Vil du jobbe med energieffektive bygg?

 
Vil du jobbe med energieffektive bygg?
Vil du jobbe med å skape energieffektive bygg?
Hvis du vil få bygg til å fungere optimalt med de beste energiløsningene, så er dette jobben for deg. I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige med fokus på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS kompetanse og vil jobbe for et bedre miljø.

Arbeidsgiver: GK Inneklima AS

Stillingstittel: Divisjonsdirektør Byggautomasjon

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Kontaktperson: Patrick Gjønnes

Stillingstittel: Rådgiver

Telefon: 410 42 063

Kontaktperson: Nils Jørgen Tømmerås

Stillingstittel: Rådgiver

Telefon: 971 84 166

Divisjon Byggautomasjon er en av landets ledende leverandører av byggautomasjonssystemer. Energieffektivisering, automatisering og digitalisering er viktige endringsdrivere i samfunnet. For GK betyr dette store muligheter for utvikling av marked og tjenestetilbud, og man har som mål å være ledende innen digitalisering av bygg. Divisjonen skal levere byggautomasjon både som enfaglige leveranser og som en del av sitt flerfaglige tjenestetilbud innen nybygg og eksisterende bygg. 

Divisjon Byggautomasjon er organisert som en landsdekkende divisjon i GK Inneklima og omfatter 182 medarbeidere fordelt på 11 avdelinger i Norge, med 4 distriktssjefer som rapporterer til divisjonsdirektør.

Din oppgave vil være å ytterligere styrke og befeste vår allerede solide posisjon i markedet . Vi ønsker at du henter ut potensialet som ligger i å være den mest kunnskapsrike og innovative aktøren som skaper og utløser verdi for våre kunder. Dette innebærer bl.a. strategisk salgsledelse samt god kostnadskontroll.

Vi søker en inspirerende og motiverende leder som har skapt resultater og har god innsikt i næringen. 

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Patrick Gjønnes, tlf. 410 42 063, Nils Jørgen Tømmerås, tlf. 971 84 166 eller Jenny Homme, tlf.916 56 102, eller GK Inneklima ved administrerende direktør Kim Robert Lisø tlf. 466 20 600. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.  

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår