Hörmann kjøper Port Teknikk AS

 
Hörmann kjøper Port Teknikk ASBildet: Svein Sørlie, daglig leder i Hörmann Norge og Steinar Håvarstein, daglig leder i Port Teknikk. Foto: Hörmann
Nylig tok Hörmann over alle aksjene i Sandnes-baserte Port Teknikk AS

- Port Teknikk har over en lengre periode bygget opp en imponerende kompetanse som har gjort de til markedsleder på port og ståldører i Rogaland. Denne kompetansen samt fokuset på kvalitet i alt fra prosjektering, montering og etter-marked, passer perfekt inn i Hörmann konsernet. Vi er stolte og entusiastiske over å få Port Teknikk inn i Hörmann-familien» sier administrerende direktør i Hörmann Norge, Svein Sørlie, i en pressemelding.

Sterk lokal tilknytning

Portteknikk som har sitt hovedkontor i Sandes og en omsetning på 77 millioner, beholder deres sterke lokale tilknytning, men vil som en del av Hörmann konsernet, komme nærmere fabrikker og produktutviklingen.

- Vi kjenner som forhandler, godt til mange av Hörmann sine produkter, men som en del av konsernet vil vi få tilgang på den fulle bredden av et imponerende produktsortiment, sier tidligere eier og daglig leder av Port Teknikk, Steinar Håvarstein.

Mål om videre vekst

Både Hörmann og Port Teknikk legger, på tross av Covid-19, bak seg et godt 2020 og går inn i 2021 med rekordstore ordrereserver. Hörmann skal blant annet levere porter og lastesystemer til Postens nye terminaler i Tromsø, Førde og Kristiansand, samt til Salmars nye anlegg på Senja. Port Teknikk er på sin side valgt som leverandør av porter og ståldører til det nye universitetssykehuset(SUS) i Stavanger, en kontrakt som er verdt over 20 millioner kroner. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår