Mimax signerte rammeavtale med Seltor

 
Mimax signerte rammeavtale med SeltorFra venstre: Linda Kjeksrud, Bjørnar Veum og Morten Kirsebom
Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax Asfalt & Betong AS har signert en rammeavtale med Seltor AS. Avtalen gjelder ut 2023 med ytterligere opsjoner og innebærer boring, saging, nærliggende arbeider og pelekapping.

Marked og kalkulasjonsleder, Bjørnar Veum, ser frem til å jobbe enda tettere med Seltor AS.

- Vi har hatt prosjekter for Seltor i mange år, og jobbene strekker seg fra Gardermoen til Grenlandsområdet. Seltor opptrer alltid ryddig og profesjonelt, og tilrettelegger alle jobber slik at vi som underentreprenør kan utføre oppdragene rasjonelt og økonomisk. Utfordringer som oppstår underveis løses allltid med smidighet og i fellesskap. Det å jobbe for Seltor gjør at vi utvikler oss og blir bedre, sier Veum i en pressemelding..

Seltor og Mimax er begge selskaper med lange tradisjoner og ble etablert i henholdsvis 1938 og 1930. Begge selskapene setter sikkerhet i høysetet. Innkjøpsleder i Seltor, Endre Christiansen og kalkulasjonsleder og innkjøper Bård Kaalstad trekker frem seriøsitet, sikkerhet og HMS-arbeid som en av hovedgrunnene til at Mimax ble valgt.

- Helse, sikkerhet og kvalitet har høyeste fokus i Seltor. De samme kravene setter vi til våre underentreprenører. Mimax har levert på dette over flere år og er en trygg støttespiller, sier Christiansen.

Fra venstre: Endre Christiansen og Bård J. Kaalstad.

For Mimax er avtalen med Seltor er en av flere store avtaler som er inngått denne høsten.

Mimax Asfalt & Betong AS har sterke aner til A/S Mimax som startet opp i 1930 og som har drevet med kjerneboring og betongsaging siden slutten av 60-tallet.

I 2015 startet de en egen anleggsgartneravdeling som har blitt en lokal betydelig aktør.

Mimax er i dag Norges ledende aktør innen sitt fagfelt med ca 115 ansatte. Omsetning 2019, ca 84 millioner. Mimax har avdelinger i Lier, Oslo, Vestfold Telemark og Bergen.

Seltor Gruppen AS er Telemarks eldste entreprenørbedrift og er lokalisert i Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo. Vi har hele Østlandsregionen som vårt geografiske nedslagsfelt med kompetanse og kapasitet til å ta ansvar for hele byggeprosessen fra idé til overlevering. Seltor Gruppen AS er et moderne, innovativt byggeselskap med en omsetning i 2019 på 850 millioner og over 130 ansatte fordelt på Seltor AS og Seltor Bolig AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår