<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Utleiemarkedet

Er du gårdeier eller leverandør?

Utforsk hvordan CityMark kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og optimalisere din salgs- og markedsføringsstrategi for å være blant de første til å handle i et konkurransedyktig marked.

Gårdeier

Gjennom vår database CityMark ser vi hvor mange norske bedrifter som er i prosess med å flytte eller søker etter nye lokaler.

Her kan du se et lite glimt over hvor mange:

Tallene er oppdatert 26.03.2024

  1. 282 aktive søk fra bedrifter som leter etter nye lokaler
  2. 177 bedrifter som er i prosess med å flytte

Som gårdeier gir dette deg en unik mulighet til å identifisere bedrifter som allerede søker etter nye lokaler. Dette betyr at du treffer potensielle leietakere mens de er åpne for nye løsninger.

For leverandøren innebærer dette muligheten til å time salgsarbeidet mer effektivt. Du når bedrifter mens de er i prosessen eller planlegger å flytte. Å forstå bedriftens behov på et tidlig stadium gjør det mulig for deg å tilpasse dine tilbud og øke sjansene for å sikre verdifulle avtaler.

Les også: Hva sier Nonbye AS om CityMark?

AdobeStock_599722225

Vær først ut og vinn kontrakten 

I enhver forretningsarena, spesielt i et marked preget av høy etterspørsel og konkurranse, er timing en essensiell faktor. Å være blant de første til å tilby dine lokaler eller tjenester til bedrifter som søker nye steder å etablere seg, kan gi deg en betydelig fordel. Det handler ikke bare om å være den som er først ut, men også om å kapitalisere på mulighetene som oppstår når behovet er ferskt og kundenes beslutningsprosesser er i sin tidlige fase.

Men hvorfor er det så viktig å være tidlig ute? For det første gir det deg en eksklusiv sjanse til å fange oppmerksomheten til potensielle kunder før konkurrentene dine. Når en bedrift først begynner å lete etter nye lokaler, er det et vindu deres beslutningsprosess er i gang, men de har ennå ikke forpliktet seg til noe bestemt. Ved å tilby dine lokaler på dette stadiet, kan du sette deg selv i frontlinjen av deres vurderinger og øke sjansene for å vinne kontrakten.

For å lykkes med å være blant de første ute, er det imidlertid avgjørende å ha riktig verktøy og strategier på plass. Dette inkluderer evnen til å identifisere potensielle kunder i en tidlig fase, forstå deres behov og preferanser grundig, tilpasse din tilnærming og tilbud i henhold til dette. I denne sammenhengen kan CityMark være en uvurderlig ressurs. Ved at vi tilbyr detaljert informasjon om bedrifter som søker nye lokaler og gir deg muligheten til å skreddersy din salgs- og markedsføringsstrategi, slik at du kan nå disse kundene effektivt. Dette hjelper deg med å være blant de første til å handle og posisjonere deg for suksess i det stadig skiftende forretningslandskapet.

Ønsker du å lære mer om hvordan vi kan støtte din bedrift

Ta kontakt med riktig person på telefon eller mail:

 

MartinJosefsson_KeyAccountManager_Citymark_komp-1

Martin Josefsson
Teamleader/ Key Account Manager

Mobil: 977 56 388
martin.josefsson@byggfakta.no

Johannes_Somemrstad_KAM_CityMark

Johannes Sommerstad
Key Account Manager

Mobil: 405 79 091
johannes.sommerstad@byggfakta.no

 

Få kunnskap og innspirasjon i vår blogg

Se alle blogginnlegg her