“Det geniale er at prosjektene kommer inn fortløpende, samt lagringsmuligheter i prosjektdatabasen SMART. Da kan man gå tilbake på søk, og jobbe videre. Får hele tiden ny informasjon om hva som skjer i markedet, og har muligheten til å komme til viktig informasjon før andre i markedet.”
- Renate Storsul

Om Prosjektdatabasen

Foamrox AS

“Hos oss er det tre personer som bruker prosjektdatabasen SMART. Det er enkelt å finne riktig kontaktperson raskt. Basen er ofte oppdatert, som kommer godt med når man vil komme tidlig inn i prosjekter. Vi føler på god oversikt. Den er veldig nyttig. Spesielt når man kommer fort i kontakt med riktige aktører.”
- Glenn Alexander Jakobsen

Om Prosjektdatabasen

Foss Fabrikker AS

“Jobben med å finne kontaktpersoner er blitt enklere fordi med vårt oppsett i SMART, ligger all informasjon tilgjengelig om hvem som er relevant for oss. Vi har fått mye større oversikt, og god lagringsprosess som man kan gå tilbake til! Her kan vi hente opp forespørsler osv.. Vi ser endringer og kan følge opp prosjektet frem i tid. Uten basen hadde vi ikke hatt sjangs til å finne frem til all den informasjonen vi sitter på idag.”
- Simen Vikskjold

Om Prosjektdatabasen

Front Bygg Rogaland AS

“Kontaktopplysningene ligger veldig lett tilgjengelig som gjør det lettere å finne riktig person og prosjekter. Ved å få ukentlige oppdateringer fra databasen får vi en bedre oversikt i markedet. Føler vi har et konkurransefortrinn, mer enn de som ikke har databasen tilgjengelig.”
- Tor Mange Berg

Om Prosjektdatabasen

Funksjonsutstyr AS

“Veldig lett tilgjengelig og oversiktlig. Generelt meget fornøyd med basen og det har blitt gjort en god jobb oppunder basen. Det er generelt meget god totaloversikt over firma og prosjekter i basen. Setter spesielt pris på kartet som viser hvor prosjektene befinner seg. Også bra generell informasjon som blir ofte oppdatert. Vi finner raskt prosjekter og riktig kontaktperson gjennom basen.”
- Frode Henriksveen

Om Prosjektdatabasen

Geberit

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Om ProsjektdatabasenGeberit AS hovedkontor

“Det er fem personer som bruker prosjektdatabasen pr. dags dato. Vi kommer tidligere i kontakt med aktører i prosjekter, noe som gjør en stor forskjell. Ved hjelp av basen slipper vi ofte å søke oss frem selv til riktig informasjon, da alt er gjort klart i basen. Enkelt og oversiktlig.”
- Geir

Om Prosjektdatabasen

Grohe

Salesmanager, selgere og de som jobber med ARK ri bruker prosjektbasen, og vi har uten tvil fått bedre oversikt, og bruker den for alt det er verdt. Siden alle har sitt eget budsjett, kommer de fremtidige prosjektene i basen godt med”.
- Bjørn Erik Kjøle, prosjektsjef

Om Prosjektdatabasen

Jysk AS

“Hos oss er det et helt team som bruker basen, men brukes nok mest av meg. Har brukt Bisnode, Mercell og media tidligere, men det er mye enklere nå og med bra informasjon. Får mer informasjon nå om ulike prosjekter og det gir oss muligheter, som igjen gjør at det blir enklere å komme inn på de.”
- Ronen Bahar

Om Prosjektdatabasen

Lavenergisystemer AS 

Balansert ventilasjon uten å bygge om boligen. LUNOS er et bærekraftig veggmontert ventilasjonssystem uten plasskrevende kanaler. Enkelt, kompakt og støysvakt. Markedsledende tysk kvalitet. Til enkeltrom eller hele huset. Balansert ventilasjon – rett i veggen.

Lexow Låsservice AS

“Vår prosjektavdeling med to forskjellige fagfelt bruker basen. Vi har fått en bedre oversikt i markedet, og spesielt i Østfold. Vi trodde vi hadde kontroll før, men den er mye bedre nå! Føler vi har et konkurransefortrinn, hvertfall på de entreprenørene vi ikke har vært borti tidligere.”
- Eirin Woldsæter

Om Prosjektdatabasen

Matrix Insurance AS

Kjempe fornøyd med innsatsen på TM. Vi har gjort 2-3 avtaler  av de leadsene vi fikk nå i høst. Det er positivt at "ordet" Matrix blir spredd, vi opplever dette som utelukkende positivt..”
- Rune Engeseth

Om Telemarketing

Metrostav Norge AS

"Vi føler vi får raskere tilgang til riktig kontaktperson enn tidligere.
Ved at vi bruker basen så ofte som vi gjør hjelper det oss å skaffe god oversikt i prosjektmarkedet. Vi føler på et stort konkurransefortrinn. Vi har flere muligheter enn før. Vi bruker blant annet Doffin også, men Byggfakta SMART har informasjon om prosjekter tidligere og oftere enn hva Doffin har."
- Ales Richter 

Om Prosjektdatabasen

Nor-Shunt AS

“Jeg har fått vært med på 2-3 prosjekter. Ting tar tid p.g.a. produktene mine. Jeg er fornøyd med leadsene jeg får og oppfølgingen!”
- Ronny Svensson

Om Telemarketing

Norske Porter AS 

Analytics PRO gir oss nyttig informasjon om hvilke bedrifter som besøker nettsiden vår og hvilke produkter den aktuelle bedriften ser på. På denne måten får vi svært gode leads som kan føre til gode salg og nye kundeforbindelser.
-Per Ludvik Vagle - Norske porter

Om Analytics PRO og Produktfakta

Norconsult

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.
Prevent Systems AS

"Prosjektbasen har gitt oss en bedre oversikt på byggeaktiviteten i den delen av landet de har tilgang til.
Får også en bedre oversikt på prosjekter som skal opp og størrelsen på prosjektet."
- Erling Mengshoel

Om Prosjektdatabasen

Renta AS

«Prosjektbasen er oversiktlig og utfyllende, og det er et kjekt verktøy for å innhente opplysninger når bedriften er ukjent for oss. Basen gir oss et stort konkurransefortrinn, da vi kommer raskt inn på prosjektene, og er ofte den første som tar kontakt.»
- Bjarne Kvia Mæland

Om Prosjektdatabasen

SafeDeck International AS

Benytter prosjektdatabasen aktivt for å få oversikt over planlagte prosjekter. Her ser vi når vi bør henvende oss og hvem som er rett person å kontakte. Dette gjør den innledende kontakten mer presis for begge parter. Prosjektoversikten til prosjektdatabasen er meget stor, godt oppdatert og med de detaljene som er relevante for oss. 
-  Frode Nilsen

Om Prosjektdatabasen

SafetyFirst AS

 "Veldig tidssparende, mer leads, spesifikke gode søk, raske resultater. Gjør at vi kan se flere prosjekter, slipper å ringe rundt, finner prosjekter lettere."
-  Bjørn Borvik

Om Prosjektdatabasen

SALTO Systems  

SALTO Systems har siden 2001 levert moderne teknologi av trådløs og nøkkelfrie elektroniske adgangskontrolløsninger. SALTO drives framover av kontinuerlig forbedring og har forpliktet seg til å utvikle de mest teknologisk avanserte og fleksible elektroniske låssystemer, for enhver form for dør og brukerbehov.

Skolt Pukkverk AS

"Med prosjektbasen finner vi kontaktpersoner og prosjekterende på prosjektene. Vi kommer lettere til på prosjekt. Fanger opp ting tidligere på prosjekter som kommer og kan forberede oss til det.  Viktig å være så tidlig ute i prosjekteringsfasen som mulig, og det får vi til bedre med databasen, enn tidligere."
- Kjell Arne Leinum

Om Prosjektdatabasen

Sono Norge AS

"Vi har brukt Byggfaktas tjenester i flere år. Og med den inntjeningen dette gir oss, er vi ikke i tvil om at dette lønner seg, fastslår Thor Arne Løkken i Sono"
- Thor Arne Løkken, Salgsdirektør - Sono Norge AS

Om Produktfakta, Citymark og Prosjektdatabasen

Steni

“Vi bruker Analytics Pro av den enkle grunn at vi får leads som vi ellers ikke ville ha fått. I tillegg viser den hvilke produktkategorier de forskjellige kundegruppene søker på vår nettside. Det vil si at vi forvandler de ukjente besøkene på nettsiden til salgskvalifiserte kundeemner og nye mulige kunder. Vi kan tydelig se at det er mye mer oppmerksomhet på våre produktkategorier"
- Heidi Narmo - Key Account Manager

Om Analytics Pro og Produktfakta

STO Norge AS

«Vi er om lag 15 stykk som bruker prosjektbasen, i hovedsak selgere, men 2-3 sjefer også. Basen blir brukt MYE! Jobben har blitt mye enklere, en helt ny verden. Vi har egentlig alltid hatt kontroll på markedet, men med tilgangen til basen påstår vi at vi har STÅLKONTROLL. Føler vi har et stort konkurransefortrinn, spesielt på store prosjekter. Veldig viktig å komme seg tidlig inn og fint at vi finner kontaktopplysninger på personer i forprosjektering og arkitekter. Basen er alfa omega for oss!»
- Morten Rua, Selger

Om Prosjektdatabasen

Sweco

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag.

Tarkett

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886, og selger i dag gulv- og veggløsninger til både private hjem og store design- og funksjonsløsninger for prosjekter i offentlig miljø. Vårt sortiment er bredt. Tarkett produserer og selger parkett, laminat, linoleum, tepper, sportsgulv, vinylgulv og noe veggmateriale for våtrom. Til gulvene tilbyr vi også kompletterende tilbehør.
TK Plater 

”Responsen har i perioder langt overgått det vi hadde forventet og vi har fått igjen for denne investeringen flere ganger. Vi kan for eksempel nevne en kunde i Tromsø som kom med en bestilling på 10.000m² av tildekkingsplatene våre i en samlet leveranse ca. 1 uke etter at han hadde sett nyhetsbrevet. Dette er en kunde vi ellers ville hatt vanskeligheter med å finne. Vi kan også si at den hjelpen og oppfølgingen vi får av Produktfakta er veldig bra. Vi kommer med innspill på hvordan vi ønsker at disse brevene skal se ut og i løpet av veldig kort tid kommer forslaget i retur. Kort beskrevet, vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Produktfakta”
- Ketil Bro, Daglig leder - TK Plater

Om Produktfakta

Ton-Tec AS

“Jeg syns det er mye mer oversiktlig og enklere å finne det vi ser etter. Og det gir oss mulighet til å gi tilbud på jobber vi ellers ikke ville hatt tilgang til. Større kundegrupper.”
- Jonas Jacobs Tonset

Om Prosjektdatabasen

U9q Floors AS

“Basen gir oss en kjempegod oversikt. Fremdriften og hva som kommer osv. Gitt oss et vanvittig konkurransefortrinn, perfekt verktøy! Kan ikke få skrytt nok av denne tjenesten!”
- Espen Gumpen

Om Prosjektdatabasen

Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus.


Vikingbad

VikingBad AS holder til i Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av synlige VVS-produkter, samt utendørs massasjebad. Vi har et stort utvalg med synlige VVS-produkter til konkurransedyktige priser.Xella Norge AS 

Xella International GmbH er en av de ledende virksomheter på byggemateriale- og råvaremarked i Europa. Blant XELLA’s viktigste produkter er porebetong, kalksandstein og fibergips, og de markedsfører sine produkter under kjente merkenavn: SILKA står for kalksandstein, YTONG/SIPOREX for porebetong og FERMACELL for fibergips.

Østerås Bygg

“Vi har vunnet prosjekter. Dette er veldig positivt for oss, og jeg vil takke for den gode jobben dere gjør!
- Maxim Shekochikhin

Om Telemarketing