<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Pressemelding

Byggfakta AS ansetter Linda Jensen som ny Salgsdirektør

Byggfakta AS har sterk vekst i markedet og kunngjør i dag ansettelsen av Linda Jensen som ny Salgsdirektør.

Linda Jensen Salgsdirektør Byggfakta AS

Som leverandør av prosjektinformasjon og markedsinnsikt i byggebransjen, har Byggfakta de siste årene vokst i tråd med markedets endringer. Siden 2021 har Byggfakta Group vært notert på Nasdaq-børsen i Stockholm, og i 2023 kjøpte de opp Prognosesenteret. Rekrutteringen er et strategisk valg for å sikre posisjonen videre.

Med over 15 års erfaring innen salg og forretningsutvikling, kommer Linda Jensen til Byggfakta AS med en viktig ekspertise innen salgsstrategier og kundeengasjement. Som Salgsdirektør vil Jensen spille en avgjørende rolle i å sikre selskapets vekst og suksess.

Linda har erfaring som salgsdirektør i Dun & Bradstreet, og har de siste 3 årene vært kommersielt ansvarlig i Fintech SaaS selskapet Enin. Vi er svært glade for å ha Linda med på laget. Hennes sterke lederegenskaper og forståelse for markedet vil være avgjørende for å styrke vårt salgsteam og oppfylle våre mål, sier administrerende direktør Lars Schön.

Linda Jensen selv er klar for å begynne i sin nye rolle og ser frem til å bidra til selskapets suksess. Jeg er begeistret for å bli en del av Byggfakta-familien, sier Linda Jensen. Selskapets relasjonsbaserte businessmodell er unikt, og deres måter å bruke analyser og informasjon for å bygge opp kundens muligheter er inspirerende. Min målsetning er å kunne styrke vårt fokus på kundetilfredshet og samtidig utvide vårt kundegrunnlag i takt med bransjens behov.

Byggfakta AS er en ledende leverandør av markedsinformasjon og tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Selskapet tilbyr en omfattende database med byggeprosjekter, leverandører og nøkkelpersoner, som gir verdifull innsikt for aktørene i bransjen. Byggfakta AS har som mål å være en pålitelig partner for sitt kundesegment og tilby skreddersydde løsninger for suksess i markedet.