Veien til tusenvis av nedlastinger

 
Veien til tusenvis av nedlastingerProduktfaktateamet, med fv. Ømer Fener, Jeanette Lund, Kjell Gudim, Ann-Christin Foss og Eva Midtmoen. (Niklas Nordh var ikke tilstede når bilde ble tatt).
Produktfakta har funnet løsningen.

I bygg- og anleggsektoren, og spesielt prosjektmarkedet, jobbes det knallhard for tiden for å få rådgivende ingeniører og arkitekters oppmerksomhet. Mange leverandører har innsett at dersom funksjoner beskrevet i prosjekter er tilpasset deres produkter, har de store muligheter for å bli en foretrukket leverandør. Dette har Produktfaktateamet hos Byggfakta Docu innsett og de jobber hardt for at alle kundene skal forstå det.

Hvorfor bransjen er viktigst
- For mange kunder er det å bli beskrevet på prosjekter en svært viktig del av markedsbearbeidingen, forteller Eva Midtmoen.

- Våre lesere av Produktfaktas nyhetsbrev er viktigere enn alle andre. Disse leserne er arkitekter som beskriver leilighetskomplekser med tusenvis av dører, rådgivende ingeniører innen el- og vvs som beskriver mange tusen stikkontakter på enkeltprosjekter, eller flere hundre bad på et hotell. Slik sett er leserne av Produktfaktas nyhetsbrev og brukere av produktfakta både spesielle og verdifulle, og viktige for kunden, sier Eva.

Bli beskrevet på prosjekt
Produktfaktateamet sender ut over 45 000 nyhetsbrev til bransjen hver uke, og mottakerne er arkitekter, rådgivende ingeniører, tiltakshavere og entreprenører.

- Disse gruppene blir presentert for produktnyheter fra våre kunder og venner seg til å bruke Produktfakta, forteller Eva Midtmoen.

- I mai 2018 lastet folk i bransjen ned og så på over 10 000 dokumenter. Enkelte kunder har opplevd at flere hundre som jobber med prosjekter har lastet ned deres produktbeskrivelse, med CAD detalj eller tilsvarende, forteller hun.

Slik tenker proffen
Eva forteller at mange kunder reagerer på at besøkstallene er alt for lave.

- Vi vil gjerne øke våre besøkstall, men det er ikke så enkelt å få til, når mange i bransjen allerede er brukere hos oss. Det finnes ikke mer enn 1100 arkitektkontorer og litt mindre av hver av de rådgivende ingeniørfirmaene, da kan vi ikke forvente å ha de samme lesertallene som VG, sier Eva.

- Mange i bransjen er allerede inne og laster ned produktbeskrivelser på Produktfakta sine sider, og vi jobber derfor for at våre kunder legger inn flere dokumenter og Cad-detaljer hos oss, slik at de får enda bedre virkning.

- De som arbeider med massekommunikasjon blir ikke imponert av oss, men vi er opptatt av å imponere våre kunder, profesjonelle kunder i prosjektmarkedet avslutter Eva Midtmoen i Produktfakta.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår