<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Sommerhilsen

En riktig god sommer til deg!

Nå er det sommer og vi i Byggfakta vil benytte anledningen til å ønske alle våre kunder og gode venner i bransjen en strålende sommer. Vi håper dere får nyte solfylte dager og etterlengtet hvile.
Vår CEO, Eivind Østlie Edholm, deler her noen spennende oppdateringer og tanker om hva vi har i vente.

Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Vi i Byggfakta opererer i hjertet av bygg- og anleggssektoren, både her i Norge og i 26 land rundt om i verden. Med vår omfattende innsikt i både eksisterende og kommende byggeprosjekter, jobber vi hver dag for å hjelpe dere å ta de beste beslutningene. Den 15. august vil Prognosesenteret presentere nye, oppdaterte prognoser for det nordiske- bygg og annleggsmarkedet. Dette gleder vi oss veldig til å dele med dere alle.

  1. I det siste har vi merket en økt etterspørsel etter våre analyser og prognoser. Mange har bedt om vår hjelp til å gi ledergrupper og styrer den nødvendige innsikten for å gjøre treffsikre og riktige beslutninger. Hvilke deler av næringen forventes det vekst? Hvor skal man satse, og hvor ser vi utfordringer i horisonten? Denne innsikten blir enda mer verdifull til høsten, når vi lanserer flere nye funksjoner i vår software, designet for å gi alle brukere et enda bedre verktøy.

Vi jobber også intensivt med kunstig intelligens (AI). Her har vi noen veldig spennende prosjekter på gang, som vi tester ut og gleder oss til å vise frem til høsten. Dette er en del av vår kontinuerlige innsats for å innovere og tilby dere de beste løsningene.

Selv om antall byggeprosjekter er i vekst, har vi også sett at utsettelser har skapt utfordringer for mange. Antall konkurser i byggenæringen har påvirket markedet, men vi ser også tegn på bedring og tilpasningsevne i sektoren. Til høsten slipper vi rapporten "Pipeline Q2 2023". Der vil du kunne utforske igangsettingene i Q2, med analyser av tidligere år for en bedre forståelse av bransjens trender og behov. 

Vi i Byggfakta er her for å hjelpe deg og din bedrift til suksess. Jeg håper dere får en fantastisk sommer, fylt med glede og nye krefter. 

Eivind Østlie Edholm, CEO Byggfakta Norge 

 

  1. PS: Vi holder sommerstengt i uke 29 og 30, og er tilbake fra 29. juli. 🌞

    Er det noe vi kan gjøre for deg?

    Kundeservice er tilgjengelig mellom 08-16 alle hverdager i sommer. Kontakt oss på mail: support@byggfakta.no