WAGO med høye sikkerhetskrav

 
WAGO med høye sikkerhetskravBildet: Alle medlemmer av WAGO PFC200 familien er designet for å implementere dagens høyeste sikkerhetskrav i henhold ISO 27000 - avhengig av applikasjonen og risiko analysen.
WAGO's PLS-familie (PFC) kommer med IT-sikkerhet direkte i kontrolleren.

WAGOs PLS-systemer serie PFC100 og PFC200 gjør mer enn bare å kryptere data via innebygget SSL / TLS 1.2 sikkerhetsprotokoller, de overfører også data sikkert til høyere nivå systemer via VPN tunnel.

Internet of Things (IoT) applikasjoner krever pålitelig automatiseringteknologi som tungt understreker IT-sikkerhet. Til syvende og sist er produksjonsdata en verdifull ressurs som må være godt beskyttet.

WAGO fokuserte sterkt på dette behovet under utvikling av PLS-systemene PFC100 og PFC200. De kjennetegnes ved sitt cross-platform sanntids Linux-operativsystem, som er tilgjengelig som et open-source operativsystem som kan skaleres, oppdateres og som støtter verktøy som Rsync. Følgelig kan de brukes som sikre gateways. Den fabrikkinstallerte Linux plattformen ikke bare støtter viktige sikkerhetsprotokoller, det sikrer også at disse vil bli kontinuerlig videreutviklet takket være det store Linux® samfunnet.

WAGOs kontrollere er mer enn enkle PLS-systemer for overføring av data til skyen. Snarere er de fullverdige Linux®-datamaskiner som støtter CODESYS PLC Runtime. En ekstra fordel: ulike grensesnitt og feltbusser, slik som CANopen, PROFIBUS DP, DeviceNet og MODBUS TCP, kan også benyttes uavhengig av produsent.

Alle medlemmer av WAGO PFC200 familien er også designet for å implementere dagens høyeste sikkerhetskrav i henhold ISO 27000 - avhengig av applikasjonen og risiko analysen. De gir innebygget VPN funksjonalitet basert på strongSwan pakken og OpenVPN pakken, som er en sikker kommunikasjonsløsning for Linux® operativsystemer. Dessuten kan dataene i PFC200 allerede kodes med SSL / TLS 1.2 (Secure Sockets Layer / Transport Layer Security) kryptering. En VPN-tunnel blir så etablert direkte via IPsec eller OpenVPN og overfører dataene til sky, om ønskelig også trådløst.

Mens IPsec krypterer på operativsystem nivå, eller lag 3, sikres OpenVPN dataintegritet på applikasjonslaget (lag 5). Dette resulterer i kommunikasjonsforbindelser mellom PLS-systemene og aksesspunkter som ikke kan avlyttes eller manipuleres av tredjeparter. En oppstrøms VPN router er derfor ikke lenger nødvendig

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår