Velg riktig kjøleaggregat ved hjelp av App

 
Velg riktig kjøleaggregat ved hjelp av App
Rittal Chiller app er for brukere og kalkulatører som behøver et riktig dimensjonert kjøleaggregat for kontrollsystemer eller tavler. Appen gir aktuell, helhetlig og tydelig produktinformasjon.

I fire interaktive trinn kan brukeren av Rittal Chiller app velge riktig dimensjonert kjøleaggregat i effektområdet 1-40 kW. Dermed kan kostbar overdimensjonering unngås.

Beregner kjøleeffekten

Rittal Chiller app er iOS-basert og den er kostnadsfritt tilgjengelig på iTunes for iPhone.  I det første trinnet, legger brukeren inn ønsket kjølekapasitet. Appen bruker denne informasjonen til å bestemme hvilken kjøleeffekten som er nødvendig, og foreslår automatisk et passende kjøleaggregat.

I det andre trinnet, presenterer programmet tilbehør for det valgte kjøleaggregatet. Ytterligere fordypning kommer i det tredje trinnet som viser et bredt spekter av tilbehør, f.eks en kraftigere pumpe, et design med vannkjølt kondensator eller en kapsling i rustfritt stål som kan brukes i næringsmiddelindustrien. I det fjerde trinnet gir appen de spesifikke ytelsesprofiler av det valgte kjøleaggregatet.

Gir riktig dimensjonering

Ytterligere informasjon slik som en spesifikasjon og to- eller tredimensjonale tegninger kan lastes ned med et enkelt klikk. Brukeren kan etter innlogging også få en interaktiv oversikt over all relevant informasjon.

– Verktøyet er brukervennlig. Med tydelige retningslinjer kan brukeren intuitivt finne den riktige løsningen. Det kan bety store kostnadsbesparelser for konstruksjonen. Ingen informasjon eller data går tapt og overdimensjonering unngås, forklarer Knut Helge Reiersgård Teknisk support for Klimakontroll hos Rittal.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår