<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Referanser

Nonbye

Siden 2022 har Nonbye benyttet seg av Byggfakta sin tjeneste CityMark for å nå ut til relevante aktører i markedet og etablere verdifulle forretningsforbindelser. Nonbye fokuserer på å tilby visuelle kommunikasjonstjenester, spesielt gjennom design og produksjon av fasadeskilter samt profilering av kjøretøy for kundene deres.

nonbye

Nonbye har i mer enn 50 år levert løsninger for visuell identitet til et stort utvalg virksomheter i Danmark, Sverige, Norge og flere andre europeiske land.  Ved å kombinere kreativitet, designkunnskap og teknisk ekspertise streber de etter å levere resultater som er funksjonelle, effektive til å tiltrekke oppmerksomhet og bærekraftige.

"Sammen med våre oppdragsgivere ønsker vi å skape unike og iøynefallende løsninger som hjelper dem med å fremheve sin merkevare og nå ut til sitt publikum på en effektiv måte. Dette innebærer å forstå kundens behov og ønsker. Deretter bruker vi vår ekspertise innen visuell kommunikasjon for å utvikle skreddersydde løsninger som passer deres merkevareidentitet og budskap. "

Nå ut til relevante aktører

"Vi så det som en unik mulighet til å utvide vår kundebase og komme i kontakt med potensielle kunder som er interessert i våre tjenester. Byggfakta sin tjeneste CityMark gir oss en plattform for å nå ut til relevante aktører i markedet og etablere verdifulle forretningsforbindelser.

Quote utfodringer

"Vi har benyttet CityMark for å identifisere potensielle kunder og optimalisere våre salgs- og markedsføringsstrategier. Ved å bruke CityMark har vi forbedret treffsikkerheten når det gjelder å nå ut til riktig målgruppe og skaffe oss verdifull kontaktinformasjon som har bidratt til å styrke vår salgsinnsats.

En konkret situasjon der CityMark har vært til stor hjelp var da en kjent merkevare var på utkikk etter å etablere et nytt hovedkontor. Ved å bruke CityMark kunne vi identifisere dette behovet i god tid og tilpasse våre salgsaktiviteter og tilbud for å imøtekomme kundens behov på en effektiv måte. Vi traff timingen og endte opp med leveransen."

Les mer om hvordan CityMark kan hjelpe din bedrift med å nå de rette beslutningstakerne!

Partnership opportunity EIB (2)

Innlegg SoMe (30)

 

- Robert Stenbro, daglig leder i Nonbye

 

 

Dette sier Nonbye om CityMark

Innlegg SoMe (34)

Les mer om Norbye på deres hjemmeside, Facebook, eller LinkedIn.

 

Vil du høre om dine muligheter med CityMark?

CityMark gir kommersielle eiendomsaktører som eiendomsbesittere, forvaltere og eiendomsrådgivere, det høyeste nivået av hendelsesbaserte data for målrettet markedsføring og proaktiv planlegging. Det er også verktøyet for deg som tilbyr produkter eller tjenester til selskaper som skal flytte. 

Bestill en demo av databasen så kan dere sammen med en kunderådgivere se på hvilken informasjon vi har.

 

Byggfakta me