Vil synliggjøre kvinnenes muligheter

 
Vil synliggjøre kvinnenes muligheter
BNL er i gang med et rollemodellprosjekt som har til hensikt å synliggjøre for jenter og kvinner alle mulighetene som er i byggebransjen.

- Vi vet at gode rollemodeller er en av de viktigste faktorene som påvirker elevers holdninger og interesser når det gjelder utdanningsvalg. BNL er i gang med et rollemodellprosjekt som har til hensikt å synliggjøre for jenter og kvinner alle mulighetene som er i vår næring, sier Jon Sandnes, adm. dir. I BNL.

Et av innspillene fra konferansen BNL arrangerte tidligere i år var å igangsette et rollemodellprosjekt.

- BNL ønsker med dette å vise mangfoldet og mulighetene byggenæringen byr på. Vi har sett etter kvinner som har tatt ulike utdanningsvalg innenfor det mangfold av bransjer og yrkes som byggenæringen består av, sier Sandnes i en pressemelding. BNL skal blant annet lage portrettintervjuer av rollemodellene.

- Noe av det som slår oss er at det ofte er tilfeldigheter at de ender i næringen, eller fordi de har nær familie og derigjennom kjennskap til mulighetene. Vi må nok bli enda flinkere til å fortelle hva byggenæringen har å by på, sier Sandnes.

BNL skal også ha et seminar hvor kvinner i byggenæringen er tema på Arendalsuka. Seminaret er onsdag 14. august fra 12.30 - 13.30 på Biff Mørhus.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår