<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
GYB

5 steg for å optimalisere din ordreinngang i byggebransjen

Ønsker du å skape vekst og stabilitet i din byggevirksomhet?

Den måten man håndterer salg- og tilbudsprosessene på i byggebransjen har stor innvirkning på en bedrifts evne til å skape vekst og stabilitet. Det er viktig å oppnå høy hitrate og redusere tilbudskostnader uten at det går på bekostning av inntjening, kontantstrøm eller risiko.

Martin Lund Knudsen, CEO for Grow Your Business, har utformet en guide som kan brukes for å optimalisere din ordreinngang i byggebransjen. For å sikre effektiv ordreinngang og redusere risiko på kontraktprosjekter, er det tre grunnleggende elementer som er viktig å ha styr på: en organisert og fleksibel prosjekt-pipeline, relasjoner og nettverk som matcher din pipelines fremtid og at din bedrift er omstillingsparat på å skifte fokusområder hurtig. Uten disse tre elementene vil det være vanskelig å utvide din forretning og sikre vekst.

bro oslo BI

Når det gjelder anbud finnes det tre dominerende tilnærminger i byggebransjen: eksklusive forhandlinger, tilbud som går for laveste pris og den beste kombinasjonen av pris og kvalitet. Men uansett tilnærming du har tatt så langt finnes det en modell du kan bruke for å sikre ordreinngang gjennom bedre innsikt i markedet og hos aktørene.

Modellen består av 5 steg

  1. En grundig strategi gir deg et forsprang

  2. Segmenter og velg dine prosjekter ut fra reel innsikt i markedet

  3. Sett riktig team

  4. Go / No-Go

  5. Finn riktige entreprenører

Ved å følge disse fem stegene, kan du øke sjansene for å vinne kontrakter og redusere risikoen for tap på kontraktprosjekter! Les mer om de 5 stegene gjennom å enkelt laste ned vår guide - 5 steg for å optimalisere din ordreinngang i byggebransjen. 

 

Fyll ut skjemaet, og last ned guiden i dag!

 

gyb blogg ny-2