Vaktmester-avtale til 23 mill

 
Vaktmester-avtale til 23 millSolåsen Sameie
KTV Group er tildelt en kontrakt verdt 23 millioner kroner av Solåsen Terrasse Sameie på Øvsttun i Bergen. Sameiet sto ferdig for fire år siden.

Dette er den største enkeltkontrakten KTV Group noensinne er tildelt. Avtaleperioden er 20 år og KTV Group tar et totalansvar knyttet til vaktmester-funksjoner, som vedlikehold og inspeksjoner. 

Interesse fra nye borettslag
- Vi merker at interessen fra relativt nye borettslag har økt de siste årene. Den viktigste grunnen er å motvirke forfall på bygningsmassen ved å ta grep på et tidlig tidspunkt, forklarer gründer Kennet Nilsen i KTV Group. Solåsen Terrasse Sameie  består av 90 leiligheter fordelt på fem blokker. Første byggetrinn sto ferdig i 2015, og er et av de mest moderne sameiene i Bergen.


Fasadevask av Kennet Nilsen.

Vaktmester-tjenester
- Jeg vil også påstå at det er viktig for borettslagene å fremstå som attraktive med gode bomiljøer og en bygningsmasse som alltid holder høy standard, fortsetter Nilsen.

KTV Group får i praksis ansvar for å vedlikeholdsarbeid knyttet til fasadevask og annet renhold, maling, samt vedlikehold av ventilasjonssystemene, pleie store grøntarealer og brøyting på vinterstid.

- Det ligger betydelige innslag av vaktmester-tjenester i denne avtalen, sier Nilsen.

Gode skussmål
Den tidligere styrelederen i Løvåsen borettslag, Berit Moldeskred, signerte den første borettslagsavtalen med KTV Group. Etter snart ti år med KTV Group innen vedlikehold har Moldeskred bare gode erfaringer.
- KTV Group utgjør en klar forskjell, sier hun.

Gir besparelser
KTV Group har siden avtalen med Løvåsen satset på borettslag og sameier og har nå en ordrereserve på mer enn 100 millioner kroner.
- Godt og jevnlig vedlikehold holder ikke bare borettslaget attraktivt, men gir også enorme besparelser på sikt som påvirker andelseierne positivt i form av lavere husleie, sier Nilsen. 

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår