Vestlandshus inngår digitaliseringsavtale

 
Vestlandshus inngår digitaliseringsavtaleBladet fra Vestlandshus
VestlandsHus opplever sterk vekst og inngår nå avtale med Graphisoft Norge om levering av produkter og tjenester for digitalisering av tegne- og produksjonsprosessen til kjeden.

Avtalen som er inngått gjelder programvare som skal sikre at VestlandsHus kan levere tegninger og produksjonsunderlag raskt og effektivt, og med høy kvalitet. Arachicad, ArchiFrame og ArchiTerra, samt kursing og support skal sikre kjeden god utførelse på byggeplass, samt fungere som et godt salgsverktøy ute hos forhandlerne.

- VestlandsHus opplever stor vekst om dagen, og målsettingen er å fortsette å vokse i årene som kommer. Da må vi gjøre grep for å ruste oss for denne utviklingen. Vi har også sett et økende behov for å skifte tegneplattform de siste årene for å imøtekomme kravene der ute til visualisering av tegninger, og effektivitet i prosjekteringen. Utveksling av filer, 3D-visualisering, og høsting av informasjon fra tegnemodellene blir mer og mer vanlig, så skulle vi henge med i tiden var det viktig å gjøre dette valget nå. Det var også et viktig moment at dette vil gjøre oss mer attraktive med tanke på fremtidig rekruttering til arkitekt- og konstruksjonsavdelingen vår, sier faglig leder Bjørnar Eldevik i VestlandsHus i en pressemelding fra selskapet. Konstruksjonsavdelingen tegner og prosjekterer for forhandlere over hele landet.

Han trekker frem appen BIMx som noe av det som veide tyngst ved valg av ny programvareleverandør. 

- Dette vil gi forhandlerne et stort løft når de skal i salgsmøte med kundene sine. Det at kunden kan spasere gjennom og oppleve det nye huset sitt før de kjøper det, i stedet for bare å se på noen flate 2D-tegninger på et papir, vil gi forhandlerne vår en helt ny dimensjon i salgsprosessen, legger Eldevik til.

VestlandsHus valgte Graphisoft som leverandør av flere grunner. De hadde en bedre «alt i en»-pakke enn konkurrentene, lisensordningen var godt tilpasset behovene til VestlandsHus, og inntrykket var at programvareplattformen var den som var best tilpasset det segmentet VestlandsHus opererer i til daglig.

VestlandsHus er en av landets raskest voksende huskjede.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår