<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Prognosesenteret

Vil gi kundene større innsikt

Tidligere i år kjøpte Byggfakta Group Prognosesenteret. Tanken var da at selskapene sammen skal kunne gi kundene bedre løsninger og større innsikt. Nå er samarbeidet i gang.

Ansatte i Prognosesenteret

Første del av samarbeidet kom ut til markedet denne uken. Prognosesenteret presenterte nye markedstall både i Norge og Sverige for resten av 2023 samt årene 2024 og 2025.

IMG_2267-1

Flere fra Byggfakta var til stede for å lære under presentasjonen av tallene og på bilde ser vi fra venstre Administrerende direktør i Prognosesenteret Bjørn Birkeland, fra Byggfakta key account manager Per Helling og Erik Sandnes samt Innovasjons- og utviklingssjef Agnete Hovden.

Prognosesenteret, sammen med Byggfakta, er i full gang med å tilby nye og eksisterende kunder tilgang til bedre innsikt blant annet gjennom å vise både prognoser på hva som trolig blir bygget opp mot hvilke planer som foreligger. Dette kan gi bedre innsikt på landsbasis eller i et geografisk område, i ulike segment eller innenfor ulike tidsrom.

- Gjennom samarbeidet ser vi for oss at vi skal styrke forståelsen og sammenhengen mellom hva som er planlagt og hva som faktisk skjer innen bygg- og anleggsmarkedet sier Administrerende direktør i Prognosesenteret, Bjørn Birkeland i en kommentar.

Et spennende verktøy som Byggfakta snart kommer tilby sine kunder er Anleggsmodulen. Det er et verktøy som gir entreprenører og leverandører til anleggsmarkedet en mulighet til å få en enkel og god oversikt over hvilke anleggssegmenter som får sterkest vekst og i hvilke geografiske områder denne veksten vil finne sted helt ned på prosjektnivå.

Her kan du lese mer om Anleggsmodulen!