<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
bg-blue-3

Grow Your Business

Vil du vite hvem dine kunder og konkurrenter samarbeider med?

Det er et stort potensial for vekst i byggebransjen. Nesten alle selskaper kan øke både topp- og bunnlinjen ved å implementere en datadrevet forretningsmodell. Med Grow Your Business, eller GYB som vi sier, kan du jobbe strukturert og strategisk med data som hjelper med å ta gode valg for din bedrift.

I dag jobber alle i større eller mindre grad med data og
digitalisering, og data vil fortsette å være viktig i fremtiden. GYB er et strategisk verktøy for å lede selskaper i byggebransjen. Det er et verktøy som lar deg designe selskapets strategi for å passe fremtidens kunder. Og du kan optimalisere forretningsprosessene dine innen markedsføring, salg, tilbud og innkjøp.

Datadriven-sales_hjul

Øk topp- og bunnlinjen med en datadrevet strategi

Enten du jobber som konsulent, entreprenør eller byggherre i byggebransjen, er målet alltid å øke inntektene og effektivisere budprosessene slik at det blir sett positivt på bunnlinjen. Med GYB kan du øke bedriftens topp- og bunnlinje og samtidig redusere kostnader ved å jobbe strategisk med data om markedet i alle deler av salgsprosessene og ved å implementere en datadrevet vekststrategi.

Utvikle virksomheten din som et verktøy


Når du bruker GYB i arbeidet ditt, får du et verktøy der du kan sette opp dine egne preferanser slik at du bare får informasjon av det som er relevant for deg.

Flytskjema_ny

Solid data og unik brukervennlighet

GYB er bygget opp rundt 4 moduler: Markedsføring, salg, tilbud og innkjøp. Dette gir deg et 360-graders innsyn i det Norske byggemarkedet.
Verktøyet er en dynamisk rapport basert på kunnskap om mer enn 40 000 historiske byggeprosjekter - og mer enn 17 500 fremtidige prosjekter.

Undersøkelsesavdelingen vår har mer enn 20 års erfaring med å samle informasjon om den profesjonelle prosjektbyggingen, og vi oppdaterer kontinuerlig data om både historiske og aktive byggeprosjekter.

Grow Your Business Marketingmodul

Markedsføringsmodul - nå din virkelige målgruppe

Med markedsføringsmodulen kan du identifisere din virkelige målgruppe nå og i fremtiden. Du kan også se hvilke oppgaver de forskjellige aktørene må ha løst. Dette betyr at du kan tilpasse og målrette markedsføringsaktivitetene dine til den spesifikke målgruppen - og samtidig øke markedsføringsytelsen for færre kostnader.

Grow Your Business Salgsmodul

Salgsmodulen - følg med på prioriteringer

Gjennom salgsmodulen får du en oversikt over det totale og segmenterte markedet. Du kan enkelt og raskt velge de riktige prosjektene i forhold til din treffrate og inntjening. Basert på ditt valg, kan du bygge salgspipeline og administrere aktiviteter i salgsteamet.

Det betyr at du får oversikt over markedet og samtidig får et presist innblikk i hvem du bør fokusere på når det gjelder salg - og samtidig reduserer du bortkastede tilbudskroner.

Grow Your Business Tilbudsmodul

Tilbudsmodulen - få oversikt over mottatte tilbud

Tilbudsmodulen gir en oversikt over prosjektpipeline din nå og i fremtiden, slik at du kan planlegge tilbudstilbudet basert på når den faktiske aktiviteten er hos deg.

Med modulen kan du se om prosjekpipeline din kan oppfylle målene bedriften din har for ordreinngang. På dette grunnlaget kan du prioritere hvilke saker som skal regnes med og når.

Grow Your Business Indkøbsmodul

Innkjøpsmodulen - velg de beste leverandørene

Innkjøpsmodulen lar deg velge de beste leverandørene og derved sikre suksessen til prosjektene dine. Blant annet får du detaljert innsikt i hvilke leverandører som skal levere hva i markedet og hvem som har erfaring med byggeprosjekter som ligner på dine.

5 steg for å optimalisere din ordreinngang i byggebransjen
Last ned guide

5 steg for å optimalisere din ordreinngang i byggebransjen

CEO & grunnlegger av strategiverktøyet Grow Your Business, Martin Lund Knudsen, gir deg her en modell med 5 konkrete steg for å hjelpe deg med å optimere din ordreinngang. 

Last ned her

Vil du vite mer?

Byggebransjen omsetter for mer enn 200 milliarder kroner i året, og nesten alle selskaper har et betydelig vekstpotensial ved å øke digitaliseringen og forbedre konkurranseevnen.

I GYB kan du finne aktøren som vil egne seg best for deg og dine prosjekt. Vil du vite hvordan du optimaliserer virksomheten din gjennom en datadrevet strategi?

Få en gratis presentasjon av Grow Your Business basert på virksomheten din.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg!