<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
hero-grow-your-business-v3

Strategi & markedsinnsikt

Vi gir deg omfattende beslutningsstøtte for å utvide virksomheten din basert på data

-

Vi samarbeider med tusentall bedrifter i bygg og anleggsbransjen

Aiwell-logo_grey
vikingbad_grey
TK_Plater_grey

Ta beslutninger basert på verdifull informasjon 

Vår prosjektinformasjon innhentes daglig av vår erfarne undersøkelsesavdeling og baseres på intervjuer med beslutningstakere og prosjektledere i hele Norge. Vi overvåker alt i den profesjonelle byggebransjen og følger alle prosjekter nøye, slik at vi kan gi deg detaljert informasjon av høy kvalitet! 

Byggfakta gir deg byggebransjens beste verktøy for å skape et overblikk over byggeprosjekter, bygging i fylker og kommuner, roller, referanser og mye mer. 

Våre løsninger gir deg et bredt utvalg av alternativer for å visualisere data. Med oss kan du anvende deg av våre brukervennlige verktøy, og helt på egenhånd utforske ditt marked, eller la oss skape en gjennomgående undersøkelse og analyse for et spesifikt område for deg. 

Finn ut mer om våre tjenester Book en gratis demo

20000

ikke igangsatte prosjekter

1500

oppdaterte prosjekter i uken

500

nye prosjekter i uken

90

av prosjektmarkedet


SE_BF_MI_Screen

 

logo-market-insight

Market Insight er byggebransjens beste verktøy for å skape overblikk over byggeprosjekter, overvåke byggemarkedet i fylker og kommuner, aktører, referanser - og mye mer. Som leverandør får du et relevant bilde over alle de byggeprosjektene som er interessante for din bedrift. 

Med få klikk kan du skape grafer og dashboards som raskt og enkelt visualiserer utviklingen i den del av byggebransjen som er interessante for deg. Det eneste du behøver er innlogging, og med kun noen få valg, så kan du skape ditt markedsoverblikk. 

Les mer om Market Insight her Book en gratis demo

GYB logo - RGB

I dag jobber mer eller mindre alle med data og digitalisering, og data kommer til å ha en enda større rolle i fremtiden. Grow Your Business, eller GYB som vi sier, er et strategisk verktøy for å lede bedrifter i den norske byggebransjen. GYB lar deg utforme bedriftens strategi for å passe fremtidens kunder. Du kan også med tydelige retningslinjer optimalisere dine arbeidsprosesser innen markedsføring, salg, tilbud og innkjøp.

Uansett om du jobber som konsulent, entreprenør eller bestiller i byggebransjen er alltid målet å øke inntektene og effektivisere anbudsprosessene for å generere et positivt resultat. Med GYB kan du øke din bedrifts topp- og bunnlinje og samtidig minske kostnadene gjennom å arbeide strategisk med data om markedet i alle deler av salgsprosessene.

Les mer om Grow Your Business Book en gratis demo

 

 

 

grow-your-business-salgsmodul2

 

Analyser og statistikk

SMART skjerm
For den profesjonelle byggebransjen

Byggfakta

Vi har stor kunnskap om byggebransjen både historisk, men også pågående og fremtidige byggeprosjekter. Du får ta del av vår undersøkelsesavdeling som overvåker markedet hver dag og samler informasjon om nye og pågående byggeprosjekter. Opplysningene registreres og samles i markedets mest avanserte prosjektdatabase.

Resultatet er at vi hos Byggfakta har bygd opp omfattende historisk kunnskap om bedrifter i den norske bygg- og anleggsbransjen, som gir oss et solid grunnlag for å skape kvalifiserte og detaljerte analyser og rapporter om utviklingen i byggebransjen. Som kunde kan du bestille spesifikke rapporter og analyser som kommer til å gjøre forskjell for din bedrift. 

Les mer om prosjektdatabasen SMART

GettyImages-1094557422
For næringseiendomsbransjen

CityMark

Her kartlegger og analyserer vi leiemarkedet i Oslo og omegn, for utleier og leietaker for næringsbygg.

Gjennom omfattende kartlegginger har vi all relevant data om utleiemarkedet. Vi har inngående kunnskap om spesifikke bydeler og hvilke faktorer som påvirker utviklingen, men også den generelle oversikten for å vurdere markedets utvikling og fremtid. 

Les mer om CityMark

Vi oppdaterer prosjektinformasjonen
hver dag


Våre løsninger innen markedsovervåking baseres på prosjektinformasjon, som kommer fra vår prosjektdatabase SMART. historiske prosjekter.

Informasjonen oppdateres kontinuerlig av våre dyktige undersøkelsesavdeling som består av erfarne medarbeidere. Undersøkelsesavdelingen følger alle byggeprosjekter nøye, og gjennomfører hver eneste uke tusenvis av telefonintervjuer med aktører i byggebransjen. Det innebærer at undersøkerne samler inn og publiserer mer enn 1500 nye eller oppdaterte byggesaker hver eneste uke.   

Få en gjennomgang av prosjektdatabasen SMART

DSCF8062_komprimert

Prosjektdatabasen SMART

For å benytte deg av disse tjenestene må du være bruker av vår prosjektdatabase SMART. Ønsker du å vite mer om SMART?  Klikk her. 

Utforsk våre verktøy

På Byggfakta mener vi at du bør se våre funksjoner med egne øyne for å oppleve alle fordelene det vil gi deg. 

Fyll inn skjemaet så kontakter vi deg.