Xella satser tungt på BIM-prosjektering

 
Xella satser tungt på BIM-prosjekteringBildet: Rasmus Jensen, Xellas nye Digital Transformation Manager for Skandinavia
Xella har utnevnt Rasmus Jensen som Digital Transformation Manager for Skandinavia, og gjort flere BIM-objekter tilgjengelige.

- Rasmus får ansvaret for å sikre vår transformasjon og skal i tillegg stå for å sikre at vi kan hjelpe kundene våre igjennom den digitale byggeprosessen. Det finnes mange fordeler ved digitalt byggearbeid, og BIM-modellering gjør det lettere, raskere og sikrere å prosjektere – og ikke minst i stor skala, sier Thom-Erik Pape, daglig leder i Xella, i en pressemelding.

- Allerede i 2025 kommer mer enn 70 prosent av alle større prosjekter i Skandinavia å bruke 3D-modellering i planleggingen. Satsningen vi nå gjør skal gjøre det enklere for kunden å ta del av fordelene med Xellas byggesystem, og sikre et vellykket prosjekteringsforløp fra start til slutt, sier Pape.

- For at arkitekter skal få mest mulig ut av den digitale utviklingen har Xella, en av verdens ledende leverandører av effektive og holdbare byggesystemer, lansert flere BIM-objekter som tilbyr markedet en totalløsning. De som ønsker kan derfor få Ytong stående- og liggende veggelement, Ytong takelement og Silka XL som BIM-objekt. Dermed kan brukere hente all relevant data til prosjekteringen, som informasjon og lydegenskaper, trykkstyrke og eksakte produktdimensjoner.

- Objektet er tilgjengelig for ArtchiCAD og Revit og samler all relevant produktinformasjon enkelt. I tillegg kan de lastes ned direkte fra hjemmesiden, så man enkelt kan involvere alle parter i den digitale byggeprosessen, sier Pape avslutningsvis i pressemeldingen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår