<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Mann flytter bokser

CityMark

Vi kartlegger, bearbeider og distribuerer opplysninger på det profesjonelle utleiemarkedet, og skaper direkte kontakt mellom utleier og leietaker.

CityMark

Citymark logo - RGB large

Vi ønsker å tilby deg rett selskap og rett person til rett tid!
CityMark jobber eksklusivt på det kommersielle leiemarkedet og har gjort det siden 2017.

mann viser noe på datamaskin

Leverandør

CityMark Move henvender seg til deg som tilbyr produkter og tjenester til selskaper som skal flytte. Vi hjelper deg med å nå riktig selskap, rett person til rett tid!

 

Se dine muligheter
GettyImages-1094557422

Utleier

I vår database kan du se hvilke virksomheter som søker etter nye lokaler og når de planlegger å flytte.

Vi kartlegger potensielle leietakere og hjelper  med å matche med deg og dine ledige lokaler. Vi er dine ekstra ressurser og dine øyne og ører til det kommersielle markedet.

 

Søker du leietaker til dine lokaler?
GettyImages-1188878778_1

Leietaker

Bli kontaktet direkte av utleiere, hvis deres lokaler matcher dine krav.

Vi hjelper deg med å finne nye lokaler til din virksomhet. Vår tjeneste for våre leietakere er helt gratis og ubetinget.

 

Søk etter nytt lokale her

sirkel

 

Hva er CityMark?

CityMark tilbyr en unik informasjonstjeneste ved å knytte leietakere og eiere i det kommersielle eiendomsmarkedet. Leietakeren mottar hjelp i hans/hennes søk etter nye lokaler og utleier får en oversikt over de nåværende behovene til leietakermarkedet.

Se video

CityMark startet i Stockholm i 1991. I dag er vi representert i Sverige, Norge og Finland. Siden begynnelsen av 2000-tallet har CityMark utviklet nye tjenester og tatt nye markedsandeler. Salg- og markedskontoret ligger i Moss, men vi har også et kontor på Skøyen i Oslo. Hele vår virksomhet er basert på vår unike kunnskap om leie- takeres lokalsituasjon og deres behov for lokale.

Kontakt oss

team3-test