Vestaksen styrker staben

 
Vestaksen styrker stabenHer er Vestaksen Eiendoms siste tilvekster; ny prosjektleder ettermarked og service; Erland Lia(t.v.) fra Asker og ny CFO; Sindre Juel Berg fra Drammen.
Vestaksen Eiendom i Drammen styrker nå staben med både ny CFO og ny prosjektleder ettermarked.

Den nye CFO-en; Sindre Juel Berg(31), kommer fra stillingen som økonomiansvarlig i Skanska CDN, mens den nye prosjektlederen for ettermarked og service er Erland Lia(44) som kommer fra en lignende stilling i Skanska Norge. Begge startet i ny jobb i Drammen fra og med 2. januar.

Sterk vekst
Vestaksen Eiendom AS; som eies av Terje Stykket, Rune Isachsen og Helge Mork, investerer i bolig- og næringsprosjekter i områdene Drammen, Eiker, Kongsberg og Bærum. Selskapet omsetter årlig for 200 millioner kroner. De mest kjente utbyggingene er boligprosjektene i Stadionkvartalet i Mjøndalen og Bragernes kvartal i Drammen samt næringsprosjektene Aksen Næringspark i Hokksund og Storcash i Kobbervikdalen.

– Vi er i sterk vekst og har i dag realiserbare arealer til 2000 nye boliger og en rekke store næringsprosjekter på gang. Målet er å vokse ytterligere, og dette gjør at vi også må styrke staben med flere dyktige medarbeidere. Det passer bra at vi nå får en ny CFO siden vi også skal innføre et helt nytt og mer effektivt økonomisystem. Vi er også veldig fornøyd med å få en ny prosjektleder innen ettermarked og service da dette er et område der entreprenørene nok trenger litt ekstra hjelp, sier administrerende direktør Morten Hotvedt.

- Nytenkende selsakp
– Det var flere grunner til at jeg valgte å gå til Vestaksen Eiendom. For det første er det et forholdsvis ungt selskap som er skikkelig nytenkende. I tillegg har Vestaksen mange spennende næringsprosjekter på gang. Det hjelper også at selskapet holder til i hjemkommunen min, smiler Vestaksens nye CFO, Sindre Juel Berg fra Åssiden som i tillegg til Skanska CDN også har fire års fartstid fra KPMG. 31-åringen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor.

– Det blir veldig spennende å kunne jobbe i et forholdsvis lite og veldig kreativt selskap som Vestaksen der det er gode muligheter for å kunne påvirke og få til noe, supplerer selskapets nye prosjektleder for ettermarked og service, Erland Lia. 44-åringen fra Asker er opprinnelig rørlegger, og i tillegg til Skanska Norge har Vestaksens nye prosjektleder også erfaring fra Solid Entreprenør.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår