<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO

Messeguiden  

Det er få steder hvor du på kort tid, innenfor et begrenset område kan møte så mange mennesker innenfor riktig målgruppe som på en messe. Dette gjør messer til en unik mulighet for å utveksle ideer, skape kontakter og finne nye forretningsmuligheter. Messer er samtidig en kostnadseffektiv salgs og markedsføringskanal.

For å få maksimalt utbytte av en messe, kreves det nøye planlegging, engasjement og forberedelse. Ingenting skjer automatisk, og utfallet er sjelden tilfeldig. En messe er en stor investering for en bedrift og bør kunne måles. Men hva som regnes inn i resultatet er selvsagt avhengig av formålet for deltakelsen. Uansett om målet er flere kontakter, avtaler eller merkevarebygging, ønsker du å kunne reise fornøyd hjem.

Vi i Byggfakta har utarbeidet en omfattende guide som gir deg alt du trenger å vite om messer, særlig innenfor bygg og eiendom. Du kommer til å få råd om alt fra planlegging til evaluering, steg-for-steg, samt hvilke tjenester vi kan bistå med for å sikre at du får en vellykket opplevelse.

Fyll ut skjemaet og få tilgang til vår messeguide!

Mockup av messeguiden. Blå forside.

 

Last ned rapporten gratis