Verdensledende på Thermohaller

 
Verdensledende på Thermohaller
På fabrikken i Krøderen produserer Rubb miljøvennlige Thermohaller som selges til ulike formål rundt om i verden.

– 2017 tegner til å bli et historisk godt år for oss. I Norge opplever vi nå en eventyrlig vekst i etterspørsel av haller til transport-, logistikk- og fiskeri industrien, forteller daglig leder i Rubb AS, Jan Arne Hansen.

Havn og marine, offshore eller militære formål. Lagring og logistikk. Gatwick flyplass, Chicago Rockford International, Follobanen og det britiske forsvaret. Alle har de valgt Rubb sin Thermohall®.

Buskerudfirmaet Rubb AS har nok holdt en lav profil utenfor B2B markedet, men har en unik historie, med over 40 års erfaring innenfor produksjon av haller.

Store leveranser
De leverer produkter til kresne kunder over hele verden.

– Det er utrolig mye kompetanse i Rubb-systemet, og det er spennende å få være med på utviklingen. Vi mottar daglig forespørsler på spesialtilpassede og unike haller til mange forskjellige formål. Vi leverte nylig en flyhangar til storflyplassen Gatwick utenfor London, og bygget en Thermohall i sprengkulde på Grønland. I tillegg har vi hatt flere store leveranser til Follobanen, bare for å nevne noe, forteller Hansen.

Flere spennende prosjekter er i ferd med å fullføres i disse dager. Rubb har blant annet levert flere haller til firmaet IAV på værharde Island, og nylig leverte de fire Thermohaller til NCC på Færøyene.

- Vi har også levert to haller til det sveitsiske firmaet Implenia for montering i München, og en kjempestor hall er nå på vei til Armenia, bestilt av Lydian Int. og skal brukes i forbindelse med utvinning av gull, sier Hansen.

Drammenseren ble ansatt som daglig leder i desember 2015, og kom fra jobben som daglig leder i Norsk Sveiseteknikk hvor han var ansvarlig for avdelinger i Norge, Sverige, Polen, og Belgia.

Hansen har utdannelse innen byggfag og markedsøkonomi og har erfaring og lang fartstid fra flere bransjer som opererer internasjonalt.

– Rubb sine produkter er veldig ettertraktet, og vi opplever en økende etterspørsel etter Thermohaller isolert med ubrennbar isolasjon, slik som den vi leverte til flyselskapet EasyJet på storflyplassen Gatwick. Det er vi veldig stolte av. Hallene vi produserer har fra 10 til 100 meters fritt spenn i åpningen og kan bygges så lang som kunden ønsker, og alle bygges etter plan- og bygningsloven. Vi er stolte av å være verdensledende på Thermohaller, sier Hansen.

15 års garanti
Utviklingen av Thermohall-konseptet startet for mange år siden og målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig grunnlag for en isolert plasthall.

Og vedrørende isolasjon: En stor andel av Rubbs kunder etterspør nettopp brannsikre Thermohaller. Alle Rubbs haller er isolert med Glava proff 34 ubrennbar isolasjon som tilfredsstiller de svært strenge «Euroclass A1»-kravene.

Hallene fra Rubb er enkle å sette opp på ulike grunnforhold, og leveres med inntil 15 års garanti. Hallene er også lette å demontere og flytte, og dermed populære også i annenhåndsmarkedet.

– Vi har alltid mer å gå på. Rubb AS er i ferd med å etablere seg som en stor merkevare, og bygger nå en organisasjon som kan takle en stadig økende etterspørsel, og følge opp suksessen, både i det norske markedet og internasjonalt, sier daglig leder i Rubb, Jan Arne Hansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle