WSP ønsker å kjøpe Golder

 
WSP ønsker å kjøpe GolderMickey Johansson, administrerende direktør i WSP Norge.
WSP styrker seg på miljø og har inngått intensjonsavtale om oppkjøp med det globale ingeniør- og konsulentselskapet Golder. Selskapet har 7000 medarbeidere globalt, og 25 medarbeidere i sin norske avdeling i Drammen.

Golder et medarbeidereid selskap med 60 års erfaring innen geovitenskapssektoren, med fokus på jord- og miljøforhold. Drammenskontoret til Golder har oppdrag over hele landet, og har et solid miljø innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og miljørådgivning.

- Golder er et respektert selskap med stor fagkunnskap innenfor miljø, og vi er svært glade for å kunne styrke oss ytterligere på dette viktige området, sier Mickey Johansson, administrerende direktør i WSP Norge.

Satser på miljø og bærekraft
Oppkjøpet av Golder er en del av WSPs strategiske satsing på miljø og bærekraft. I fjor kjøpte WSP opp miljøselskapene Orbicon og Lievense.

- I tillegg til oppkjøpene har vi hatt en sterk organisk vekst på miljøsiden, som vi også vil fokusere på fremover. Bærekraft er en viktig del av hele WSP, og bærebjelken når vi skal finne løsninger for god, framtidssikker samfunnsutvikling, sier Johansson.

Administrerende direktør i Golder globalt, Dr. Hisham Mahmoud, tror oppkjøpet vil ha stor verdi i markedet.

- Kombinasjonen av Golders industrierfaring og WSPs globale plattform vil være verdifull for både medarbeidere og kunder. Vi ser at kulturen til de to selskapene utfyller hverandre på en veldig god måte, sier Mahmoud.

Antall miljøkonsulenter i WSP i Norden vil med oppkjøpet øke fra 1000 til 1300.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår