- Vi gjenskaper vakre fasader

 
- Vi gjenskaper vakre fasaderSkaara Spesialvinduer har lang erfaring i å jobbe med vernede og fredede bygg. (Foto: Skaara Spesialvinduer).
Skaara Spesialvinduer hjelper deg å velge vinduer som er tilpasset stilarten. Vær tro mot orginalen!

 

ANNONSE

– Vinduer er husets øyne og er kanskje det viktigste elementet for fasadens utrykk. Derfor er riktig valg av vinduer, tilpasset stilart og tidsepoke, spesielt viktig for vernede og fredede fasader. Skaara Spesialvinduer har vinduer som dekker alle behov, og det er mange som har etterspurt kvaliteten vi leverer, fastslår han.

Les mer om vinduene Skaara Spesialvinduer leverer.

Fornøyde bedriftskunder
Det siste året har Skaara Spesialvinduer bygget opp et solid renommé i bedriftsmarkedet, og har kunder over hele Norge. De har vært involvert i flere store rehabiliteringsprosjekter for større entreprenører.

– Vi tilbyr vinduer av en kvalitet som ikke mange kan konkurrere med, og til en pris som definitivt ikke er avskrekkende.

Les mer om Skaara Spesialvinduer.

Satser mot private
Etter å ha lykkes med å få mye business i bedriftsmarkedet, ønsker Skåra fremover å i større grad også innta privatmarkedet. Han sier at det er et stort behov og derfor et stort potensial her.

– Det er mange byggmestere og private som synder når de skal skifte vinduer på vernede privathjem. Det kan være dumt å gå i gang med å skifte vinduer og så få beskjed fra byggeetaten at de ikke kan godkjenne det. Det er mye penger å spare på å gjøre det riktig fra starten av, så jeg anbefaler absolutt de som skal pusse opp en vernet privatbolig å ta kontakt med oss.

Finner riktige løsninger
Skaara Spesialvinduer kan også være behjelpelige med dialog med vernemyndigheter. Lang erfaring i å jobbe med vernede og fredede bygg gjør dem i stand til å komme opp med de riktige løsningene uten kostbare feil eller mangler.

– I Skaara Spesialvinduer forholder vi oss til byantikvarens momentliste for gode vinduskopier. En bør også være oppmerksom på at det i noen tilfeller vil være krav om prosjektspesifikke prøvevinduer for godkjenning før generell utskiftning finner sted, påpeker Skåra.

Å gjenskape kvaliteten som finnes i gamle originale vinduer samtidig som en tar hensyn til moderne regelverk rundt lydreduksjon og varmetap, krever kunnskap om bygningsvern, vindusteknisk kompetanse, og sist, men ikke minst: kvalitet på trevirket og andre inngående komponenter.

Trenger du profesjonelt innspill? Ta kontakt!

For alle som søker kvalitet
Skåra poengterer også at det slett ikke bare er de som eier eller har prosjekter på fredede eller vernede bygg som bør vurdere å samarbeide med Skaara Spesialvinduer.

– Våre løsninger er definitivt interessante også for de som ikke bor i vernede bygg, men som bare vil ha en litt høyere standard på vinduene sine enn det man får ved å kjøpe standardløsninger. Jeg tror det er et stort marked for oss der! Hos oss er ingen prosjekter for små, selv om vi har bygget en produksjonskapasitet og logistikk som gjør oss i stand til å håndtere de største prosjektene.

Ta en kikk på hva Skaara Spesialvinduer kan tilby.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår