VVS-ingeniør

 
VVS-ingeniør
Er du nyutdannet og har ambisjoner innen VVS? Vil du bruke fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer og perspektiver, og søker nå VVS-ingeniører til vårt kontor i Oslo!

Søknadsfrist: 26 April 2021 - Norway - Sted: Oslo - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. I avdeling Bygninger Oslo vil du bli en del av seksjonen VVS og energi som består av 40 dyktige ingeniører i Oslo og Drammen, og 140 samlet i COWI i Norge. Med dette har vi ett av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, men ønsker nå å styrke dette gjennom å rekruttere nye VVS-talenter.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen sykehus, flyplasser, undervisningsbygg, datasenter, næringsbygg og industrianlegg. Vi vektlegger kundens behov, faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø med gode muligheter både sosialt og faglig, hvor vi støtter og heier på hverandre.

BLI MED I UTVKLINGEN AV FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN
Som VVS-ingeniør i COWI vil dine primæroppgaver kunne være beregning, dimensjonering og design av VVS-tekniske anlegg. Du vil også kunne jobbe med tidligfase rådgivning i samspill med byggherrer og arkitekter, samt simulering av energibruk og inneklima.

Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder.

HVEM SER VI SÅ ETTER?
Vi ser etter deg som er nysgjerrig, engasjert og ønsker å bidra til samfunnsnyttige løsninger - som nyutdannet eller med noe relevant erfaring. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiv og ser muligheter til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

Vi ønsker i tillegg at du har følgende egenskaper og kompetanse:

 • Sivilingeniør/ingeniør med spesialisering innen VVS-teknikk, inneklima og/eller energiforsyning og energibruk i bygninger
 • Noe erfaring fra arbeidslivet teller positivt, men er ikke en forutsetning
 • Du er oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet
 • Du er god til å skape og ta vare på relasjoner
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du viser en sterk interesse for ditt fag og tilegner deg ny kunnskap raskt
 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby:

 • Muligheten til å påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan og årlige medarbeidersamtaler.
 • Et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser. I COWI stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk for alle under 34 år.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?
Da vil vi gjerne høre fra deg! Søknadsfristen står angitt øverst på siden, men søknader vil bli vurdert fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig, og ber deg legge ved følgende dokumenter:

 • CV
 • Søknadsbrev
 • Karakterutskrift/vitnemål

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte Camilla Fält Netland (Seksjonsleder VVS, Oslo) på tlf. +47 481 92 583 eller e-post camf@cowi.com.

Søk her

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår