Verdenspremiere for Lindab RooFit

 
Verdenspremiere for Lindab RooFit
Nå lanserer Lindab et komplett takkonsept med 30 års garanti. RooFit gir dessuten blikkenslageren mer tid til håndverket og mindre tid med administrasjon.

Lindab lanserer nå et konsept der huseier og blikkenslager får kun en leverandør å forholde seg til for taket. Det forenkler ikke bare arbeidsprosessen – takets komponenter har dessuten 30 års garanti. Blikkenslageren gir Lindab tegninger, takplan og et enkelt beregningsunderlag for hele bygget. Lindab kommer tilbake med et ferdig tilbudsforslag som inneholder et komplett tak. I RooFit inngår nemlig både det rent administrative og produktene.

- Vi i Lindab vet at blikkenslagerne foretrekker frisk luft fremfor kontorluft og plater fremfor papir. Derfor har vi tatt frem en pakkeløsning som innebærer at vi tar oss av det administrative, mens de kan fokusere på selve håndverket, sier Magnus Dahlberg, salgssjef blikkenslagere i Lindab Norge.

Når arbeidet skal begynne leverer Lindab alt materiale som trengs på byggeplassen, inklusive spesifikasjoner og monteringsanvisninger. Når arbeidet er ferdig får kunden overlevert en sammenstilling av både dokumentasjon og garantier. RooFit-pakken inneholder produktene båndtekking og beslagsplater, taksikring, underlagstekking, festemateriell, klammer og takrenner.

- Vi leverer bare materialer som vi vet fungerer sammen. Det er en tanke bak og vurderinger gjort for hvert eneste produkt. Akkurat derfor tør vi gi en garanti på hele 30 år. Denne garantien gjelder forutsatt at blikkenslageren følger våre retningslinjer og bruker materiellet vi har valgt og levert, på den måten vi har beskrevet. Konseptet gjør at takjobben blir tryggere og smidigere både for huseier og blikkenslager, sier Magnus.

lindab.no/roofit finnes mer informasjon om det komplette takkonseptet. Der kan blikkenslageren blant annet prøve adminkalkulatoren og regne ut hvor mange timer administrativt arbeid man kan spare.

- Vi har virkelig tro på RooFit og derfor har vi prioritert å ta frem godt og informativt produkt- og markedsmateriell. Jeg vil også slå et slag for filmene vi har laget, det er en miniserie hvor vi på en humoristisk måte viser viktigheten av å ha rett person på rett plass, avslutter Magnus Dahlberg.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår