Vil utvide Nordlandsbadet

 
Vil utvide NordlandsbadetHvert år er mer enn en halv million mennesker innom Bodø Spektrum, som er et av landets mest innholdsrike idretts-, kultur-, og opplevelsessentra, og som også huser Nordlandsbadet. (Foto: Bodø Spektrum).
AKTUELLE PROSJEKTER: Populære Nordlandsbadet i Bodø skal trolig utvides. Badet, som er en del av Bodø Spektrum, er fortsatt i en tidlig fase, og man avventer en politisk beslutning.
Av Tore Kubberød

Nordlandsbadet er en del av Bodø Spektrum, som er et av landets mest innholdsrike idretts-, kultur-, og opplevelsessentra. Bodø Spektrum inneholder foruten Nordlandsbadet også de to store flerbrukshallene Bodøhallen og Nordlandshallen, som begge er tilrettelagt for idrett, messer, konserter, konferanser og events. Hvert år er mer enn en halv million mennesker innom Bodø Spektrum som sysselsetter 23 årsverk.

Nordlandsbadet har et stort svømme- og badetilbud for store og små. Her finnes barnebasseng, stupebasseng, terapibasseng, utendørsbasseng, mosjonsbasseng, opplæringsbasseng, utendørssklier, lillesklia, strømkanal og bølgebasseng. Badet er dessuten tilknyttet en spa- og velværeavdeling samt en restaurant.

Nå jobbes det med planer om en utvidelse av det populære badeanlegget. Detaljer for utvidelsen er ennå ikke kjent, men Byggfakta Live antyder en utvidelse til en verdi av cirka 100 millioner kroner og at det blir byggestart høsten 2019.

FAKTA:

Utvidelse Nordlandsbadet:

Bodø, Nordland

Antatt verdi: Cirka 100 millioner kroner

Antatt byggestart: oktober 2019

Tiltakshaver: Bodø kommune

Oppdragsgiver: Bodø Spektrum

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår