Ventistål ARENA 2019

 
Ventistål ARENA 2019
Ventistål Arena vil finne sted på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Adresse: Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen.

- Denne gangen står vi alene men sammen med mange av våre gode leverandører innen ventilasjon. Vi inviterer til to spennende dager med fokus på bærekraftige systemløsninger. Vi ser en rivende utvikling på dette, både med tanke på kravspesifikasjoner og produktutvikling. Mange av leverandørene gleder seg til å vise frem spennende nyheter, skriver Ventistål i en pressemelding.

Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samles Ventiståls leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff, Ventistål ARENA 2019.

Deltakerne skal komme i Festivalstemning
- Ikke bare har vi utstillere med sin faglige tyngde. Vi har lagt opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange interessante foredrag og en hyggelig festmiddag. Vi har to markante profiler som konferansierer. Og hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe men mer på en festival, og vi har delt inn festivalen i soner fra ventilasjon og isolasjon til varme og kjølig, samt verktøy for enhver. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring med et godt faglig påfyll og stolthet over bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter. Den som kommer hit i år skal komme tilbake igjen, fortsetter Ventistål i pressemeldingen.

Nyheter fra Ventistål
Fra Ventiståls side blir det ikke bare nyheter fra leverandørene, men også en ny kategori er på trappene til å vokse frem, nemlig byggautomasjon.

Om foredragene
- Vi har valgt å jobbe mot å få til en bredde i foredragsrekken, til dels forankret i undertittelen til messen; Bærekraftige systemløsninger. Vi har blant annet forretningsguruen Arthur Buchardt som blant annet vil snakke om bærekraft og eiendomsutvikling, samt hans nye prosjekt Mjøstårnet. Videre går mikrofonen til Erling Fossen, kjent fra NRK og også som by utvikler i Oslo Metropolitan Area. Vi vil også få et spennende foredrag om Smart Citys. Fra Grønn Byggallianse kommer også daglig leder Katharina Bramslev, som vil gi oss et påfyll av utbyggernes miljøstrategier og hva man som leverandør må kunne levere til grønne bygg og byggherrer. Jon Viking Thunes er et kjent navn i bransjen, med masse erfaring fra å jobbe med bærekraft. Et annet spennende og særs spisset tematikk er Avfallsfrie Byggeplasser. Går det an da? Og for å bevege oss innendørs, vi gleder oss til å høre Kari Thunshelle fra Sintef gi oss påfyll om Sustainable Urban Home ventilation – forenelig med Boligdrømmen? Mer spissede foredrag vil vi også få med blant annet energieffektive ventilasjonssystem, ventilasjon på sykehus og brannsystemer, skriver Ventistål i pressemeldingen.

Mange flere sterke foredragsholdere er på blokka, og vil legges ut på arrangementets webside fortløpende.

Konferansier
Ingrid Gjessing Linhave er engasjert for å lede dagene, både på dagtid og under festmiddagen torsdag. Som sidekick har vi fått med oss ingen ringere enn Jon Brungot som er kjent for sin energi og parodier. Her vil nok minglingen med publikum og utstillere by på mange artige og annerledes vinkling på fagmiljøet vårt. Deltakerne vil nyte en kveld med å fordøye dagens mange inntrykk med overraskende underholdning. Et bransjetreff vi vet vil inspirere fra torsdag morgen til fredag ettermiddag!

Konkurranser
Alle vil gå hjem med mye faglig og ikke minst inspirasjon i sekken, men noen vil også være heldige vinnere i artige konkurranser. Flotte premier til flere deltakere i alle fall!

Pakkeløsninger
Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige.

Påmelding skjer på via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no, hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår