Woodsafe sikret seg engelsk pris

 
Woodsafe sikret seg engelsk prisMedarbeidere i Woodsafe, som har stått på for å gjøre Mjøstårnet så brannsikkert som mulig.
Woodsafe tok hjem prisen «Årets Prosjekt» på Wood Protection Association sitt Award event 2020 for sin sikring av Mjøstårnet i Brummunddal.

Prisutdelingen er blitt en stor begivenhet i Storbritannia, og det er i år sjette gang denne prisen blir delt ut, opplyser markedssjef Daniel Pesic i det svenske selskapet i en pressemelding.

Mjøstårnet er med sine 85,4 meter verdens høyeste trebyging og prisen ble hentet hjem av Woodsafe Timber Protection for den brannvernimpregnerte trefasaden.

Mjøstårnets tredasade er en Thermowood D Pine levert av Woodify AS og brannbeskyttelsen er impregnert med Woodsafe Fire-X for utvendig bruk.
Daniel Pesic er stolt over at selskapet vant årets pris i sterk internasjonal konkurranse.

-Dette viser at vi er på toppen både i det skandinaviske og det internasjonale markedet,  sier markedssjef Daniel Pesic.
Administrerende direktør Thomas Bengtson på sin side håper prisen vil gi selskapet muligheter til å bidra med flere spennende prosjekter innenfor sitt segment i årene som kommer, og han benytter anledningen til å gi sine medarbeidere stor honnør for arbeidet med Mjøstårnet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår