<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
hero-prognosecenteret03

Ny oppdatering av SMART API

Med SMART API v2 får du en raskere, mer effektiv og sikker integrasjon mellom SMART og ditt CRM-system.

English version

 

 

Vi har gleden av å presentere vår nyeste oppdatering av din SMART API-løsning. Med SMART API v2 får du en raskere, mer effektiv og sikker integrasjon mellom SMART og ditt CRM-system.

smart-api-v2

Merk at du selv må installere oppdateringen. Om du ikke har tillatelse fra IT, vennligst kontakt din IT-avdeling for å sikre en optimal og rask integrasjon så du kan dra best nytte av din API-løsning,

SMART API v1 fases ut 1. oktober 2024. Derfor anbefaler vi at du fortest mulig oppdaterer til SMART API v2 for å dra nytte av de nye fordelene. 

Om du allerede har oppdatert til SMART API v2 kan du se bort fra denne meldingen. Om du ikke har tatt steget enda, la oss se på hvorfor dette er det perfekte tidspunktet for å oppdatere din SMART API-løsning.

Med SMART API v2 kan du se frem mot:

 1. Forbedret ytelse uten forsinkelser
  SMART API v2 er utformet for å levere en mer effektiv og pålitelig integrasjon, noe som innebærer at endringer du gjør vises i ditt system umiddelbart uten forsinkelser og uten behov for dataoverføring fra SMART.

 2. Strukturert datahåndtering
  I SMART API v2 er all prosjektinformasjon nå strukturert rundt prosjekter, selskaper, anskaffelser og kontrakter, ikke brukere som i gjeldende versjon. På denne måten får du alltid unike data og unngår duplisering dersom flere jobber på samme prosjekt.

 3. Nye og forbedrede funksjoner
  SMART API v2 inneholder også informasjon som ikke er tilgjengelig i gjeldende versjon. Med en oppdatering kan du nå få informasjon om hvem som har ansvaret for prosjektene du jobber med.

 4. Fremtidige oppdateringer
  For å sikre at du alltid har tilgang til de siste oppdateringene vil alle nye felt og forbedringer kun legges til i SMART API v2. Dette sikrer at du alltid har den mest oppdaterte og funksjonelle API-løsningen.

 

Finn de tekniske spesifikasjonene her
Se oversikt over endringer i versjon 1 og 2 her

Vi ønsker ikke at du skal gå glipp av noe, så implementer den nye oppdateringen så snart som mulig ettersom SMART API v1 fases ut 1. oktober 2024.  

Har du behov for teknisk support?

Hvis du har tekniske spørsmål eller bekymringer, kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Kontakt oss