<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Utleiemarkedet

5 tips for å finne det perfekte lokalet til din bedrift

Utforsk hvordan CityMark kan hjelpe deg med å finne det perfekte lokalet til din bedrift kostnadsfritt.

Kontor

Å velge det rette lokalet for din bedrift er avgjørende for trivsel. Men hva som definerer det perfekte lokalet varierer fra bedrift til bedrift. Hos Byggfakta forstår vi dette prinsippet godt og derfor kan du kostnadsfritt søke etter nye lokaler gjennom vår tjeneste CityMark. 


Søk ledige lokaler her >>

 


Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne det ideelle lokalet for din bedrift:

  1. Kartlegg dine behov grundig. Det er viktig å unngå å leie for mye eller for lite plass. Ta deg tid til å kartlegge nøyaktig hva din bedrift trenger, enten alene eller sammen med huseieren. Dette vil bidra til å sikre at du tar en informert beslutning og unngår unødvendige bytte av lokaler på kort sikt.

  2. Identifiser dine preferanser. Hva er viktig for deg og ditt team? Er dere opptatt av miljøet og liker å sykle til jobb? Foretrekker dere å ha åpent landskap eller heller separate kontorer? Tenk også på andre faktorer som møblering, merkevareimage og om dere vil ha moderne eller historiske omgivelser.

  3. Tenk på beliggenhetens betydning. Velg en beliggenhet som passer for din bedrift. Dersom relasjonsbygging er viktig, kan det lønne seg å velge et bygg med tilknytning til relevante bransjer og bedrifter.

  4. Vurder geografisk plassering. Tenk på hvor du ønsker at kontoret skal ligge. Er det viktig å være sentralt plassert nær offentlig transport og sentrale områder i byen? Vurder også tilgjengeligheten for ansatte og kunder.

  5. Kommuniser dine behov. Når du har en klar liste over krav og ønsker, kan vi hjelpe deg finne riktig lokale. Du kan bli kontrahert direkte av utleiere, hvis deres lokaler matcher dine i tjenesten CityMark.


Vi jobber stadig med å utvide oss og er foreløpig mest i Oslo,  Akershus og Buskerud, men vi jobber nå med å utvide oss til Trondheim, Bergen og Stavanger.

Les også: Tjenesten CityMark ekspanderer

Folk i kontor

Søk lokale kostnadsfritt

Vi er her for å bistå deg som leietaker uten ekstra kostnad i jakten på det optimale lokalet. Med en erfaring som strekker seg tilbake til 1991, har vi vært til tjeneste for en rekke selskaper med å finne deres ideelle lokaler. Alt vi trenger fra deg er informasjon om ditt nåværende leieforhold samt dine behov og ønsker for et nytt lokale. Ved å forstå dine spesifikasjoner og preferanser, kan vi skreddersy søket og finne den beste løsningen for deg.

Gjennom vårt omfattende nettverk vil du direkte bli kontaktet av utleiere som har lokaler som matcher dine virksomhetskrav, enten det gjelder lokaltype, område, antall arbeidsplasser, tjenester og så videre.

Det er viktig å understreke at vår tjeneste for våre leietakere er helt gratis og uten forpliktelser. Vi er her for å gjøre prosessen med å finne det perfekte lokalet så enkelt og problemfritt som mulig for deg.

 

Ønsker du å søke etter lokale

Søk ledige lokaler her >>

 

Eller ta kontakt med riktig person på telefon eller mail:

 

NinaWilskog_researcher_Byggfakta-1

Nina Wilskog
Teamleader/ Researcher

Mobil: 904 84 382
nina.wilskog@byggfakta.no

GresaAlili_researcher_Byggfakta-1

Gresa Alili
Researcher

Mobil: 904 83 559
gresa.alili@byggfakta.no

elise_myrvold_1

Elise Myrvold
Researcher

Mobil: 904 84 381
elise.myrvold@byggfakta.no

victoria_saeterhagen

Victoria Sæterhagen
Researcher

Mobil: 904 84 368
victoria.saterhagen@byggfakta.no

John_Michael_Ahlsen

John Michael Ahlsen
Researcher

Mobil: 21 61 94 33
john.m.ahlsen@byggfakta.no

 

Få kunnskap og innspirasjon i vår blogg

Se alle blogginnlegg her