<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Grow Your Business - skab vækst med en datadrevet strategi

Grow Your Business

Lag vekst med en datadrevet strategi

Det er et stort potensial for vekst i byggebransjen. Nesten alle selskaper kan øke både topp- og bunnlinjen ved å implementere en datadrevet forretningsmodell. Med Grow Your Business kan du jobbe strukturert og strategisk med data om markedet ditt, som gjør at du kan ta de riktige avgjørelsene for virksomheten din.

Bestill en gratis demo  Les mer

I dag jobber alle i større eller mindre grad med data og
digitalisering, og data vil fylle enda mer i fremtiden. Grow Your Business er et strategisk verktøy for ledelse av
selskaper i den norske byggebransjen. Det er et verktøy som lar deg designe selskapets strategi for å passe fremtidens kunder. Og du kan optimalisere forretningsprosessene dine innen markedsføring, salg, tilbud og innkjøp.

 

Datadriven-sales_hjulØk topp- og bunnlinjen med en datadrevet strategi


Enten du jobber som konsulent, entreprenør eller byggherre i byggebransjen, er målet alltid å øke inntektene og effektivisere budprosessene slik at det blir sett positivt på bunnlinjen. Med Grow Your Business kan du øke bedriftens topp- og bunnlinje og samtidig redusere kostnader ved å jobbe strategisk med data om markedet i alle deler av
salgsprosessene og ved å implementere en datadrevet vekststrategi.


Utvikle virksomheten din som et verktøy


Når du bruker Grow Your Business i arbeidet ditt, får du et verktøy der du kan sette opp dine egne preferanser slik at du bare får inntrykk av det som er relevant for deg.

Flytskjema_ny

Solid data og unik brukervennlighet

Grow Your Business er bygget opp rundt 4 moduler: Markedsføring, salg, tilbud og innkjøp, som sammen gir deg et 360-graders syn på markedet ditt. Verktøyet er en dynamisk rapport basert på kunnskap om mer enn 40 000 historiske byggeprosjekter - og mer enn 17 500 fremtidige prosjekter.

Forskningsavdelingen vår har mer enn 20 års erfaring med å samle informasjon om den profesjonelle prosjektbyggingen, og vi oppdaterer kontinuerlig data om både historiske så vel som aktive byggeprosjekter.

Grow Your Business Marketingmodul

Markedsføringsmodul - nå din virkelige målgruppe

Med markedsføringsmodulen kan du identifisere din virkelige målgruppe nå og i fremtiden. Du kan også se hvilke oppgaver de forskjellige aktørene må ha løst. Dette betyr at du kan tilpasse og målrette markedsføringsaktivitetene dine til den spesifikke målgruppen - og samtidig øke markedsføringsytelsen for færre kostnader.

Grow Your Business Salgsmodul

Salgsmodulen - følg med på prioriteringer

Gjennom salgsmodulen får du en oversikt over det totale og segmenterte markedet. Du kan enkelt og raskt velge de riktige prosjektene i forhold til din treffrate og inntjening. Basert på ditt valg, kan du bygge salgspipeline og administrere aktiviteter i salgsteamet.

Det betyr at du får oversikt over markedet og samtidig får et presist innblikk i hvem du bør fokusere på når det gjelder salg - og samtidig reduserer du bortkastede tilbudskroner.

Grow Your Business Tilbudsmodul

Tilbudsmodulen - få oversikt over mottatte tilbud

Tilbudsmodulen gir en oversikt over prosjektpipeline din nå og i fremtiden, slik at du kan planlegge tilbudstilbudet basert på når den faktiske aktiviteten er hos deg.

Med modulen kan du se om prosjekpipeline din kan oppfylle målene bedriften din har for ordreinngang. På dette grunnlaget kan du prioritere hvilke saker som skal regnes med og når.

Grow Your Business Indkøbsmodul

Innkjøpsmodulen - velg de beste leverandørene

Innkjøpsmodulen lar deg velge de beste leverandørene og derved sikre suksessen til prosjektene dine. Blant annet får du detaljert innsikt i hvilke leverandører som skal levere hva i markedet og hvem som har erfaring med byggeprosjekter som ligner på dine.

Strategisk samarbeid

Grow Your Business er resultatet av et strategisk partnerskap mellom Byggefakta A/S Danmark og Tailor Business Consulting, som ledes av Martin Lund Knudsen.

Visjonen for partnerskapet er å hjelpe aktører i byggebransjen med å skape mer solid virksomhet og øke bunnlinjen gjennom strategisk bruk av prosjektmarkedsdata.

Grow Your Business er opprettet for å støtte selskapets vekstpotensial enda bedre - dette gjelder enten du er et lite, mellomstort eller stort selskap.

Grow Your Business - Thomas og Martin

Vil du vite mer?

Byggebransjen omsetter for mer enn 200 milliarder kroner i året, og nesten alle selskaper har et betydelig vekstpotensial ved å øke digitaliseringen og forbedre konkurranseevnen. Vil du vite hvordan du optimaliserer virksomheten din gjennom en datadrevet strategi?

Få en gratis presentasjon av Grow Your Business basert på virksomheten din. Alt som trengs av deg er 1 time av tiden din - og vi lover deg at uansett hva du får, får du nyttig innsikt i din egen virksomhet og forretningsprosesser.

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg!