<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
CityMark

Tjenesten CityMark ekspanderer

Et nytt år har begynt og Byggfakta setter tonen for 2024 med ekspansjon av tjenesten CityMark og enda en nyansettelse. Året som var har vært preget av betydelig vekst, strategisk ekspansjon og viktige partnerskap for CityMark. Noe som har styrket vår posisjon i markedet.

Ekspansjonsplaner i Oslo og utover

En av de mest spennende utviklingene i 2023 var formaliseringen av CityMarks geografiske ekspansjonsplaner. Selv om hovedfokuset forblir på Oslo, har vi startet prosessen med å etablere databaser i Akershus, Østfold, Trondheim, Stavanger og Bergen. Disse ekspansjonene vil ikke bare gi oss et større kundegrunnlag, men også øke innsikten i det kommersielle leietakermarkedet, gi bedre markedsinnsikt og legge grunnlaget for relevante og interessante statistikker.                                                                                        

  1. I løpet av 2023 søkte hele 308 foretak lokaler gjennom CityMark og imponerende 316 bekreftet konkrete flytteplaner. Dette er ikke bare tall, men et bevis på tjenestens evne til å være en pålitelig partner for bedrifter som søker leietakere.

Vi har også gleden av å annonsere flere nye samarbeidspartnere og kunder som har valgt Byggfakta som sin strategiske partner for eiendomsbehovene sine. I 2024 er det mye spennende som venter.

Les mer om CityMark her

Styrket team

I løpet av det siste året har vi styrket teamet som jobber med CityMark med flere nye talenter. Den økte kapasiteten gir ikke bare en forbedret tjeneste, men skaper også et solid fundament for vekst.

La oss ta en rask presentasjon av personene som former CityMark.                           

Martin t blogg riktigMartin Josefsson                                  Teamleader/Key Account Manager

Hva jobber du med i CityMark?                            "Jeg jobber med nysalg, mersalg og kundeutvikling. Det vil si at jeg selger produktene våre til nye kunder samtidig som jeg har jevnlig oppfølging av eksisterende kundebase. Jobben går ut på å gå i kundemøter så ofte som mulig, samtidig som jeg sitter mye i telefon med kunder. Samtidig jobber vi med å utvikle produktet slik at det skal passe kundene våres best mulig."

Kan du dele en erfaring fra samarbeidet mellom deg og researcherteamet?         "Jeg fikk et tips fra research-avdelingen som resulterte i et salg av ringeprosjekt. Vi jobber tett med research-avdelingen vår, slik at vi kan levere best mulig produkt ut til kundene. Vi sitter i hver vår "ende" av produktet og deler tilbakemeldinger fra kunder kontinuerlig slik at vi leverer det kundene faktisk vil ha."

Hva er det beste med å arbeide i Byggfakta?                                                          "Det beste med å arbeide her er muligheten til å møte nye mennesker og markeder. Jeg liker også godt friheten man har til å finne nye veier til mål. Det er veldig mye bra folk og god kompetanse innad i firmaet. Det virker som det nå er et firma som har klare og tydelige målsettinger som treffer godt."

 

 

Johannes bloggJohannes Sommerstad                                  Key Account Manager

Hva jobber du med i CityMark?                           "Hovedsakelig med nysalg, mersalg og oppfølging av eksisterende kundebase. En annen sentral del er «produktutvikling» i den forstand at CityMark er i en spennende og proaktiv fase hvor vi virkelig skal etableres i det norske markedet. Dette innebærer også jevnlig kontakt med våre kolleger i Sverige hvor CityMark dekker opp mot 80% av gårdeiere. Derfor er det essensielt for vår utvikling å sparre med Sverige for rett og slett å ta lærdom av hvordan de jobber og har jobbet, slik at vi kan forbedre egen arbeidsmetodikk i tiden fremover."

Hva gjorde at du valgte å jobbe her og hva har overgått forventningene dine?          "I en tid hvor eiendomsbransjen som helhet opplever store utfordringer fant jeg Byggfakta og Citymarks satsning veldig interessant. Der hvor mange foretak har hatt et sterkt fokus på å redusere kostnader og «skalke lukene» har strategien hos oss vært annerledes. Etter å ha jobbet med salg hos Telia i 10 år samt fullført en master i eiendomsutvikling ved NMBU sommeren 2023, var dette en mulighet som kombinerte to av mine største interesser; eiendom og salg. Det var derfor et enkelt valg da jeg fikk tilbud om å bli med på dette kompetente laget.

Av forventninger til arbeidsplassen ønsker jeg å trekke frem det gode arbeidsmiljøet. Hos Byggfakta er det et veldig sterkt ønske om å utvikle selskapet i fellesskap. Jeg startet i en periode, har jeg i alle fall blitt fortalt, med mye endringer. Det har jeg selv også opplevd etter jeg startet i form av segmenteringsprosesser, strategiutarbeidelser og definering av målsettinger. Som rimelig fersk i selskapet er dette forandringer som for meg ikke har bydd på de største «utfordringene» da alt strengt tatt er en forandring, men jeg vil allikevel trekke frem hvor godt dette har blitt tatt imot og til dels implementert. Slike prosesser kan være strevsomme for både ledere og ansatte og jeg synes det er imponerende hvordan reaksjonen internt har vært så langt."

 

Nina bloggNina Wilskog                                  Teamleader/Researcher

Hva jobber du med i CityMark?                                 "Jeg jobber som teamleder, har ansvar for å delegere oppgaver og gi teamet de rette verktøyene for å kunne utføre jobben best mulig. Samt å ringe ut til bedrifter for å kartlegge behov for å søke nye lokaler. "

                                                                                                                                                                                                              Har du en erfaring eller et prosjekt som viser samarbeidet mellom  teammedlemmene?
"Vanskelig å finne en case, da vi ofte har flere mennesker på samme sak. Det har blitt en god rutine for oss å snakke sammen om hver enkelt sak, for å kunne gi kunden best mulig oppfølging." 

Hva liker du best med å jobbe her?                                                                      "Min favorittdel med å jobbe her, er at vi kan være med på utviklingen av et produkt og jobbe sammen som et team."

 

elise bloggElise Myrvold                                                          Researcher

Hva jobber du med i CityMark?                                 "Jeg jobber som researcher i databasen og jobber med å ringe prosjektene om kommer inn på Citymark samt er jeg medhjelper på TM ved behov"

 

                                                                             Hva gjorde at du valgte å jobbe her og hva har overgått forventningene dine?         "Det virket som en spennende mulighet ulikt noe annet jeg har jobbet med tidligere, det har vært en super mulighet til å utvikle et produkt fra bunnen og opp. Det som har overgått forventningene mine i denne jobben er hvor mye man har kunnet være med å forme produktet til noe man er stolte av og som man gleder seg til å komme til dag etter dag."

Hva er det beste med å arbeide her?                                                                   "Det beste med å jobbe her er absolutt arbeidsmiljøet uten tvil. Det er et fantastisk sted å være der man ser hverandre og er alltid noen å snakke med. Det er mange ting her som booster arbeidsmoralen, så som lønningspils en gang i måneden, cut-off med konkurranser og mye annet gøy."

 

Gresa bloggGresa Alili                                                Researcher

Hva jobber du med i CityMark?                                 "Jeg ringer ut til bedrifter i Norge for å høre om hvordan deres lokalbehov ser ut og hjelper dere med å legge inn søknad for å finne lokaler hvis dette er av interesse."

 

                                                                                                                                                                                                         Hva er det beste med å arbeide her?                                                                    "Jeg har vært en av de første her på Citymark avdelingen i Norge og synes det har vært så kult å være med på reisen og oppveksten til avdelingen."

Kan du dele en opplevelse som har gjort inntrykk på deg siden du startet her?           "Kollegaene her på Bygggfakta er alle så hyggelige og blide! Dette fører til at man faktisk har lyst til å komme på jobb. Vi alle deler med hverandre kunnskapen vi har for å utføre et godt arbeid og resultater som et team."

 

Viktoria bloggVictoria Sæterhagen                                          Researcher

Hva jobber du med i CityMark?                                 "Jeg jobber som researcher i databasen og jobber med å ringe prosjektene som kommer inn på Citymark samt er jeg medhjelper på TM ved behov"

 

                                                                                                                                                                                                          Hva er det beste med å arbeide her?                                                                      "Å få være med på CityMark sin reise som en avdeling i vekst, utrolig gøy å få være med på å forme veien videre. Det gir en følelse av eierskap man ikke nødvendigvis er så heldig å få erfare i andre type jobber. Og aller best er folkene, både innad på teamet og på resten av huset. Byggfakta har en unik evne til å rekruttere flotte folk, og ikke minst er de ekstraordinære på å skape samhold på tvers av avdelinger med arrangementer, konkurranser m.m. Gøy!"

Kan du dele en opplevelse som har gjort inntrykk på deg siden du startet her?        "Det å få oppleve hvordan ledelsen i Byggfakta bruker tilbakemeldinger konstruktivt for å få til forbedringer der det er rom for det, er veldig gøy. Man merker underveis i reisen her at foretaket til stadighet strekker seg etter å bli bedre på alle områder. Det gir trygghet og en følelse av at man som ansatt blir ivaretatt, samt at man kan levere et produkt som aldri er ferdig utformet – men som utvikler seg i takt med kundenes tilbakemeldinger."

 

JoHn M bloggJohn Michael Ahlsen                                    Researcher

Hva jobber du med i CityMark?                                 "Jeg har akkurat startet her, men mine oppgaver vil være å undersøke og hjelpe bedrifter når det gjelder å finne og søke opp nye lokaler ved behov. Undersøke hvilket behov det eventuelt er eller om det er et behov."

 

Hva var ditt førsteinntrykk av arbeidsmiljøet og kollegene her?                                "Mitt førsteinntrykk av arbeidsmiljøet er bare positivt. Måten jeg har blitt mottatt i teamet og på tvers av avdelingene har vært upåklagelig. Dette gjør prosessen veldig enkel å bli integrert og læringskurven vil bli brattere (selvfølgelig i positiv retning).

Har du merket noen spesielle trekk ved bedriftskulturen som skiller seg ut fra dine tidligere erfaringer?                                                                                                "For meg oppleves kommunikasjonen som veldig god. I hvert fall i teamet på Citymark. Opplæringen blir lagt til rette for at jeg skal bli selvstendig på en rask og effektiv måte. De beklager seg for at forklaringer uteblir, men dette er ikke et problem eller noe som skaper utfordringer. Min oppgave er å lytte å ta til meg informasjon. Tilbakemeldinger er viktig for at jeg skal fungere. Noe jeg regner med kommer i form av konstruktive tilbakemeldinger. Opplever det meste som positivt så langt, så da er jeg positiv også. 

 

Vil du vite mer om CityMark og dine muligheter? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.  

Skal vi ta en prat?

CityMark tilbyr kommersielle eiendomsaktører som eiendomsbesittere, ledere og eiendomsrådgivere osv. – hendelsesbaserte data for markedsføring og proaktivitet på høyt nivå.

CityMark tilbyr god kunnskap om det kommersielle leietakermarkedet i storbyområder. Vi kartlegger potensielle leietakere og hjelper dem med å matche med deg og dine ledige lokaler.

Byggfakta