Viken legger fram tiltakspakke

 
Viken legger fram tiltakspakkeIllustrasjonsbilde: Getty Images
Mandag 23. mars kl. 12.00 legger fylkesrådet i Viken sammen med LO og NHO i Viken fram tiltak for å hjelpe næringslivet i Viken gjennom de krevende tidene som følge av koronasituasjonen.

Tiltakene som legges fram mandag er en forsering av virkemidler fylkeskommunen rår over. Tiltakene er spesielt rettet mot næringsliv, utdanning, kollektivtrafikk og kultur og- samfunnsliv. Dette er de første av flere tiltak som vil komme fra Viken fylkeskommune.

Pressekonferansen strømmes på nett, du kan følge konferansen fra denne lenken:

https://akershus.kommunetv.no/no/broadcast/39

Arbeidet med tiltakene for næringslivet i Viken er forankret i trepartssamarbeidet mellom fylkeskommunen, LO og NHO i Viken. Regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo og regionleder Ulf Lervik i LO Oslo vil innlede pressekonferansen med sine innlegg.

Fylkesrådet vil være representert ved fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen (A), fylkesråd for kollektivtrafikk Kristoffer Robin Haug (MDG), fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen (A), fylkesråd for kultur og mangfold Camilla Sørensen Eidsvold (SV) og fylkesråd for klima- og miljø Anne Beathe Tvinnereim (Sp).  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår