<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Messe

Takk for oss Bygg Reis Deg!

Fra å bygge sterke relasjoner og få verdifull innsikt fra bransjeeksperter, opplevde vi en messe som overgikk våre forventninger. 

På Byggfakta sin stad

Da vi gikk inn første dag på Bygg Reis Deg, trådte vi inn i et sted fylt med spenning og forventing. Overalt var det mye aktivitet og det var tydelig at folk i byggebransjen var samlet her for å dele kunnskap og det nyeste innenfor bransjen. 

Høydepunkter fra messen

Noe av det beste med messen var muligheten til å bygge og styrke relasjoner. Det er noe helt spesielt med å kunne se menneskene bak alle bedrifter og få vise frem de dyktige menneskene bak Byggfakta. Her fikk vi muligheten til å diskutere bransjetrender, dele ideer og høre om andres erfaringer med både potensielle og nåværende kunder.

Salgsrådgivere Byggfakta

2 av våre dyktige salgsrådgivere, Rikke Von Spronsen og Sara Thoressen.

Det var også første gang vi stod på stand sammen med våre partnere, Prognosesenteret. Sammen kunne vi vise frem hvordan vårt samarbeid gir våre kunder enda bedre forståelse av det nordiske byggemarkedet. Vår felles målsetning er å finne de beste løsningene som passer våre kunders behov. 

Joakim og Adrian på Byggfakta sin stand

Joakim Amundsen Markedssjef og Adrian Ekelund CSO - leder for salg i Prognosesenteret.

Enda en flott opplevelse fra messen var foredragene som ble hold av bransjeeksperter som delte sine innsikter. Et av høydepunktene var selvfølgelig foredragene som Marte Herje Strømme, analytiker i Prognosesenteret, holdt. Hun delte innsikter i prognosene for bygg- og anleggsmarkedet og alle delsegmentene det innebærer.

Marthe fra Prognosesenteret som holder foredragMarthe Herje Strømme, analytiker i Prognosesenteret.

Samlet sett var Bygg Reis Deg 2023 en opplevelse som gikk over forventningene! Møtene med bransjefolk, mulighetene for samarbeid og innsikten fra foredragene har beriket oss på mange måter. Vi ser frem til å ta med oss denne kunnskapen og de nye forbindelsene vi har skapt.

Takk til alle som bidro til fantastiske messedager - vi gleder oss allerede til neste Bygg Reis Deg!

 

Skal vi ta en prat?

Vi kjenner den profesjonelle byggebransjen bedre enn de fleste. Vi vet hvem som bygger, hvor det bygges og hva som bygges og vi kjenner allerede alle kontaktene.   

Byggfakta