<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Messe

En vellykket messe i byggebransjen - få hjelp av vår messeguide

Med Byggfakta sin messeguide får du alt du trenger å vite om messer, særlig innenfor bygg og eiendom! 

Byggfakta sin messeguide

Nå nærmer det seg raskt en av de store messene innen byggebransjen - Bygg Reis Deg. Her i Byggfakta er vi i full gang med forberedelsene og gleder oss til 18. oktober da første messedag drar i gang! 

Før messen har vi utarbeidet en praktisk messeguide som vi selv bruker for å få mest mulig ut av opplevelsen. I guiden kan du ta del av våre beste tips og triks for en vellykket messe. I år vil du finne oss på standnr D02-15a. Ta en titt på messeguiden og noter 18. oktober i kalenderen - vi håper å se deg der!

Her kan du ta en titt på vår  digitale stand!

Byggfaktas messestand på Bygg Reis Deg.

Det er få steder hvor du på kort tid, innenfor et begrenset område kan møte så mange mennesker innenfor riktig målgruppe som på en messe. Dette gjør messer til en unik mulighet for å utveksle ideer, skape kontakter og finne nye forretningsmuligheter. Messer er samtidig en kostnadseffektiv salgs- og markedsføringskanal.

For å få maksimalt utbytte av en messe, kreves det nøye planlegging, engasjement og forberedelse. Ingenting skjer automatisk og utfallet er sjelden tilfeldig. Derfor er det viktig å ha klart definerte mål for deltakelsen og en strategi for hvordan man best kan oppnå disse målene. Dette kan innebære å utforme en tiltalene messestand, utarbeide en markedsføringsstrategi og ikke minst ha en god oppfølgingsplan for å sikre at potensielle kunder ikke går tapt.

En messe er en stor investering for en bedrift og bør kunne måles. Men hva som regnes inn i resultatet er avhengig av formålet for deltakelsen. Uansett om målet er flere kontakter, avtaler eller økt branding, ønsker du å kunne reise fornøyd hjem. 

I messeguiden er det derfor inkludert en sjekkliste for 📄

  1. Planlegging

  2. Bestilling

  3. Markedsføring

  4. Under arrangementet

  5. Oppfølgning


Enten du er en erfaren messedeltaker eller en nybegynner, vil messeguiden gi deg verdifull informasjon. Med vår guide vil du være godt forberedt på messen og få mest mulig ut av opplevelsen din.

Last ned guiden nå og begynn å planlegge din neste messe!

 

Fyll ut skjemaet, og last ned guiden gratis!

 

Byggfakta sin messeguide