WK Entreprenør bygger Harbitzalleen på Skøyen

 
WK Entreprenør bygger Harbitzalleen på Skøyen
WK Entreprenør har fått i oppdrag av Harbitzalleen bolig AS Profier og Møller Eiendom å bygge første byggetrinn av Harbitzalleen på Skøyen. Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise med en foreløpig verdi av 426 MNOK inkl mva. I byggetrinn 1 inngår 7 bygg og tilsammen 161 leiligheter og parkeringskjeller. Prosjektet er tegnet av MAKE Arkitekter AS.

Vi er svært fornøyd med at Profier og Møller Eiendom valgte oss som samarbeidspartner for dette prosjektet og vi har hatt en tett og god dialog over lang tid som til slutt resulterte i at prosjektet kunne realiseres og kontrakt inngås. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet som er etablert med Profier og Møller Eiendom og øvrige aktører i prosjektet uttaler daglig leder Britt Røed Lohne i WK Entreprenør.

Møller Eiendom og Profier AS skal sammen utvikle 322 leiligheter på Skøyen. 321 av 322 leiligheter er solgt. Hele prosjektet vil bestå av ca 60.000 kvm når det er ferdig utbygget. I tillegg til de 322 boligene skal Møller Eiendom bygge et nytt kontorbygg på ca 26.500 kvm, en barnehage og opptil 4.500 kvm handelsarealer. Det verneverdige Laboratoriebygget fra 1920 skal bevares og får en fremtredende rolle på det nye torget.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår